Umrunuzda olur mu yoksa aman der geçer mısınız.
Ayrıldıktan 2 hafta sonra gece yarısı uyudun mu libido tavan yazdı bende cevap vermedim. Ne düşünmüş olabilir bi erkek bu durumda
Umrunuzda olur mu yoksa aman der geçer mısınız.
Ayrıldıktan 2 hafta sonra gece yarısı uyudun mu libido tavan yazdı bende cevap vermedim. Ne düşünmüş olabilir bi erkek bu durumda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
seninle beraber bi kaç kıza daha yazmıştır zaten. bir şey düşunmez
Umrunda olmamışımdır yani
Sabah 10da sildi
ayrılınca ona niye atıyım ya :)) yenisine atmak varken:)
Coj zevk verdiği için mi yazarsin
yooo eski adı üstünde eskiyse gerek yok yeniye atarım :)
İlişki bitmişse cinsellikte bitmiştir. Gitsin p*rno izlesin
p*rno yerine bana yazması benden keyif aldığımı mi gösterir. 3 buçuk dört saat yapiyorduk
p*rno gerçek seks arasında dağlar kadar fark var. Gerçeği varken neden p*rno izlesin ki evet senden keyif aldığını gösteriyor. Sende iyisin galiba yatakta türk kızları gibi sırt üstü yatıp beklemiyorsun 😄 veya fiziğin falan güzel
seks yapmadık sexting yaptık
Fiziğimi beğenirdi evet
Aaaa pardon ben seks sandım 😄 Yani seks videosu izlemektense sexting yapmak daha zevkli olur. Sen yaptın mı peki o yazınca
Yok cvp vermedim o da sabah 10 da mesajları geri 6çekti
Hahha
İyi yaptın seni hala cepte görüp sexting istemiş elinde kalmış 😃
Sence ne dusunmustur
Ayrıldığımız gün yeniden başlayalım ben cabalarım dedim eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an değil dedi sonra tamam dedim zaten biz yine görüşürüz haberleşiriz dedi bu biraz hayali oldu dedim neden dedi bende sözde daha ayrılmadık 2 haftadır görüşmedik dedim duygusal bisey olmadan konuşmam dersen senin tercihin tabi ki dedi bana fark etmez seninle bi sorunum yok bu saatten sonrada olmaz kendine iyi bak iyi günler dedim sesim kötüydü telefonu kapattık gece napıyorsun dedi bende sabah iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın dedim bende iyiyim merak ettim sorayim dedim yazdı teşekkür ederim kotu olacağım bir durum yok kötü hissedeceğim bişeyde yaşamadık sonuçta mutlu olduğum zamanlarda vardı sonuçta bir hissin olması kadar bitmeside normal senden nefret etmiyorum 3yani denedik olmadı Umarım bundan sonra her ikimizinde hayatımda keşkelerden ve kuşkulardan arınık istediğimiz yönde tatmin olabileceğimiz mutlu net ve gerçek ılişkiler olur dedim umarım inşallah dedi son konuşma buydu
2 hafta sonradalibido tavan keşke yanımda olsan dedi.
Bi konuşmamızda ayrılınca konuşmak saçma bence yazdı biz ayrılsak diyelim konuşmaz mısın benimle aradan zaman gecsede dedim barışma ihtimalim varsa konuşurum yoksa konuşmam demişti.
Numaramı silmedi.
Eski sevgilileri ekli değil Instagram da Bn ekliyim hala bir buçuk ay oldu ayrilali
Engelle gitsin böyle bir s*laklık olabilir mi ayrıldığı kişiye yazdığı şeye bak
Ayrılmışsın bitmis hala boşta kalınca istepne gibi kullanmaya çalışıyor işte sktr et
Bu nasıl bi karakter yoksunu ya boş ver gt dıyemedınmi
Bitmiş çiçeğim bitmiş insanlık artık bitmiş , senin adam sandığın süt oğlanın tekiymiş
Hem ayrıldınız hemde bunu mu yazdı 🤦🏼♂️
Evet 2 hafta sonra oldu
Ayrı olduğun bir kadına bunu yazmak bence ma. llık
Ben yeniden deneyelim cabalarım dedim notrum eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an için olmaz dedi bende peki dedim ama sesim çok kötüydü galiba gece mesaj attı Napıyorsun dedi bende sabah iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın dedim bende iyiyim merak ettim sorayim dedim yazdı teşekkür ederim kotu olacağım bir durum yok kötü hissedeceğim bişeyde yaşamadık sonuçta mutlu olduğum zamanlarda vardı sonuçta bir hissin olması kadar bitmeside normal senden nefret etmiyorum. Denedik olmadı Umarım bundan sonra her ikimizinde hayatımda keşkelerden ve kuşkulardan arınık istediğimiz yönde tatmin olabileceğimiz mutlu net ve gerçek ılişkiler olur dedim umarım inşallah dedi son konuşma buydu.
2 hafta geçince de bu libido mesajını atti
Sen ne güzel açıklama yapmışsın ama o demek ki ök. üzlük saatine denk gelmişsin
Öyle oldu iste
Azınca yazmış sana sizin aranızda böyle bir konuşma geçmiş demek ki o aklına gelmiş
Sexting yapıyorduk düzenli olarak
Ama ben daha sonra kendimj aşağılık ve kötü hissettiğimi artık konuşmak istemediğimi soyledim
tamam dedi
Senden de aynı şeyi beklemiş demek ki bende bir kere eski kız arkadaşıma demiştim ama reelde yapıyorduk
Cevp vermedim o da sabah 10 da sildi
Aklı başına gelmiş olabilir
Ne hissediyor acba
Mesajı yazdıktan sonra mı
Geneldede
Mesaj attıktan sonrada
Sadece o mesaja bakılırsa onu libodusu hareket ettirmiş
Bunu değiştiremem değil mi
Nasıl yani
Yanı sevgi olmaz sadece libido için atti
Birliktelik oldu mu hiç
Sadece elimi yüzümü boynumu öptü bunun dışında bisey yaşamadık
Devamı gelmediği için yapmış olabilir belki
Hastanedeydik bide ilk kez sexting yapmıştım gece 4 de yaptık sabah 11 de buluştuk çok utanıyordum yüzüne bile bakamadım zaten
Yazışarak mıydı
Evet
cevap yazsan gel atesımı al derdı
Gece 2de yazdı sabah 10da sildi
hımm gece 2 de bulsaydı senı 10 a kadar ezerdı demekkı yaslar kac
28 ben 27 o
hımm guzel yaslar kac ay bırlıkte kaldın
6 ay
demekkı baya ıyısın yatakta senı unutamamıs
Sexting yaptık ama sadece
sanal ask gıbı o zmn sıızınkı
Libido da tavanda benim sana hislerim taban yazsaydın daha etkili olurdu
azmış işte o an aklına da sen gelmişsin.
Eskodeb benden çok zevk aldığı için mi
o da olabilir tabi ki
Bitmiştir derim