Cinsel Yaşam Kaç kere mas yapiyorsunuz günde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Günde kaç kere? Kaç kere mas yapiyorsunuz günde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
SapyoBey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Normalde 2 günde 1. Ama 15 gündür hiç dokunmadım. Sağlığıma zarqr gelir mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok aksi durumda iyi Yorumla SapyoBey +1 yıl Amaa durduk yere beyaz sıvı geliyor bazen Yorumla
aspavlob Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl O günkü libidoma bağlı, 2-3-4-5.. Sen kaç kere yapıyorsun 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. dehisiyor bazen yqpmiyorum falan ama dogursu ve en ideal olani haftada 3-4 kere olmasi 0 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bazen hiç yapmıyorum bazen 3 kez yapsam da doymuyorum 0 0 Yorumla
AdreSoranKurşun Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl 20-22 kere yapıyorum ben anca kesiyor :D :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saat 20:30 bu yana 3 kere boşaldım. Partner eş sevgili ne ise artık bana acil lazım. 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hergün yapmıyorum ama bazen sık oluyor isteğime bağlı 0 0 Yorumla
Koylu41 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Evli olduğum için bazen değişiklik olsun diye ayda 1 felan 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. günde kaç kere diye sorduğuna göre sen de çok yapıyorsun 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her gün mastürbasyon mı yapılır kızım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben zaten 1 ay önce yaptim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Genel soruyorum kendimi bahsetmiyorum Yorumla criollo +1 yıl Testisler belli ediyor bende ona göre hareket ediyorum Yorumla ahgen 1 yıl bu ne ya ayda 1 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Günde mi? Kafayı yemişsiniz... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soruyorum ben yapmiyorum az Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söylenmez; zamana göre değişir 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. mastürbasyon yapmıyorum çok sıkışmam lazım.. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Günde bi garanti bazan 2-3 olur 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu gece 2 olacak senin? 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Günde 0.5 ortalamaya gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 1 kere 10 3 Yorumla Cisim17 +1 yıl hergnmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Cisim17 evet Yorumla hasanada +1 yıl bir kere az Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her gün yapmıyorum 9 18 Yorumla muraddd933 +1 yıl Ne kadar sıklıkla yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım istedikçe Yorumla ironman57 +1 yıl saglıklı olan bu Yorumla muraddd933 +1 yıl Mesela canını istedği anlar genellıkle hangı anlar oluyor Yorumla Cisim17 +1 yıl nası ıstıo senı tahrk eden ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değişiyor Yorumla muraddd933 +1 yıl Dilersen sana yardımcı olabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla hasanada +1 yıl normal türk kızı. adet öncesi devamlı. ondan sonra bir ay yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka neee Yorumla hasanada +1 yıl kızma ya. öyle değil midir. adet öncesi artmaz mı istek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama ondan sonra da artabilir Yorumla muraddd933 +1 yıl Varmayın kızın ğstüneu Yorumla muraddd933 +1 yıl Üstüne Yorumla hasanada +1 yıl canım dakikası dakikasına tutturacak değilim ya. öyle bir tahmin yaptım. bence gerçeğe de yakın oldu. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla hasanada +1 yıl Oldu. Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Günde 1 şu sıralar fazla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Erkekler her gün kızlar haftada 2-3 0 1 Yorumla brakask +1 yıl 17-23 yaş arası erkekler her gün yapar bence. Evlendikten sonra zor gibi. Kadınlarda yaşlandıkça artıyor yapma oranı bildiğim kadarıyla. Doğru mu? Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir ki üç yetmez dört beş altı olsun 💛💙 0 0 Yorumla
simdigeldimgidiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl 4-5 defa, sen? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geçen ay yaptim en son Yorumla simdigeldimgidiyom +1 yıl Yok artık nası bu kadar uzun süre dayanabilirsin ya? Yorumla Soran +1 yıl Ya adet oldum sonra final müsait olamadim Yorumla simdigeldimgidiyom +1 yıl Anladım, normalde kaç defa yapıyorsun? Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Geçen ay Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Ohooo sen ölmüşsün valla günde bir yetmiyor bana Yorumla Soran +1 yıl Yok bazen hic aklima gelmez bile 😂 Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Sen bunu unut o zaman 😂 Yorumla ahgen 1 yıl nbr ya olur mu Yorumla
CarlsbergCopenhagen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 2 3 sen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Geçen ay Yorumla CarlsbergCopenhagen +1 yıl Neden o kadar uzun Yorumla Soran +1 yıl Adet oldum final vardi yapmadim müsait olamadim Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. haftada 2 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. 3 kere 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 3 jxjsjjs 2 1 Yorumla hızlıgenc41 +1 yıl Off senin gibi ateşli bir bebek isterim Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Duruma göre değişir 0 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Değişiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Normalde 2 günde 1. Ama 15 gündür hiç dokunmadım. Sağlığıma zarqr gelir mi
Yok aksi durumda iyi
Amaa durduk yere beyaz sıvı geliyor bazen
O günkü libidoma bağlı, 2-3-4-5..
Sen kaç kere yapıyorsun
dehisiyor bazen yqpmiyorum falan ama dogursu ve en ideal olani haftada 3-4 kere olmasi
Bazen hiç yapmıyorum bazen 3 kez yapsam da doymuyorum
20-22 kere yapıyorum ben anca kesiyor :D :D :D
Saat 20:30 bu yana 3 kere boşaldım. Partner eş sevgili ne ise artık bana acil lazım.
Libidon baya düşük sanırım geçen aydan bu yana hala yapmadinsa.
bir ay nasıl dayandın be :) değişiyor şu an 7. gün
Hergün yapmıyorum ama bazen sık oluyor isteğime bağlı
Evli olduğum için bazen değişiklik olsun diye ayda 1 felan
günde kaç kere diye sorduğuna göre sen de çok yapıyorsun
Her gün mastürbasyon mı yapılır kızım
Ben zaten 1 ay önce yaptim 😂
Genel soruyorum kendimi bahsetmiyorum
Testisler belli ediyor bende ona göre hareket ediyorum
bu ne ya ayda 1
Günde mi? Kafayı yemişsiniz...
Soruyorum ben yapmiyorum az
Söylenmez; zamana göre değişir
sextıng yapalımmı
mastürbasyon yapmıyorum çok sıkışmam lazım..
Günde mi:)). Naptın ya
Akşamdan akşama sadece
Günde bi garanti bazan 2-3 olur
Sağ elim yoruldu 😝😝😝
Sen kaç kere yapıyorsun
Bu gece 2 olacak senin?
6 kez bazen daha fazla olabiliyor.
Sabah gece rutin eylem haline geldi
Günde 0.5 ortalamaya gelir
1 kere
hergnmu
@Cisim17 evet
bir kere az
Her gün yapmıyorum
Ne kadar sıklıkla yapıyorsun
Canım istedikçe
saglıklı olan bu
Mesela canını istedği anlar genellıkle hangı anlar oluyor
nası ıstıo senı tahrk eden ne
Mesela şu an
Değişiyor
Dilersen sana yardımcı olabilirim
Hayır
normal türk kızı. adet öncesi devamlı. ondan sonra bir ay yok.
Ne alaka neee
kızma ya. öyle değil midir. adet öncesi artmaz mı istek
Evet ama ondan sonra da artabilir
Varmayın kızın ğstüneu
Üstüne
canım dakikası dakikasına tutturacak değilim ya. öyle bir tahmin yaptım. bence gerçeğe de yakın oldu.
Tamam
Oldu.
Günde 1 şu sıralar fazla
Erkekler her gün kızlar haftada 2-3
17-23 yaş arası erkekler her gün yapar bence. Evlendikten sonra zor gibi. Kadınlarda yaşlandıkça artıyor yapma oranı bildiğim kadarıyla. Doğru mu?
Bir ki üç yetmez dört beş altı olsun 💛💙
4-5 defa, sen?
Geçen ay yaptim en son
Yok artık nası bu kadar uzun süre dayanabilirsin ya?
Ya adet oldum sonra final müsait olamadim
Anladım, normalde kaç defa yapıyorsun?
Sen?
Geçen ay
Ohooo sen ölmüşsün valla günde bir yetmiyor bana
Yok bazen hic aklima gelmez bile 😂
Sen bunu unut o zaman 😂
nbr ya olur mu
2 3 sen
Geçen ay
Neden o kadar uzun
Adet oldum final vardi yapmadim müsait olamadim