Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Özellikle sabahları kahvaltı niyetine qm yalayasim geliyor
seks yemek yemek gibi artık Durakta kız görsem tanışıp ilişki yaşıyorum hayatımda onlarca kadın var doymuyorum bunartik. bana hastalık gibi gelmeye başladı uzman birinden destek almalıyım hangi bölüme gitmeliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok kadın hiç kadındır, birden soğursun bu işlerden karınla bile yapmak istemezsin
Haklısın zaten bazen günde birkaç ilişkim oluyor büllük ten sogudum
Kendi ayağına sıkıyorsun büyük depresyona girersin. Önceki yaşamını önemseyen birine aşıl olursun fena pişman olursun
Bırakırsan mi bu işleri pişman olurum
Knk boş ver sen kafana göre takıl
Psikiyatri bölümüne.
Kolay f
Gelsin abim durulursun😂😂😂
Yok abim ya bu başka bişey böyle hırs ediyorum heves ediyorum bir kız görünce resmen yarışa girip yatağa atıp yasatasim. geliyor
O zaman tedavi sart
Ablam durultur bunu
@AbazadırRRRR r nerede o günler
Abazadir ne yazsa yeridir
😂😂😂😂😂
@vakaivakvak yalnız seninde massallahin var
Bı ben kalmıştım sulanmafigin😂😂
Ablam vaka ile kanka
Yok yok ciddiyim ben Allah sahibine bağışlasın yine tabikide iyisin iyi
Thanks 🤞
akil hastanesine yat gecer
Deli degilimki
orada en azindan bisey yapamazsin ondan dedim 😂😂😂
Oradada çok güzel hemşireler var birde mavi giyiyorlar kumaş delirtiyorlar insani
deli gomlegini giydirsinler de nah yaparsin😂
😂😂😂😂😂 en fazla kalkanı oynatarak sinyal veririm
sen hic duzelmek istiyormussun gibi gelmedi bana ama 😂
Pskıyatr antideprasanı dayarlar cıcek gibi olursun
Gittim doktorla beraberiz gerek yok sen hasta değilsin diyor ama ben rahatsız oluyorum durakta kız görsem sertleşiyor um gidip tanışıyorum hayırda demiyorlar onlar mutlu ama ben artık kendimi makina gibi hissetmeye başladım ve aga
O zaman işsizsin kardesım gir spor salonuna enerjini at
Çalışıyorum iş yerindeki kadınlarla da dostluklarim var genel müdürü bile...
Dedıgım gibi işsizlik demek calısmıyorsun demek degıl enerjini harıcacak bir yer yok
Sporu deniycem inşallah spor salonundakileride... mem
ben deöyleyim
Hiç sıkılmiyormusun ben grupta yapıyorum yaparken sorun yok ama bosaldiktan sonra artık yeter. Diyorum bak bazen hassaslasiyor penisim ama bu seferde yalamak için deliriyorum qm benim için yemek gibi oldu sürekli yakınımda olsun on. dakikada bir canım istedikçe yalıyim * istiyorum
@hayrunisasoruyor bu arada çok güzelsin nerede oturuyorsun
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Piskoloji knk
Gittim kanka çözüm bulamadık ona bile giderken kadın doktor seciyorum
Ooo knk evlenmen lazım o zaman
Evlenemiyorum bir kişi ye bağlı kalamiyorum aldatıyorum
Böyle hayat gecmez ki knk sen onu aldat bunu aldat acaba neden böyle oldun senin için büyük sıkıntı çıkartır bu olay
İnan bu yüzden buraya sordum bu soruyu tamam belki herkesin hayali bukadar kızın içinde olmak ama büluk yorgun düşüyor be. Hala istiyorum artık boku çıktı psikiyatri ye gittim o doktoru bile...
Spor yapıyor ise biraz da libidon yuksek olabilir benim de öyle ama kendini firen lemen lazım
Kanka canımda istiyor ulaşamadım mi deliriyorum hani çikolata krizi tutar ya delirirsin benimde qm krizim. tutuyor yiyesim geliyor isirasim. geliyor
Knk yarın birgün ters birisine denk gelirsin basın ağrır valla
Geldim geldim ne dayaklar yedim ama şu an beraberiz alıştı hala onu seviyor 😂😂😂
😂😂😂😂 la bana yaz knk özelden sen kaynak adamsın yapma knk sakin ol