Yalamayı seviyorum, emmek hoşuma gidiyor, yapılması da baya haz veriyor. İplik bile yalamadan iğneden geçmezken, ben oral yapmam diyen birisi hiç hoşuma gitmiyor. Seks yapmak sadece git gel yapmak değil...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olabilir ama ben çok severim
Sevmeyenler, tiksinenler, iğrenç ve günah olarak görenler bile var
Sevmeyen niye ilişkiye giriyor😂
Var öyle cinsler
Yüzüne bakmam öyle insanın birdaha
popon bakasım kaçıyor. Ilgimi kalmıyor. Romantizmi, tutkuyu öldürüyor ben de
Bencillerden uzak durmali insan
Tabii ki. Hayatta öyle bencil insan seni sömürür. Hayatının düzenini bozar, kendi planlarını yapamazsın. Birlikte bir plan yapamazsın..
Her yerde ler
Birliktelik diyemezsin işte sorun da bu ya uyum saglayamiyorum ben de kimseyle
Kadın erkek ilişkisinden ibaret değil. Genel anlamda da insan ilişkileri böyle yaşayan çok insan da var.
Aile dostu, arkadaş ortamında bir çok kişiyle tanışıyoruz
Ben de hepsind pek bir sansim bir ilişkim yok istediğim şeyler farklı onlara kiyasta ve olmuyor
Tanıdık var da arkadaş dost dediğim sevgilim dediğim yok yani
Tanıdık kesin vardır şaşırmadım 🤣 sonradan seçim yapıp dost edinme zaten. Dost edinmek aptallık olurdu. Ilişkin neden yok, ne istiyorsun?
Iliskim neden yok🤔🤔
Çünkü birini tanımak guvende hisetmek hayal kirikligi vs vs yorucu gelmeye başladı ve kendimi de beğenmiyorum şu an hem kendime odaklanmak istiyorum hem insanlara ve
O enerjiyi karşıdaki kişiden alamiyorum güven sevinc mutlu olan insan bana deger veren biri yok gibi
Birini tanıma süreci yorucu bir süreç, istemediğin den böyle düşünüyorsun haklısın. Kendini beğenmezken başkasının beğenmesi zor. Mutlu sevinçli, heyecanlı, huzurlu olan insan var da kendimi biliyorum da seni seven değer veren birisinin olmadığını da sen biliyorsun. Kendinle ilgilen tabii, biraz rahatla ! Kendini iyice tanı, zamanla başka insanlarla tanışırsın
Aynen ya ben de öyle düşünüyorum çünkü biriyle buluscaktik burdan neyse o olmadı yeni bitti diyebilirim bu ilişkisi bir şey ve yordu beni kendime odaklanmak istiyorum ama bazen biri olsa kötü olmazdi diyorum biryandan dersler de var spora baslamaliyim falan uuu hayat yine canlandi benim için enerjimi sürekli disa sacmamj istiyor bak sen şuna🤠küçük kasif olarak devamke😂😂
Ilişki deyince yorgunluk hissi basıyor seni. Kendime odaklanıcam deyince heyecan basıyor. En uygun zaman kendine odaklanmak için şu an. Keyfini sür. Zorluklar çıkacak karşına güçlen. Kasiflerin number one ısın
Ouuu ahaha teşekkürler ya çok iyi anlamissin beni
Günaydın güneş 🌞✌️
Dinleyince anlaşılırsın. Günün güzel geçsin dikkat et kendine, iyi eğlenceler 🤟
Günaydın 🌞 teşekkür ederim yaa
Sen de iyi bir gün gecirirsin umarim🙏🏻
Iyi bir gün oldu. Kafam rahat ama bedenim yorgun 🥰 konuşma nereden başladı nereye gitti ✌️ teşekkürler
🙃🙃benim biraz iyi olmadı ahhahah
Ricalar o zaman
Hayırdır ne geçti başından
Kısaca annem ve akrabalar hatta kardeşlerim bile nebileyim sevme duygum azalıyor bu insanlara karşı ve kötü de hisediyorum ama onlar benim yakinlarim biryandan da birey olmak vardı hani diyorum
🤯🤯
Bir yanına bakacaksın. Kan bağı ile bağlı olmak insanların sana karşı düşüncesini değiştirmez. Kan bağını düşünüyorsan a rh pozitif olan herkesi akraban gibi görmen lazım ✌️
Çok iyiydi bu 😂😂
Hayat acimisazlasiyor birde bunu farkediyorum😱oyunu kurallara göre oynuyorduk kural ne hangisi bunu dusynmeliyim sanirim
Hayat aynı aslında, geçmişte de, şimdi de aynı olaylar yaşanıyordu. Mekan, Zaman, kişi adları değişiyor ama olay örgüsü aynıdır. Akvaryuma köpek balığı bir de japon balığı koyuyorlar. Köpek balığı durma dan saldırıyor ama arada bir de cam var. Vurup geri dönüyor. Bir müddet sonra saldırmayı bırakıyor ve camı da kaldırıyorlar.. Cam kalktığı halde köpek balığı saldırmıyor. Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor. Evet hepimiz zor zamanlar yaşayabiliyoruz. Ama biz tekrar tekrar denemek için yaratıldık
Yaratılışımız, uyumsuz varlıklarız. Diğer türler gibi uyumlu değiliz. En güzel tarafımız da bu. Seviyorum. Uyumsuz olmayı. Her ortama uyum sağlayabiliyoruz bu sayende. Uzayda, deniz altında, Gökyüzünde, kara'da...
Tabikide öyle insan dogada en güçlü olan bir canlı yapamayacagi şey yok
Dediğin gibi aslında ogrenilmis çaresizlik de olabilir
Hayal kirikligi yaşamam yordu beni
Tekrar denemeliyim demekki diğer türlüsü kusmek olur ama işte yine insaniz duygularimiz var üzülüyoruz
Yani şimdi kalkıp yoo ben mutluyum üzülmüyorum demekle geçmiyor o hisler çözüm ariyorsun bulamiyorsun bu da tuhaf 😂😂20li yaslarin sorunu herhalde bu da
20 li ysşlarımı düşünüyorum da sorun bitmiyor, bir bireysin ama halen düzgün bir biçimde deneyim sahibi değildim. Aklım bir çok şeyi denemek peşindeydi. Farkında olarak yaşamanın daha sonra farkına vardım. Düşün yani bir de o kadar sporla uğraş, dışarda bir çok işte çalıştığım halde
Katılıyorum, sorunu 🤣
Evet aynı ben de böyleyim herkes böyle oluyor belki de
🙂
Oluyor, hayat geçiyor işte
Yaparlarsa bir şey demem ama ben yapmam
Muamele alırken ohh keyifli. Eee seninde keyif vermen gerek.
Yapmasın o zaman a. k
Talep etmem
Oldu Mehmet. Allaha emanet
çok var ya