Hoşlandığım beyle ilk defa yakınlaştık bacağım 2 kızarıklık vardı böcek ısırığı. Oraya baktığını farkettim. Erkeklerin dikkatini çeker mi bu sanki sevişmişin de başkası yapmış gibi mü düşünürler?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Olabilir çok kızarıksa dikkat çeker ve öyle düşünmesine sebebiyet verebilir
Evet göğüslerimdeki ve boynumdaki morluklar baktıkça daha çok çıldırıyor
Evet pürüzsüz bebek gibi bir cilt arıyoruz Biz erkekler olarak
Allah allah? Kendiniz kıldan gecilmiyonuz ama? Cidden sizin vücut cok mide bulandırıcı
çünkü biz erkeğiz bizim doğamız kıllı zaten ama kadının doğası kılsız kadın erkeğe benzeyemez, erkekler de kadına benzeyemez
bir erkegin kadın gibi kıllarını alması bence ıgrenc
bir kadının killi olmasi da igrenc... kadın kadına , erkek erkege benzeyecek...
Kıl erkeğin de kadının da normaldir!!! Öyle olmasa kadınlarda kıl çıkmaz tamam mı? Bu kadın kılsız erkek kıllı toplumun çıkardığı algı. Ona bakarsan bence erkekte de kil olmasi iğrenç. kıl da benim midemi bulandırıyor?
Sizin gibilerden gerçekten nefret ediyorum.
Feminist feminist konuşma be
Lan sizin gibi p*ç erkekler kendilerini habes maymunu dağ ayısı gibi gezip yüzsüz yüzsüz guzel kadın arayıp kadın şöyle olur kadın böyle olur diye naralar atıyor ya deliriyorum.
Gerçekten kalbimi kırıyorsun lütfen üslubunu düzeltir misin
Sen de ataerkil ataerkil konuşma be
Ataerkil olduğumu biliyorum ve kabul ediyorum zaten ben erkeklerin üstün olduğunu düşünüyorum pek çok konuda
Benim fikirlerimi neden bu kadar önemsiyorsun ve beni fikirlerimi neden değiştirmeye çalışıyorsun anlamıyorum
Ven ataerkil de değilim feminist de değilim ben kim haklıysa onun yanında olurum tamam mı? Ayrıca ataerkil olunuyorsa feminist de olunabilir.
Kadin söyle olsun kadın böyle olsun o zaman öyle kadın neden senin olsun seni ne yapsın sen kimsin ki? Ahahha erkekler ustunmus 🤣senin gibi bi s*lagın fikri önemli değil zaten aman bana denk gelmeyin yeter
Peki hanımefendi aşağılamalarınız ve hakaretleriniz bittiyse lütfen gidiniz
"Haksiz olduğum ortaya çıkınca ben" Allah katında kendini başka birinden üstün görmek Allah'a şirk koşmaktır bir de Müslümanım diye gecinirsiniz. Neyse anca senin gibi maymunlar öyle düşünür. İstediğin gibi düşün. O zaman kadinlar da şey diyebilir "erkekler en az 30 k maaş almalıdır erkek dediğin böyle olur" sonuna kadar haklilar valla
Allah'ı falan karıştırmayalım hanımefendi
Ya hadi defol
defoluyorum peki
Öyle düşünüp etkilenmiş ise sen ne düşünürsun peki?
Böcek ısırığı olduğunu anlamıştır herhalde
Benim çekiyor ama kötü görünmüyorsa ne olabilir ki
Yok ya belli eder zaten öyle birsey olsa
Ne kadar fesatsiniz
baska nerede var
Cekmez