Öpüşme, cinsellikte ileri gitme ne kadar zamanda olması normal? Hızlı ilerlemesi ilişkinin ciddi olmadığını mı gösterir? Cinselliğin yaşandığı uzun zamanlı birliktelikler ilişkinin iyi gittiğini mi kötü gittiğini mi gösterir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu karşı tarafa bağlı ama ne kadar süre geçer ileri gidersiniz bilmiyorum ama ilişki zorla Yapılacak bir şey değil bir kez istek söylendiğinde karşıdan olumsuz yanıt aldığında ısrar edilmemeli bence
05 Yorumla
Soran+1 yılSöylemle değil çekimle olan bir şey zaten de. Hızlı gelişmesi ilişkinin ciddi olmadığını mı gösterir
Cevap sahibi+1 yılEğer her şey cinselliğe bağlıyorsa Bu sadece çıkar için olduğu için ciddi olmadığını gösterebilir
Soran+1 yılHer şey cinselliğe bağlamıyor. Sadece yatakta bir araya gelmiyoruz. Dışarıda takılıyoruz. Beraber spora gidiyoruz. Aynı yerde çalışıyoruz. Ama sık sık cinsellik var haftada en az 3
Cevap sahibi+1 yılAnladım böyle devam edin çok fazla yakın olduğunuz için doğal olarak böyle şeylerin yaşanması normal Bu senin kullanmakla ciddi olmakla çözülebilecek bir konu değil yani
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım ciddi olmakla çözülebilecek bir konu değil derken
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim 5 yıllık ilişkim vardı o neyi nerde ne zaman isterse öyle oluyordu ama bu benden kaynaklı mesela ben hep istekliyim ama karşımdakinin zevk alıp tatmin olmasından haz duyduğum için karşıya bırakıyorum tamamen o istediği zaman olsun diye
08 Yorumla
Soran+1 yılSonra ayrıldınız mı
Cevap sahibi+1 yılAyrıldık 3 sene önce
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBurdanmı anlatıyım uzun değil ama burdanda anlatılmaz ki herkes görücek belki buralarda kendiside shsh
Soran+1 yılSende bende gizliyiz zaten
Cevap sahibi+1 yılÜniyi ben kazandım o kazanamadı artık yanıma gelmiyosun diye tribe girdi bi anlık haftada iki gün gidiyordum yanına aslında sonra kavga başlattı ayrılmak istedi bende yapma etme ayrılamıyoruz işte vs sen beni seviyosun bende seni dedim başladı eskisi gibi olmucak bundan sonra felan demeye bende ciddimisin yazdım evet yazdı bidaha yazmadım bende 3 ay sonra aradı bir şey olmamış gibi konuşmaya başladı bende istemedim o zaman sapık gibi yazdı rahatsız etti bende en sonunda biri var dedim inanmadı tabi tanıdıgı için yoktu zaten gitsin diye yaptım arkadaşımla samimi foto çekip attım buna buda arkadaşımla nişanlandı kudurup shshhs
Soran+1 yılOha arkadaşınla nişanlanması büyük saçma ama
Cevap sahibi+1 yılYani çokta umrumda değil shshs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Uzun zamanlı da temelde sevgi vardır, karşılıklı yürütülmesi mümkün, ama 6 aydan önce pek normal gelmiyor bana
017 Yorumla
Soran+1 yılBir haftada olması baya baya kötü o zaman? :(
Soran+1 yıl2 Yıldız birlikteyiz :(
Soran+1 yılİlk haftadan beraber olduk
Soran+1 yılSevince konduramıyor insan
Soran+1 yılİlk haftadan tanışmıyoruz zaten üniden beri tanışıyoruz neredeyse 10 Yıldır 2 Yıldır sevgiliyiz
Soran+1 yılGüzel gidiyor ama stabil. Ciddiye gitme emaresi yok.
Soran+1 yılSevgili olduğumuz hafta birlikte olduk. Başka birine aşıkmış platonik. İlişkimizin 5. Ayında öğrendim. Ama geçti bitti 2 yıldır benimle önüne bakması lazım artık
Soran+1 yılArıyorum tabi. Sürekli ima ediyorum. Geçen hafta geri vites attım yine üzerime geldi ilgilendi. İlgi var ama ciddiyete dair emare yok. 2 Yıldır sevgililik lastik gibi uzadı. Ailesiyle tanışma söz nişan hiç hiiç bahsı geçmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi isem 6 ay sonra ilişkiye girerim ve evlenirim
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 Yıldır ilişkiye giren biri evlenmeyi ne zaman düşünür o halde?
- +1 yıl
Sartlar uygunsa hemen evlenir. Uygun değilse bekler. Ama herkes ben gibi olmaz. Bu kız yollu diyip evlenmeyebilir de
Soran+1 yılİkimizde çalışıyoruz Türkiye şartlarında daha iyisi olamaz herhalde diye düşünüyorum
- +1 yıl
Evlilik konusunda ne diyor , disarda görüşüyor musunuz sadece ev mi
Soran+1 yılDışarıda da görüşüyoruz evde de. Evlilik üzerine bir konu üzerinde çok durmuyor
- +1 yıl
Ozele gelirsen konuşalım. Sen istiyor musun peki evlilik
Soran+1 yılBu kadar açık konuşmuşken ifşa etmek istemiyorum kendimi :( ben istiyorum tabii ki seviyorum onu. Ama o da sevse evlilik isterdi acele etmese de 2 yok uzatmazdı değil mi :(
- +1 yıl
İfşa olsan da tanıdığım biri değilsin. rahat ol. Evet evlilik düşünmüyor şimdilik. Ama ilerde düşünür mü bilmem
Soran+1 yılYaşım 27. O da 30. Daha ne zaman düşünebilir ki. O kadar zaman ilişkiyi de uzatmışken
- +1 yıl
Ozele gelir misin
bu işlerin matematiği yok kanka içinizden gelen anı bekleyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı ilişkide 3 saat sonra yatakta olursun batısında 3 hafta bazisinda 3 ay bazisinda da adı konulana kadar beklersin değişir yani
08 Yorumla
Soran+1 yılHangisi doğru olan?
Cevap sahibi+1 yılKişiden kişiye değişir benim ilk gün yaptığım ilişki de oldu kendime güveniyorum 2 yıl da devam etti kişiye bağlı yani
Soran+1 yılYaşımız 27 30 evlenmeyi düşünmüyor mudur sence? 2 senelik bir ilişki ya?
Cevap sahibi+1 yıl2 yıldır evlilik lafını acmadiysa konusmadiysanız dusunmuyordur
Soran+1 yılEvlilik düşünmüyorsa bu kadar ileri gitmesi normal mi? Kısa bir ilişki de değil ya hani 2 yıl
Cevap sahibi+1 yılİhtiyaç olarak görüyorsa neden ileri gitmesin ki onunla evliliği bagdastirma
Soran+1 yılİhtiyaç uğruna bir insanın duygularıyla oynar mı? Üstelik üniden arkadaşız biz
Cevap sahibi+1 yılOhoo ne erkekler var bi bilsen
+1 yılevlenmeden hiçbir şey yapmam
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
haram zina
- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılİsteğimiz ne zaman gelırse
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılistek haz ne zaman varsa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıliki tarafta arzuladığında
00 Yorumla
+1 yılAslında uyuma göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne zaman bana güveni tam olursa.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaç zamanlık sevgilisiniz?
018 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık
Cevap sahibi+1 yılŞu ana dek ne yasadiniz?
Soran+1 yılYani birlikte oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılHer şey var mı? Anal bekaret
Soran+1 yılAnal yok. Bakire değilim
Cevap sahibi+1 yılO mu aldı bekaretin? Ve yaşlar kaç
Soran+1 yılO almadı. Ben 27 o 30
Cevap sahibi+1 yılMeslekler var mı? Yani çalışıyor musunuz? Durumlariniz iyi mi
Soran+1 yılEvet çalışıyoruz. Durumumuz müsait gayet. En kötü düğünsüz Nikahta olur düğün delisi değilimiz gereksiz masraf.
Cevap sahibi+1 yılSana tavrı nasıl?
Cevap sahibi+1 yılBurdan mı devam edelim?
Soran+1 yılBana tavrı gayet iyi. Sevgisi ilgisinde bir sıkıntı yok. Nazik. Ama sevgiliyiz yani 2 yıldır. Monotonlaştı. Ciddiye taşıyan tek bir adımı yok. 27 yaşındayım ben o 30. Sevgilinin lastik olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden hâlâ devam ediyorsun öyleyse?
Soran+1 yılÇünkü seviyorum. Umut besliyorum. Her an bir yüzük bir sürpriz yapacak diye bekliyorum. Akşama harika bir yere gidiyoruz diyor heyecanlanıyorum bir bakıyorum club. Hep eğlence.. aha şimdi bugün derken Umutlarım tükeniyor
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama da yaş gidiyor. Şu en güzel yıllarını afedersin evliliğe dek birinin düzenli cinsel hayatı yaşaması için harcıyor olabilirsin. Yaşlarınız küçük olsa neyse diyecem birbirinizi tanımıyor olsanız neyse diyecem maddi anlamda sıkıntı olsa evlenemeyecek olsaniz ona da neyse diyecem de her şey ortada. Üstelik yaşlar evlilik için en güzel yaşlar. 2 yıl da birbirini tanımak için yeterli bir süre.
Cevap sahibi+1 yılSevmek umut beslemek kaybolan yılları geri getirmez. Nefret ve umutsuzluga yer bırakabilir. Artık duyguların dışında mantığını da devreye sokmalisin
Soran+1 yılEvet zaten karısı gibiyim. Ya bakımımı sporumu ihmal etmiyorum. Her zaman temiz ve güzel görünmeye dikkat ediyorum. İşimde günümdeyim. Fiziğimde yüzüm de güzel. 2 yıl ya 2 yıl. 2 yılımı verdim..! en ufak bir koparmasana yok
Cevap sahibi+1 yılŞu durumda senin değil onun istemesi gerekir. Kısmet işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiye ve duruma göre değişebiliyor o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir hafta içinde
00 Yorumla Valla kısmet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilinmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyiye gittigi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç fark etmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sana bağlı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz