Yaklaşık 4 yıldır evliyim esiminde tanıdığı 10 yıldır süregelen samimi bir arkadaşım var kendisi evli değil bazen özel konularda fikir almak istiyor bunlar arkadaş ile konuşulabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün aynı şeyi eşin yapsa senin bakış açın nasıl olurdu. Benim bakış açım normal değil arkadaşı olabilir tamam eskiden beri süregelen bir şey ona tamam. Ancak gelip de özel konuları sorması hoş değil bence
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Yani her ne olursa olsun sonu cinselliğe bağlıyor karşı cins arkadaşlığı olabilir ama uzak olmalı yakınlık girmemeli icine
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKarşı cins ile samimi arkadaşlık güzel tabiki ama öyle her şey de konuşulmamalı. Ölçü ve sınır olmalı.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Benim de var öyle herşeyi konuşabildiğim kadın arkadaşım ama herşeyi konuşabiliyorum diye suyunu çıkarmak da gerekmiyor
Soran+1 yılYani dedigim gibi 10 yıldır tanıyorum hayatında kız olmadı hic sanırım o yüzden merak ediyor bilmiyorum
- +1 yıl
Bence bilmediği ve merak ettiği için değil gibi ama yine de sen bilirsin. Bu tür konularda kadın daha kolay sorabilir ama erkek illa ki cekinceli davranır. Ama senin arkadaşın böyle değilse durum hoş olmayabilir.
Eşinden alsın neden senden alıyor açık söyleyeyim bir gün denesen onu görceksin sana neler yapacağını ben erkek kadın arkadaşlığına asla güvenmedim
00 Yorumla
+1 yılBu seviye ile alakalı ama cinsellikte cok fazla konuşmak hos degil
03 Yorumla
Soran+1 yılDozu kaçmadığı sürece problem yok diyorsunuz sanırım teşekkür ederim
- +1 yıl
Bu birazda senin biraz onun anlayışı. Senin özelini soruyor ise hos degil ama gerçekten masum ve içten cok fazla detay degilse kisa net cevap ver
Soran+1 yılSaolun teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbilemedim aynısını eşinizde düşünün normal karşılıyorsanız sizin için de normal olmalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Eninde sonunda bir yerde patlak verir bana göre samimi olunamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Nasıl konular? Neler soruyor ve konuşuyorsunuz?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Sen vicdanen rahat misin peki? Gerçekten sadece soru mu bunlar?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonusulamaz arzularsiniz karsilikli ve sikinti olur basima geldi cunku
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş olabilirsin ama özel konulara neden giriyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuştuğum bi arkadaşım vardı duydukları karşısında etkisiz kalamadi iş başka boyuta geçtiğini olmaz o şekilde illaki bi yerde bir şeyler oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Olmaz öyle senin derdin başka
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ama yinede teşekkür ederim yorumun için
+1 yılNe konuştuğunuza bağlı
00 Yorumla
+1 yılTehlikeli sularda gezinmek olabilir. Sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke biri benle de böyle samimi olsa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyok. ortamı yklarsa zkker seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence konusma sexologlara gitsin
00 Yorumlaerkek mi kadın mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılÖzel konularla ilgili
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFikir vermek ıstıyorsun dimi sen de
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeler soruyor mesela
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi