Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. kullanıyor mu derken evlenmeyi düşünmüyor mu diye sormak istedin sanırım. insan kıskanır ya. kısıtlamasa bile rahatsız olduğunu dile getirir. evlenmeyi düşünüp düşünmediğini çıkaramayız buradan. sonuç olarak kıskanmaması tuhaf ayrıca basit bir şey de değil bu.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ciddiye taşımıyor ilişkiyi. Evlenmek mecburiyetinde değil hiç kimse ama 2 yıl bir insanla bir şeyler yaşadığın vakit ona umut veriyorsun. Ben stresten rahatsızlanmaya başladım artık. Tamam bir cahillik yaptım onunla birlikte oldum ama ona güvendim.. şimdi de kullanılmış gibi hissediyorum
- +1 yıl
kullanma değil ama o. evleneceğiz diye söz vermedi sonuçta. evlenmeme ihtimalini de düşünerek aldığın bir karardı o. ayrıca evlenmek için adım atmasını beklemek zorunda değilsin. mantığın devreye girsin ve açık açık söyle. evlenmek için erken dese bile nişanlanmak için bunu diyemez. nişan yaparsınız, uzun süre nişanlı kalıp evlenirsiniz. tabii evlilik düşüncesi varsa
Soran+1 yılİma ediyorum. Artık aile olma zamanı geldi geçiyor vs. Bu akşam çok güzel bir yere gideceğiz diyor tam diyorum evlenme teklifi edecek galiba yeni bir club keşfetmiş oraya gelmişiz meğerse vs. Geri vites yapıyorum üzerime düşüyor tekrar ilgili vs ama ciddiyet kesinlikle yok..
Soran+1 yılGurur murur mu kalmış. Zaten berbat hissediyorum. Herkes biliyor bizi herkes.. resmen ilişki biterse kullanılan olarak kalıcam..
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılBi insanın sana karışmaması onun düzgün aklı başında olması gerektiği gibi bir insan olduğunu gösterir. Kendine güveni olan kendini geliştirmiş bir erkek sevgilisinin sahibi olmadığını bilir, kıyafetlerine karışmaz ve onu kıskançlık maskesi altında kısıtlamaz zaten. Erkekler kıskanırmış, kıyafetlere karışırmış gibi ifadeler tamamen baskı altında kalmış psikolojisi bozuk zihinlerin çıkarttığı şehir efsaneleri. Kıyafetinize siz hariç kimse karışamaz sevmek falan değil bu toksik ilişki.
00 Yorumla
+1 yılHanımefendi 2 yıl sonra mı farkettiniz kıskanmayan bir erkek istemediğinizi? Gayet normal giden bir ilişkiniz var beni kullanıyor mu? Diye düşünüyorsunuz size göre ilişki çoktan bitmiş çünki öküz dediğimiz türde erkek oluyor bunun tam tersi tipler.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Artık sizin ki fb olmuş. Onun için özel bir şey ifade etmiyorsun. Anladığım kadarıyla değer görüp özel hissetmek, düşünüldüğünü, sevildiğini hissetmek istiyorsun ancak karşındaki adamda imkanı yok bunları bulamazsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında ilgi alakası çok güzel. Çok güzel hissettiriyor ama özel hissetmiyorum. Hele ilişki uzadıkça en ufak bir geleceğe dair adımı yok.
Soran+1 yıl2 yıl oldu neredeyse.. herşeyi yaşamakla ne ilgisi var ki. O zaman evlenenler her şeyi yaşamaktan mı boşanıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKarışmaması lazım zaten yani size güveniyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilimde önceden karışmıyordu çok açık giyinen bir kız değilim ama karışmaması beni tereddüt de etmişti onu denemek için şu eteği alcam vs gibi kelimeler ederdim yine bisey demezdi en sonda patlamıştım sen beni neden sahiplenmiyorsun sevmiyor musun gibisinden konuştm ve bana dediği ben seni seviyorum önceden söyledim tekrar söylemek istemiyorum eğer söylemiyorsam ya umursamıyorumdur ya da yorulmusumdur dedi ama artık karışıyor yapma etme dediği noktalar var sanırım senin sevgilinde umursamıyor olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
denklik şart
İlişkinizde artık ciddiyet beklediğinizi ima eden hareketlerde bulunun, eğer imâlarınız cevapsız kalıyorsa o zaman açık bir şekilde ilişkinizin ciddiye gidip gitmediğini, böyle bir beklentinizin olduğu güzel bir üslupla anlatın, böylece ciddi bir niyetinin olup olmadığını anlarsınız, tabiki bu konuşmadan sonra bir daha onu görememe ihtimaliniz de var, bu sonucu da göze alarak girişimde bulunun. Fakat sizinle ciddi bir ilişki niyeti yoksa daha fazla oyalanmamanızı tavsiye ederim.
11 Yorumla
Soran+1 yılÜniden beri arkadaşız. Eskiden beri tanıştığımızdan konduramıyorum sanırım
İki senedir hayatınızdaki insanı tanıyabilmeniz lazim idi. burada biz ne yorum yapsam boş. Erkek arkadaşınızın tarzını bilmiyoruz bazı insanlar rahat olurlar
20 Yorumla
+1 yılManyakmısın sen yaaa karışmıyor daha ne istiyorsun. Biraz ruh hastalığı seninki. Bemce sana dayak atması ya da hakaret etmesi lazım ki sen mutlu ol manyak mazoşist
02 Yorumla
Soran+1 yılKarışsın demedim. Umursamıyor. Rahatına düşkün çünkü. Eş adayı değilim onun için karışmayarak rahatını bozmuyor
- +1 yıl
Başına bela arıyorsun bence. Eş olunca hayatı zindan mı etsin nasil bir mantık yaa. Sonra zararı kendin göreceğin bir şeyi başına bela etmek için çaba sarf etme
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen evlenecek değil eğlenilecek bir kızsın o da bunu yapıyor zaten seninle niye evlensin sevgililik al gülüm ver gülümdür hele senden bu olur zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılKızınız ya da kardeşiniz erkek delisi bir şey olsun da eğlenilecek evlenilecek kızın ayrımının yine insana dayandığını anlarsınız umarım
- +1 yıl
Tabi tabi sen kendini böyle kandırmaya devam et
Soran+1 yılBöyle rahat konuş. Başına gelince hatırlarsın. Çocuğundan vs çıkınca. En kötü karından canın yanar. Namuslu sandığın biriyle evlendi gör
Ayarında olmasına dikkat ederim elbette. Asıl sorman gereken şey 2 yıldır birlikte olduğun birinden neden şu anda şüphe ediyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 Yıldır beklenti içerisindeyim çünkü. Umutlarım tükeniyor. Evet ilişkinin sonu evlilik olmak mecburiyetinde değil ama benimle 2 yıl geçirdiyse ve evlenmeyecekse ben ne durumda oluyorum? Böylesi bir ilişkinin beni yıpratacağını umursamadan devam ediyorsa yıllarımı heba ediyorsa? Onu seviyor oluşumu kullanıyorsa bu beni çok üzer. Konduramamakla birlikte umut doluyum. Ama huzursuzum da. Stresten artık midem bile rahatsızlanmaya başladı
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. karisacaksam hayatıma alamam lazım ömür geçer mi karışarak... kendimi yiyip bitireceğime hiç bulasmam daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler böyle çok relax takılıyor. Sende ona o guvenı vermıssen ondan olabilir..
Ben bir miktar kıskancım..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Seni sevse merak eder bu kadar sorumsuz olmaz nedeni seni kıskanmıyor azda olsa kıskanması demekki hiç seni düşünmüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim de aşırı karışıyor. Bence seven erkek kadınını merak eder, kıskanır, gerekirse müdahale eder, sahiplenir. Her kıskanç erkek toksik olmuyor sevgilime bayılıyorum canım sevgilim 😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
Boğa kadını misin yoksa kova mi
Cevap sahibi+1 yıl@secularhume kovayım ahaha
- +1 yıl
Biliriz :p
+1 yılKesinlikle karisirim sevgilim ise benim şartlarına göre haraket etmek zorunda
02 Yorumla
Soran+1 yılTüm erkekler mi böyle? Karışmayan sahiplenmemiş mi demek oluyor?
- +1 yıl
Aynen tüm erkekler böyle değil ama lakin genelden fazlası böyledir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHasta misin sen be apla kiskansa kisanmiyor diye basimizin etini yersiniz kiskansa ayri dert ne yapsin size bu erkekler siz kimsiniz ki her dediginiz olcak
10 YorumlaKıskansa dert kıskanmasa dert vallaha bıktırdınız ne istediğinizden haberiniz yok ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet sahiplenme manasında karışır ve kiskanirdim o da öyleydi hatta hersey ortaktı vs. Ama seni kullandığını anlama gelmez ancak sevmediği anlamına gelir seven kiskaniyor çok net
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı güveniyor olamaz mı*bu öz güveni ona sağlamış olmanız gerekir zaten
00 Yorumla Ya ciddiye almıyor ya da g*vat. Yani hotwife seviyor.
00 Yorumla
+1 yılDuygusu yoktur muhtemelen biraz soğuk davranabilirsin bunu anlamak için
00 Yorumla
+1 yılAdam yatakta alacağını alıyor evlenme derdi de yok umrunda değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ancak cinsel fantezilerini açığa çıkarttiysa anlayabilirsin.
025 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarttı zaten. İnsanız tabi çıkartacak. Biz bu şekilde varolduk ya hani? Seks yapmamız neden garipmiş gibi algılanıyor?
Cevap sahibi+1 yılSeks yapmanizla alakalı bir şey söylemedim.
Soran+1 yılCinsel fanteziler nasıl ortaya çıkacak vahiyle mi
Cevap sahibi+1 yılAblacım cuckold tarzı fantezileri var ise kiskanmamasini, karismamasini buna bağlayabiliriz manasında dedim. Ne kadar gerginsin
Soran+1 yılBeni başkasıyla niye hayal etsin güzel kardeşim da değil yani yuh. Ne bileyim herkes tere konuşuyor bende o psikolojiye büründüm sende aşağılayacaksın diye
Cevap sahibi+1 yılSadece fikir yürüttüm. Burcu ne?
Soran+1 yılBalık. Anlar mısın burçlardan?
Cevap sahibi+1 yılUzman değilim. Kendi çapımda biliyorum. Balık erkeği tam aksine çok kıskanç olur. Ama kıskançlığı kendinden değil dsha cok mahalle baskısından veya toplumsal dayatmalardsn olur. Muhtemelen ablası olan birisi sevgilin, kadınların giyimine karışmıyor daha rahat büyümüş birisi diye düşünüyorum. Burç tek başına bir şeyi açıklamaz. Sosyoloji de çok şey anlatır.
Soran+1 yılŞimdi şöyle bir şey var ki aslında platonik olarak başkasına aşıktı. Biraz zor zamanlar yaşadık. Hastalandı filan. Ama 2 yıl geçti. Geçen yine stolklamış ismini aratmış. Normalde entel biri. Ama açık olduğu kadın muhafazakardı. Beni seviyor bence ilgili vs ama bilemiyorum ciddiye taşımıyor ilişkiyi. Harika vakit geçiriyoruz. Ama kıskanmıyor. Fazla rahat. İleri dönük düşünmüyor mu diye çok kere düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu onunla konuşmadan bilemezsin. Eğer açık dekolteli giymeye seni teşvik ediyorsa sıkıntı var ama öyle bir durum olmadığını söyledin. Biraz sakin olmakta fayda var. Balık erkekleri sorumsuz tiplerdir zaten. Balık erkeği 30'dan sonra sorumluluk almaya başlar. Senin burcun ne? Başak hissi aldim ya da aslan.
Soran+1 yıl30 yaşında zaten. Teşvik etmiyor ama dekolte giyince nasıl olmuşum diyince harika görünüyorsun diyor.. çok açık vs demiyor. Evettt başak burcuyum nasıl anladııınnn
Soran+1 yılPlatonik aşık olduğu kadında ikizler sanırım
Cevap sahibi+1 yılDedim ya az çok bilirim diye. Başak kadini, balık erkeğini adam eder ama çok uğraşması gerek. Benim bildiğim başak, balık erkeğini kucağında gezdirir evlenmeye ikna eder.
Balık, İkizlerin ruh değişimine gelemez. Zorlanır. O yüzden olmayacak iş onların ki.
Soran+1 yılOnların ki imkansız bir vaka zaten. Ama kör kütük aşık oldu kadına. Hastalandı falan. Çok zor zamanlar geçirdik. Üstelik kadınla çıkmadı bile. Bu arada akrep de olabilir. Stolkladığım kadar biliyorum. İkizler gibi de durmuyor zaten. Asi mi diyeyim dik başlı mı değişik bir tip
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. Onun ne olduğu önemli değil. Sen iliskine odaklan. Bence oturup konuş. Ama dertleşmek gibi. Bakalım ne tepki verecek.
Soran+1 yılŞöyle önemli; ben 10 Yıldır tanıyorum sevgilimi. Biz iki yıldır sevgiliyiz. Bu kadın yüzünden benimle sevgili oldu. Bu kadında ne varda çarpıldı böyle dağıldı resmen. Bende ne yok o kadında varolan. Belki de onu bulsam etkim algına alırım diye düşünüyorum. Ben 5 ayında şans eseri öğrendim zaten. Sordum ona doğruladı. Konuştuk.. unutmaya çalıştı bende destekçi oldum. Ama hala aklına geliyor anlıyorum. Bir de arada stolkluyor..
Cevap sahibi+1 yılBalık erkeği takıntılı ve geçmişe takılıp kalan bir burçtur zaten ama yanı başında sen varken bunları yapması bence saygısızlık. Yengeç veya akrep etkisi de olabilir yukseleninde.
Soran+1 yılKimin etkisinde yengeç ve akrep etkisi? Sevgilimin mi? Unutamıyor. 2 yıl geçti. Hala aklında. Hele ilk zamanlar uykusunda sayıklıyordu zaten zayıf çok daha da zayıflamıştı. Sürekli hastalanıyordu
Cevap sahibi+1 yılSevgilinin akrep veya yengeç etkisi.
Abartılı bir şey bu. Tedavi görmeli. Peki bu seni yaralamiyor mu? Çok rahat anlatıyorsun.
Soran+1 yılYaralamaz olur mu midem hep rahatsız.. çok seviyorum ama. Kıyamıyorum da. Normalde çok iyi çok vicdanlı biri biliyo musun. İlk defa onu böyle gördüm. Daha önce hiç bir kız onu böyle etkilememişti. Cool da biri normalde. Rezil etti çok kere kendini bir kadın için
Cevap sahibi+1 yılBalık erkeği merhametlidir. Bu merhameti sende hissediyorsun. O yüzden hoşuna gidiyor onunla birlikte olmak. Alışkanlıkta var tabi. Seks hayatı insanı birbirine çok fazla yakınlaştırır ve alıştırir.
Soran+1 yılEvet çok merhametli. Çok nahif.. bana seninle sevişebildiği için senle dediler ama ben dinlemedim sırf bu yüzden aramızda ki bağ kuvvetlensin diye.. onu yalnız bırakmamaya çalıştım ki yalnız kalınca hemen salıyor kendini düşüncelere
Cevap sahibi+1 yılBalık erkeği sadece seks için uzun yıllar biriyle birlikte olmaz. Başak kadınının dominantligi balık erkeğini cezbeder. Ve aynı zamanda başak kadını balık erkeğinin isteklerine karşılık verir. Örneğin ağzına boşalmak istese bunu başak kadını sırf erkeği mutlu olsun diye yapar. Bu da balık erkeğini mutlu eder ve daha da bağlanmasına sebep olur. Kısaca balık erkeği fedakar başak kadınını sever.
Soran+1 yılİki Yıldır neden ciddi bir adım atmıyor o halde.. her şey bizim için olumluyken aslında
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla detay bilmek gerekir. Mesaj atabilirsiniz. Detay vermek için.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet bence senle egleniyo seni çok ciddiye almiyo
00 Yorumla
+1 yılEğlenmelik olarak görüyor demekki ya da güzel kardeşim
00 Yorumlami si fazla basbaya kullaniyo
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırıcısın
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Rajatsiz olma diye karismiyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarismamanin entellüellikle bagdastirildigi ulkede yasiyoruz vay mk
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılok. uz beyinli karimasiyla karismamasinin entellektuelleikle alaksi yok yazdigimi anlamayan ma. l beyi siz
güzel kardeşim olabilir mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Başka ne belirtiler var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılKarıssa baska dert
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılKarışsak dert karışmasak dert
15 Yorumla- +1 yıl
La erkeğim ben
- +1 yıl
Hee anladım, gereğinden fazla değer vermeyecen sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır karışıklı değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska ne olacakti? Bu kizlar neden bu kadar saf?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCuckold ruhlu bir erkek olabilir.
00 Yorumla
+1 yılİstediğin bu değil mi?
00 Yorumla
+1 yılserbest misin
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
sana karısşmaması neden
Soran+1 yılSevgilisiyim bilmem neden karışmıyor kıskanması iyi demi
- +1 yıl
tanışmnz nasıl dı
Soran+1 yılÜniden arkadaşımdı
- +1 yıl
hmm
seni avucunda mı biliyor - +1 yıl
ordamsn
Soran+1 yılAvucunda mı biliyor derken
- +1 yıl
boy kg nasıl
Soran+1 yıl166 54
- +1 yıl
hm minyon nirisiniz
- +1 yıl
aranz nasıl
karışsa suç karışmasa suç karar verin
00 YorumlaKarışan da aynı b*k.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Farkına varman guzel
00 Yorumla
+1 yılTek amacı yatak. Seven erkek kıskanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok karışmıyorum istediğini giyiyor
012 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünüyor musun peki?
Cevap sahibi+1 yılevet niye olmasın ki
Soran+1 yılNe zamandır berabersiniz?
Cevap sahibi+1 yıl1 aydır öyle giyinmeside hoşuma gidiyor
Soran+1 yılİlişkiniz bir ay oldu ve evlenmeyi düşünebiliyorsun yani. Bizim 2 yıl oldu tık yok :(
Cevap sahibi+1 yılo zaman gönül eğlendirip oyalıyor seni 2 yıl nedir
Soran+1 yılÖyle mi dersin :(
Cevap sahibi+1 yılee öyle tabi ha bugun ha yarın der ama sorsan ben ciddiyim der alakası yok ne kadar oyalarsa elinde tutarsa seni o kadar kaar onun için. Kusura bakma ama sende biraz safmışsın
Soran+1 yılAma kaç yıllık arkadaşım güvenilir biri. Hala umudum da var ona dair. İnsan bunu eski arkadaşına yapar mı?
Cevap sahibi+1 yılniye yapmasın hangi devirde yaşıyosun sen. para için kardeşini satan öldüren bi devirde yaşıyorsun
Soran+1 yılZoruma gidiyor ya. O kadar masum ki yüzü. Ona bakıyorum yakıştıramıyorum
Cevap sahibi+1 yılyazık edecen kendine
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmus bile
00 Yorumla Ergen misin
04 Yorumla
Soran+1 yılErgenim
Soran+1 yılKeeess
Vamp derken?
029 Yorumla
Soran+1 yılSeksi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSadece seks için kullanılamayacak kadar güzelim. Beni gözardı edemez öyle değil mi? Etkilenmiyor olamaz? İnsan seviştiği kişiyle bağ kurar? Evinde ki masayla kanepeyle bir bağ gelişiyor.. sadece seks için ilişki mi yaşanır
Soran+1 yılMerak ettim fikirleri. Belki bir hassasımdır belki zamanı henüz vardır vs.
Soran+1 yılBenim tipimi mi neden?
Soran+1 yılDediğim gibiden kastın nedir?
Soran+1 yılEtkilendin mi
Soran+1 yılİnsanlar genelde benden etkilenir. Genelde audrey tautou ya benzetilirim. Hatta bence bende ki ışık o kadında yok. Boyum 166 kilom 54. Ölçülerim 85-58-87. Yıllardır sporumu aksatmam. Basımını aksatmam?
Soran+1 yılGörsen gözünü alamazsın random atıyorsun burada
Soran+1 yılBasımı değil bakımı olacaktı ayrıca.
Soran+1 yılAnonim olunca böyle oluyor tabi :D
Soran+1 yılKendi adıma konuştum zaten anahjsjdk görsen böyle taş*ak geçebilir miydin keko
Soran+1 yılAhjsjsjsjjs nah geçerdin
Soran+1 yılBen herkesle bir tutulacak bir konumda değilim :)
Soran+1 yılSie
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat