Peki penis boyu önemli mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
anal vaginal buna erkek karar veremez zira mekanizma hep kadındır, Erkek kendini yırtsa bile konu çoktan kapanmıştır. nokta. gelelim boyuta önemli elbette kalınlık oda önemli
elbette 5-7 cm olunca sıkıntı büyük bamya olarak nitelendirilen cinsten olunca sıkıntı daha da büyüyor maalesef, haaa
az önce okudum çok doğru alsında bakacak olursak herkes eşek cinsi 18-20-23 cm havada uçuşuyor da o iş öyle değil işte, az po*no izleyin oradakiler bile özel seçilmiş insanlar,
. Gereken 15-17 cm idealdir mezura ile ölçecek olursanız çevresi 6 cm olan işte konu bitmiştir 15 cm ve 6 cm al sana Türkiye'de ideal penis fazlasını arama zor bulursun
Anal merakım hiç yok, çok ısrar ederse yaparım. Penis boyu önemli değil önemli olan işlevi, erken boşalmaması ama çoğu bayan işlevi dese de aklının bir köşesinde büyük merakı, büyükle deneme düşüncesi oluyor. Burada boy önemli en az 17-18 vs diyenler bile oluyor onlara zenci gönderecen o zaman görürüm onları.
Cevap
11Cevap
Vajinal tercih ediyorum penis boyu önemli 15cm den küçük olmamalı
Sen hiç eline cetvel almadın heralde? Lafa gelince hepiniz bildiğin kobra yılanı, boğa yılanı gibi olsun der, ama görünce de hadi beee, bu ne lan der köşe bucak ta kaçarsınız. Sana 15 te yetmez, sen bence 20 den aşağısına dönüp bakma bile... Tövebe tövbe yaaa...
@Erhancanlar Türk erkekrine sorsak zaten hepsinde kafası hariç 20cm damarlı hiç 10 cm çükü olan yok şurada ondan sorun yok 🤣
boy tabikide önemli yoksa gider fırça sapıyla da yaparız ne gerek var
boy şöyle önemli, pozisyon zenginliği yaratıyor. kısa penisle her pozisyona girilmez.. tercih ise vajinal
Anal diyenler kesin fake hesaplardır. Gerçek bir kızda erkekte anal demez
ikisi de değil bana dişi birey ağzı lazım birader hepsine bin basar
Anladılar boş insanlardır. Kaliteli insanların adresi belli: vajina
Anala o kadar karşıyım ki yazamamışım ama zevkler meselesinde haklısın tabii 🤠
Her ikiside
Vajina tabiki anal ilişkiden nefret ediyorum.
Vajina tabiki de
ANANal
:)
Vajinal tabi aq
Vajinal
No anal no
yerıne gore
Anal
Bokal. Yeter aq 23567755 kez sordunuz
Kim sorduysa artık. Cevabımı verdim.