Var doğru yani kolajen miktarını artırarak cildi güzelleştirir Ayrıca içinde C, B12, enzimler, hatta cinsel problemleri düzeltmeye yardımcı olacak amino asitler ve kasları güçlendirmeye yarayan kreatin maddesi bulunuyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aynen, var. İlişkiye girdiğinde, karşıdakine de yüzüne attırsın. Sonra onu güzelce yüzüne emdir ama iyice emdiğinden emin ol ki cildin parlasın. Bunu her gün yap derim. Cidden sakatsınız aq, yok biz erkeklere diyorduk ama kızlar daha beter...
Sperm içeriğinde amino asit, sitrat, enzimler, flavin grubu, fruktoz, proteinler, C vitamini bulunur ve 300-500 milyon adet canlı hücre vardır. Bunlarınhepsi de cilt için faydalı maddeler.
yüzüne boşaldığın anda aldığın tüm hazzı, güzelleşicem diye cildine yedirmeye başladığında sıfırlıyor resmen. bunu haz almak için değil tamamen onun güzelleşmesi için görev gibi yapıyor hissi oluşmaz mı insanda ya. tüm şevkim kaçardı benim
@masumcocuk34 dostum, yutma yüze boşalma her şeyi yapıyorduk ya sınır yoktu. Dediğin şey de benim için pek önemli değildi, sonuçta ben haz alıyordum, kaldı ki artık yüzüne boşalmak ya da yutturmak sıradanlaşıyor bir yerden sonra.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Var doğru yani kolajen miktarını artırarak cildi güzelleştirir Ayrıca içinde C, B12, enzimler, hatta cinsel problemleri düzeltmeye yardımcı olacak amino asitler ve kasları güçlendirmeye yarayan kreatin maddesi bulunuyor.
Aynen, var. İlişkiye girdiğinde, karşıdakine de yüzüne attırsın. Sonra onu güzelce yüzüne emdir ama iyice emdiğinden emin ol ki cildin parlasın. Bunu her gün yap derim.
Cidden sakatsınız aq, yok biz erkeklere diyorduk ama kızlar daha beter...
Sperm içeriğinde amino asit, sitrat, enzimler, flavin grubu, fruktoz, proteinler, C vitamini bulunur ve 300-500 milyon adet canlı hücre vardır. Bunlarınhepsi de cilt için faydalı maddeler.
bilimsel olarak böyle bir gerçek var
ama çoğu erkek bunu yüze boşalmak için kullanıyor
bir çeşit fantezi
Saçmalama istersen ya cildin düzelecek diye suratına mi bosaltacaksin erkekleri
Hayir ya igrenc merak sadece
Lan böyle merak mı olur manyak karı
Evet olur deneyelim mi
Nerede yaşıyorsun ben her gün 1 posta atarım suratına
Sen posete koyup göndersen olur mu pekiğ
O olmaz ölür sperm :)
Yapmayın yüzünüze sürersin sonra siz gerçekse 😬
Sudan daha temiz c vitamini olduğunu biliyorum ama yarindan emin degilim
evet var tabiki tamamen proteinden oluşan canlı bir yapıdan bahsediyoruz
cumshot yaptıran film yıldızlarının hepsinin cild bebek gibi bence efsane değildir :D
Eski kız arkadaşım sürekli yüzüne boşalmamı isterdi, cilde iyi geliyormuş diyordu ama bana saçma geliyordu, yedirerek sürüyordu falan.
yüzüne boşaldığın anda aldığın tüm hazzı, güzelleşicem diye cildine yedirmeye başladığında sıfırlıyor resmen. bunu haz almak için değil tamamen onun güzelleşmesi için görev gibi yapıyor hissi oluşmaz mı insanda ya. tüm şevkim kaçardı benim
@masumcocuk34 dostum, yutma yüze boşalma her şeyi yapıyorduk ya sınır yoktu.
Dediğin şey de benim için pek önemli değildi, sonuçta ben haz alıyordum, kaldı ki artık yüzüne boşalmak ya da yutturmak sıradanlaşıyor bir yerden sonra.
bir şey ne kadar sık tekrarlanırsa heyecanını da kaybediyor. ben hiç o hazzı yaşamadım mesela, ama dediğin gibi her gün yaşasam o da sıradanlaşır.
@masumcocuk34 daha fazla haz veren şeyler var, her zaman bir tık üstünü denemek istiyorsun :)
doğrudur :)
var yuzde yuz gercek bir sey , zaten bunu bilen kadinlar ozellikle ister belirtir basta
efsaneden de öte bilerek çikarilmiş bir sallamasyon
Öyle olduğunu soylerler
Var tabii vitamin olarak çok zengin bir sıvı sperm
Efsane mk öyle şey mi olur
Allahım hala buna inananlar mı var ya
Bir iki yerde okumuştum öyle bir konuyu
1 ay rutin deneme yao
İçinde birçok mineral vitamin var gerçek yani
göğüslerine sür önce farkını gör
varmış
Yoktur
Denemek ister misin 😈