Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok saçma ergence bir davranış bana göre yaşanılan cinsellik gizlidir Özel hayatın gizliliği kapsamında. İnsanların birbirlerine hava atar gibi cinsellikle ilgili atraksiyonları performanslarının konuşulması ne kadar doğru ve etik bunu sizlerin de düşüncelerini sunmak isterim. Evet okudum görseldeki yazıyı mizahi bile olsa yine de bence bu tip konuşmaların yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Cünkü sonuçta cinsellik güzel bir duygu ama o duyguyu iki kişinin kendi arasında birbirlerine sevgi saygı dürüstlük bağlamında olan kişilerin yaşadıkları ruh halidir. Bu tip konuşmalar biraz bana göre atmasyon gibi geliyor çünkü burada da görüyorum ki; özellikle sanal alemde herkes kendince cinselliği çok çok iyi bildiğini ve yaşadığını söyleyip real'e geldiğinde daha farklı bir durumun ortaya çıkacağını düşünüyorum ve de görüyorum zaten konuştuğum kişilerden de ama sorunuz gerçekten güzel ve yerinde teşekkür ederim görüşlerim açıklama imkanı verdiğiniz için büyük saygıdeğer hanımefendi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani ufak tefek de olsa taktikler olur erkekler arasında. Kızlardan da yapan oluyor ama az tabi. Çünkü birbirlerine ketumlar, birbirlerine yalan söylüyorlar. mastürbasyon yapmıyorum diyorlar mesela. O değil de içerisi karışık derken ne demek istedi acaba? Felsefi bir şey galiba. 😀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü boş kişilerdir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Taktik verselerde her şey kendi yolunda giriş gelişme ve sonuçla biter. Kimse içindeyken şu ne dediydi bu kondom tak ya da takma dediydim onu yapayım demez halk arasında derler ya imam bildiğini okur
15 Yorumla- +1 yıl
ya da minareyi çalan kılıfını hazırlar derler 😂 eee hamama giren terler
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şey seni 🤣
- +1 yıl
Sen öyle diyorsan öyledir
+1 yılverecez tabi , gardaş gardaşın mermisine muhtaçtır jgkfd sonuçta detaylı bilgi verip daha çok zevk almasını isteriz gardaşlarımızın jgfkdl
211 Yorumla- +1 yıl
Gün birlik ve dayanışma günüdür 😂
- +1 yıl
Söz konusu çavuş olunca erkekler 🤗
- +1 yıl
🤣😂
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee 🤣 hınzır şey seni 🤣 kafasını fermuara sıkıştırırsın inşallah 🤣
- +1 yıl
Bi kere başıma geldi gün gelirde sende dilini sıkıştırırsan anlarsın çektiğimizi 🤣 şeytanla yarış halindeyiz sanırım bi o öne geçiyor bi ben 🤣
- +1 yıl
Her erkeğin mutlaka başına bir kerede olmuş bir olaydir bu aslında
- +1 yıl
Nasıl beddua ama iyi degilmi 😂😂
- +1 yıl
Ben çocukken 30-40 kere sıkıştırdım. 3-4-5 ysşlarında. Sünnetsiz daha rahat sıkışıyor. Kot şort falan giyerdim.
- +1 yıl
Ablam da gülerdi.
- +1 yıl
@adrenalin64 yaa kıyamam sana doğrudur
- +1 yıl
Valla gelmeyen yoktur ya off çok fena acıyor ama
+1 yılNe tavsiye aldım nede verdim her kadın değişik çünkü 4.4.2 taktiği verirsin ama o kadın 3.5.2 den hoşlanıyor olabilir
24 Yorumla- +1 yıl
4.4.2 taktiği ne laa 🤣
- +1 yıl
Ya o futbol terimi burada açık açık mi yazayım yani şöyle yalarım böyle yalarım şöyle yatiririm böyle daldıririm 😂😂
- +1 yıl
😂😂 bende ilk defa senden duyuyorum 😂 hep bunlar cahillikten oluyor işte 😂 rabbim kimseyi cahilikle imtihan etmesin 😂 cahilllik zor şey 😂
- +1 yıl
Benimle karşılaşmadığıniz için bunu diyorsunuz denemesi bedava siz karar verin 😂😂😂
+1 yılBayanlar bir birlerine taktik vermiyormu peki? 😊😊
216 Yorumla- +1 yıl
Bilmem veriyormuyuzdur ki 😂
- +1 yıl
Gülüşüne kurban kesin veriyorsunuzdur 😊😊🤣🤣
- +1 yıl
Yok bee bizde taktik versen ne olucak ki kadında dişil enerji yoksa inek gibi yatar kalkar zaten 😂 buna taktik versen nolur vermesen nolur. O enerji insanın içinde yaradılışında olucak
- +1 yıl
Vay be cevabın harika katılıyorum sana bu erkek içinde geçerli ama sırf kadınlar için değil insanın içinde olacak aynen öyle can 😊
- +1 yıl
Öyle tabi taşıma suyuyla değirmen donermi 😂😂 yok azginlaştici krem kullan yok geciktirici kullan , yok kayganlastirıcı kullan 😂 tamam kullan kullanda nereye kadar kullanacaksın 😂
- +1 yıl
Senin bu bilgilerin düşüncelerin muhteşem valla hayranim sana 😊😊 gerçekten haklısın
- +1 yıl
Hayırlı bayramlar gönlü güzel @r_engarenkyollar nerelerdesin kayıpsın?
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
- +1 yıl
İki günüm okadar yoğun ve yorucu gectiki hep bir koşturmaca içindeydim çok şükür şu an biraz sakin bur zaman yakaladım diyebilirim
- +1 yıl
Günaydın haklısınız yoğun geçmiştir ilk 2 gün şimdi biraz daha rahatsınız dır inşallah 😊 dün Güngören e geldim özlemişim semtimi @r_engarenkyollar
- +1 yıl
Bugün evet rahatim çok şükür ya oyuzden bugün biraz keyif yaparım
- +1 yıl
Gingorenin neresine geldin buralar şu an degisiyor ama kentsal dönüşüme girdi çoğu yer
- +1 yıl
İlgi hastanesinin oralara geldim kimseyi bulamayınca geri döndüm 😢😢
- +1 yıl
Köyiçine gelmek istedim ama arkadaşlar hep bir yerlere gitmiş bende tek gelmek istemedim Köyiçine
- +1 yıl
Oralarda pek değişiklik yok ta bizim buralarda çok var özellikle sanayi bölgesi moloz yığını gibi oldu ben bile taniyamıyorum çoğu yerler yıkıldı
- +1 yıl
Doğrudur bir yandan iyi oluyor ama sağlam binaların yapılması lazım eskiler tehlikeli artık Allah korusun yıkılma tehlikeleri var. Ben bugün İzmire dönüyorum. bir dahaki gelişimde gelicem köyiçine belki denk geliriz 😊
+1 yılErkekler yapamadıkları şeyi arkadaşlarına akıl verir. Bu hiç şaşmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Kelin ilacı olsa kendi başına surermis zaten 😂
- +1 yıl
Eh yani tam olarak öyle 😂😂😂 Terzi kendi sökününü de dikemezmiş gibi birçok deyim ve atasözü erkekler ve agaları arasında geçen muhabbetlere ithafen oluşuyor. 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDişil enerjisi olmayan inek gibi yatar tabirin çok yerindeydi
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂 yalan mı ama
- +1 yıl
Çok doğru. Çünkü yaşıyorum bunu 😂
- +1 yıl
Aynen öyle insanın içinde olucak dişil enerji 😂 içinde dişil enerji olmayan bir kadının giydiği gecelik, fantezi kıyafeti üstünde sadece bez parçasından ibaret kalır 😂 yatakta fantezi kıyafetle inek gibi yatar 😂😂 oyuDen bizde taktik maktik verme olayı olmaz 😂 bizde sadece yaşadıklarını anlatma dedikodu olur 😂 bizde kendini değil sevgilini eşimi anlatirsin 😂 bizim vizyonumuz bu
- +1 yıl
Sen yaşıyorsun cokmu 😂 benim bile öyle arkadaşlarım var odun geldiler odun gidecekler bir şey konuşuyorsun ya da şöyle yap böyle yap diyorsun 😂 ne söylersen ıyyyyyy diyor 😂 hiç işim olmaz diyor 😂 birak bunları yapmayida geçtim gülmesini bile bilmiyorlar
- +1 yıl
O kadar halimden anlıyosun ki. Fantezi kıyafet giyse anlamsız. Şöyle yapsana diyorum ıyy diyo 😅 çok iyi tarif ettin. Ayrıca eşlerinizi anlatma konusunda da evet siz öylesiniz. Biz anlatamayız eşlerimizi kıskanırız. Siz kıskandırırsınız 😅
+1 yılKimseye akıl vermem kimseden de akıl almam cinsellik hakkında
13 Yorumla- +1 yıl
Bu işler akıl vermekle ya da taktikle msktikle olacak işler değil. , Bu tür şeyler doğaçlama gelişir şartlar ortam neye uygunsa o şekilde davranirsın 😊 çünkü verdiğin taktik o ortama uyacakmi , şartlar ona uygun olucak mı karşıdaki bayan bu durumdan hoşnut kalacakmı? İlaç gibi düşün bu olayı , bir ilaç birisine şifa olurken diğer kişiyi zehirliyor oysaki ilaç aynı ilaç ama kullanan kişinin biyolojik yapısına uygun olmuyor bu işte buna benziyor işte senin vereceğin taktik karşı tarafa uygun olmayabilir 😊 Doğaçlama plansız takulnak en güzelidir su akar yolunu bulur merak etme 🙋
- +1 yıl
Sen benim görüşümü yanlış okudun sanırım bu yazdıkların benle alakası ne şimdi onu çözemedim 🤔
- +1 yıl
Seks iki kişilik bir şeydir zaten sevişmeye başladığında olay kendiliğinden gelişiyor ve birbinizi tanıdıkça keşfettikçe ne istediğinizi birbirinize söylediniz mi kimseden bir şey talep etmenize gerek kalmaz veya şöyle söyleyeyim kimseden akıl ve fikir almamıza gerek kalmaz
+1 yılBu konu ilgi alanimda olmadigi icin pas geçiyorum 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 en güzelini yapıyorsun boş ver 😂 bizde bu şekilde taktik maktik veren yok zaten bu erkeklere özgü bir durum sanırım 😂 baksana görende savaş tatbikatı veriyor sanır 😂
+1 yılMal bunlar mal 🤣🤣🤣
113 Yorumla- +1 yıl
tamam reisss sakin ol 😂 bunlar acemi çaylaklar 😂
- +1 yıl
Taktik veren de hiç yapmamış başkasındam duymuş ve onu anlatıyordur 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Laaa zaten kelin ilacı olsa kendi başına sürer 😂😂
- +1 yıl
Dimi ana 😂
- +1 yıl
Bu iş taktikle olacak iş mi senin uyguladığin tarife bakalım başkasına uyacak mı o ortam oluşacak mi o kadın ondan hoşnut olacakmi? İlaç gibi düşün bu olayı bir ilaç birisine şifa verirken diğerini zehirliyor mesela oysaki ilaç aynı ilaç ama içenin biyolojik yapısı buna uygun değil
- +1 yıl
Yalancı bunların alayı. Hiç çıkartmadan 5 yapanı duydum burada yazmış bir tanesi taman 2 okey de 5 nedir yaa i2 yi ben de yapıyoru. 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bu işler Doğaçlama gelişir şartlar ortam hangisine uygunsa ona göre hareket edersin zaten duyguların sana yön verir Su akar yolunu bulur merak etme 😂
- +1 yıl
Çok güzel ifade etmişsin küçükhanım 🤗🤗🤗😀
- +1 yıl
Yahu her cümlenle harika ifade etmişsin. Korler sağarlar bir birini ağarlar misali oldu her söyledigine süper ifade etmişsin diyorum ama. Cidden cok iyi ifade etmişsin 😉😀
- +1 yıl
Ederim 😂 ayıptir söylemesi biraz hayat tecrubemizden birazda okuyup araştırarak edindiğimiz bilgileri aktardık
- +1 yıl
Birde demişsin ki adamlar burada yazıyor 3 5 posta atıyor 😂 pancar motoru bunlar mübarek 😂 ta ta ta tatatam 7/24 çalışıyorlar 😂 biz bunlara klavye delikanlısı diyoruz işte. Birde bunları pistlerde görmek isteriz 😂 hiç cikarmadan 4 5 posta atmak insanın biyolojik yapısına aykırı zaten herşeyin bir doğası var 😂 kalitesiz adam reklamını yapar 😂 çünkü içeriği boştur egosunu tatmin etmek istediği için de kafasına göre takılıyor işte 😂 yalana saygımız sonsuz yeterki inandırsınlar 😂😂 şunu asla unutma kaliteli malın reklamı olmaz 😂
- +1 yıl
Kesinlikle kaliteli malın reklamı olmaz. Bir de kendisinden hiç bahsetmeyen cevherler çıkıyor denkngelince hic beklemzssin ama bildigin nirvana 😉😀
- +1 yıl
Doğrudur 😂😂 her insanın içinde bir cevher vardır zaten, asıl mesele o cevheri dışarı çıkartabilmektir
+1 yılErkekler için önemli bir mesele çünkü
110 Yorumla- +1 yıl
Çok mu önemli nekadar önemli anlatsana biraz 😂
- +1 yıl
Gülme şurada önemli bir şey konuşuyoruz 😂 öyle her yerde de söylenmez
- +1 yıl
Nerde söylenir peki yürüyen cazibe seni 🤣
- +1 yıl
Dur bozma beni, gaza geldim şimdi 😂
- +1 yıl
Senin gaza geldim diyen dilini varya 😂 neyse sustummmm 🤣
- +1 yıl
😅 ne güzel gözlerin varmış senin öyle gerçek mi onlar?
- +1 yıl
Evet gülüm gerçek teşekkür ederim 🙏 sen güzel baktığın için öyledir o
- +1 yıl
Yooo baya baya kocaman parlıyor Işıl Işıl 😍
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ara sıra seni rahatsız edebilir miyim? Senin içinde sakıncası yoksa tabi?
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız adam yazarken ne çaba sarfetmiş be. 4-6-0 taktik hiç hücum yok :)
00 Yorumla
+1 yılHarpmı çıktı sanki herkes kendi bildiğini uygulasın taktik verenler çok mu biliyor bu işleri acaba
00 Yorumla
+1 yılVermem ki dinlemem bile benim ortamimdq kendimi bilir kendime gore davranirim
00 YorumlaVerebilir, erken boşalmanın en büyük sebebi sünnettir, penisi sakatlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Ya bazıları istiyor ama soruyor. İlla ne yapmam lazım diye. Evli adamlar bile
00 Yorumla
+1 yılTıp mevzusu sonuçta bilimle ilgilenmeyi severiz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç sevmem bu tür konuşmaları hemcinsimle.
14 Yorumla- +1 yıl
Ya yerim ben seni neden peki burun etkeklerin muhabbet konusu değilmidir bu
- +1 yıl
👏👏👏👏 tam bir Adanalı ya yakışır bir davranış
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok sukur akıla ihtoyacımiz yok
140 Yorumla- +1 yıl
😂😂 fenami arkadaşlarından taktik alırsın savaşa girer gibi mevzuya Girersin 😂
- +1 yıl
Deme yaa 😂 bak bunu belirtmen beni gururlandırdı açıkçası
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah ben teşekkür ederim 🙏 bizi engin tecrübeliniizle aydınlattığınız için teşekkürler 😂 sayende çakralarımız açıldi biraz sayın hocam 😂
- +1 yıl
Sana 4.4 2 taktiğini vereyim mi seksi şey seni 🤣
- +1 yıl
Gerçi çok şükür srnin akla ihtiyacın yok 🤣🤣
- +1 yıl
Sen mevzuya yeterince hakimsin zaten 😂😂
- +1 yıl
İllaki vardır ama her ölçü birimi tarife uymayabilir ilaç ta öyledir bir ilaç bir kişiyi iyileştirirken diğerini zehirleyebiliyorr efendim
- +1 yıl
Doktor olursan hastan çok olur genç adam 😂
- +1 yıl
Bende küçükken evcilik oynardık ben hep duvar olurdumm 😂😂
- +1 yıl
Bilmem sana sormak lazım 🤣 nerde o günler 😂 bu işin üstadı sensin ben değilim ki
- +1 yıl
Aynen öyleyim küçük bey ele avuca sığmaz yaramaz çocuklar gibiyim cıvıl cıvıl neşeli pozitif muzip renkli , zaten bu sitede de bu şekilde tanındım ve sevildim , burada bana takılan lakaplar " da " pozitif kadın,😂 sitenin gulen yüzü , çılgın ruhlu muhasebeci 😂 , sitenin neşesi. , Neşeli bayan 😂 bu lakaplar takıldı ve bu şekilde tanınmak çok hoşuma gidiyor çünkü mizahi bir zekaya sahibim ve bunuda burada en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
41 kere maşallah de 🧿 çünkü senin nazarın degebilir 😂 baksana gözlerine felferik okuyor 😂
- +1 yıl
😂😂 içime doğdu demekki 🤣 hislerim çok kuvvetlidir, bir keresinde akşam olucak demiştim akşam olmustu 😂
- +1 yıl
Dur birde yakın gözlüğümü takıp bakayım 😂 ayyy, ayyyy bana birşeyler oluyor 😂 Allah tatlılık dağıtırken iki keremi sıraya girdin naptın bee zalımmm 🤣 bu ne tatlılık böyle 😊 insan şeker olsa karşında erir
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şey seni 🤣
- +1 yıl
Ayıptır söylemesi biraz taş gibiyim dır 😂 ablan yıllara meydan okuyor 😂
- +1 yıl
Yaa başıma ne geldi hiç sormuyorsun 🤣
- +1 yıl
Bir yorumda resmen kaosun içine sürüklendim 🤣🤣
- +1 yıl
Kızın birisi bana teyze zaten çirkin demiş 😂 çirkin demeyeydi iyiydi 😂 incindimmmm 😂 😂
- +1 yıl
Yaptığım yorum tam bir kausa döndü 😂 birde yorumum EİG seçilmiş iyimi 😂
- +1 yıl
Bir okusana yorumu nasıl kausa dönüşmüş 🤣 en görüşlere gir soru şu " kısa boylu kadınlar daha mı çekici okuyor diye bir soru
- +1 yıl
En son görüşlere gir goruceksin
- +1 yıl
TM peki
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Bunun kendine hayrı yok gibi 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Yaa kelin ilacı olsa kendi başına sürer zaten 😂😂
- +1 yıl
😂😂 hee doğru diyorsun valla 😂 taktik maktik yok salican yokuş aşağı 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen haric ani yasar gecerim. dolar firliyo yine🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlaaaar kızlar yapmayın. Sizin gruplarda ne muhabbetler döndüğünü çok iyi biliyoruz
00 Yorumla
+1 yılTecrübe aktarımı
14 Yorumla- +1 yıl
Bilgi paylasimi sevaptır 😂
- +1 yıl
Tabiki bilen bilmeyene anlatacak 🤣🤣
- +1 yıl
Aynen öyle 😂😂 yaptığın başkasına ise öğrendiğin kendine demişler 😂😂
- +1 yıl
İki taraflı hem kendime hem başkasına 😂😂😂
Biz taktik almayız taktik veririz 😉😅😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılTaktik maktik yok bam bam bam 😂😂😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. İçerisi karışık 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 orasını bende anlamadım 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz kadinla yatinca sikinti oluyoe
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tecrübe paylaşımı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılmal çok işte naparsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Ergence
00 Yorumla
+1 yılBilmem ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası