Kadın bedeni çok daha hoş. Dolgun göğüsler, dolgun kalçalar, pürüzsüz bacaklar, yumuşacık bir cilt, küçük, tatlı, bakımlı ayaklar. Fakat erkek vücudu daha kaba ve daha kıllı. Kas olmadığı müddetçe pek çekici değil. Ayrıca kas için de aylarca uğraşılması gerek. Fiziksel özelliğin yanı sıra kadınlar daha naif, daha hoş, daha kibar ve tatlı. Sorum şu: Neden tercihiniz erkekler. Kadınlara hiç ilgi duymuyor musunuz cidden. Erkeklerin neyini arzuluyorsunuz? Sadece hoşlandığınız, aşık olduğunuz erkeği arzuluyorsunuz diyelim. Bazı kadınlar bir gece kulübünde tanıştığı bir adamla ilişki yaşıyor. Nasıl bir anda arzuluyor. Erkek vücudunun hiçbir çekiciliği yok. Yanlış anlamayın aklıma takılıyor ondan soruyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılErkek olmasi yetiyor ztn knk ilgi cekmesi icin bu otomatik olan birsey. Ben mesela bir kadini ciplak gorsem sahsen arkami donerim hemen veya dokunsam falan baya bi igrenirim bunun bi aciklamasi yok dedigim gibi otomatik olan bir sey. Ve mesela sey yazmissin kadinlar naif kibar vs vs, erkek genelde boyle degil ve mesela bu onu daha cekici yapiyor duygusal anlamda ve fiziken guclu olmasi.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani naif değil de böyle sert bir yapıda olması daha hoş diyorsun. Erkekler estetik odaklı kadınlar güç odaklı bakıyor olaya. Ben erkek kafasıyla düşündüğüm için yanılıyorum sanırım
- +1 yıl
Evet dogru knk biz daha cok guc odakli bakiyoruz. Cunku dedigin gibi erkegin estetik bir yapisi yok en fazla karin kasi kol kasi olur, kadinda bir sac bile erkegi tahrik edebiliyor.
Soran+1 yılHaklısın. Estetik olmasından ziyade güçlü olması önemli sizin için
- +1 yıl
Evet
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılFıtrat yüzünden. Tabi istisnalar da var eşcinsel insanlar.. ama doğal yaratılış bir yapboz parçası gibi birbirini tamamlıyor ve erkekler bize çekici geliyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılGüçlü kollar geniş omuzlar sert göğüs gibi yerler mi. Az önce cevap yazan arkadaş öyle yazdı. Sana da bunlar çekici geliyor mu
Cevap sahibi+1 yılEvet eril enerjisi ve dış görünüşü kuvvetli ve güven veren güçlü bir tip idealimdir.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Soran+1 yılBir şey daha. Bir erkek cinsel hayal kurarken. Bir kadının göğüslerini bacaklarını vajinasını yaladığını okşadığını vesaire düşünür. Siz sadece birleşme hayali kuruyorsunuz. Bu seni üzmüyor mu. Sekste erkeğin seçeneği daha çok. Hayal kurarken bile. Ama sen sadece birleşme ile yetinmek zorunda kalıyorsun. Hayal kurarken yani. Bu can sıkıcı değil mi?
Kızlar Ne Diyor
2
+1 yılBu soruyu sitenin başına iğneleyelim. Bu görüşler çok haklı ama biz bunu dile getirince yemediğimiz hakaret kalmıyo gel alnından öpcem len
01 Yorumla
Soran+1 yılLezbiyen misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana göre ise kadınların bir çekiciliği yok. Bir kadına cinsel anlamda dokunsam midem bulanır. Erkeklerse çok etkileyici.
021 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir erkeğin neyi etkiliyor. Kası yoksa?
Cevap sahibi+1 yılBize göre daha iri olan kolları, sert göğsü ve doğal kasa sahip bacakları vs
Soran+1 yılZayıf ve kısa biriyse. Böylesini tercih eden kadınlar var. Onlar neyinden etkileniyor?
Soran+1 yılBiz erkekler estetik odaklı siz kadınlar güç odaklı o zaman
Cevap sahibi+1 yılTahta göğüslü, kıllı, kalın belli kadınları tercih eden erkekler de var. Bu neyi değiştirir
Soran+1 yılO da doğru. İstisna belki de
Soran+1 yılBir şey daha. Bir erkek cinsel hayal kurarken. Bir kadının göğüslerini bacaklarını vajinasını yaladığını okşadığını vesaire düşünür. Siz sadece birleşme hayali kuruyorsunuz. Bu seni üzmüyor mu. Sekste erkeğin seçeneği daha çok. Hayal kurarken bile. Ama sen sadece birleşme ile yetinmek zorunda kalıyorsun. Hayal kurarken yani. Bu can sıkıcı değil mi?
Cevap sahibi+1 yılSen bilgisiz birine benziyorsun kadınlar hakkında ya da fantezi olsun diye soru soruyorsun. Neden birleşmeyle yetinelim ki. Ben de göğüs yalamayı severim. Özellikle kas yaparak göğüsünü şişirmişse. Başka şeyler de denemek isterim. Rimming falan. Insan sevdiği biri ile birlikteyse zaten onunla yeni şeyler denemek ve daha çok dokunmak ister. Cinsiyet mühim değil.
Soran+1 yılHayır ama mesela kasları yok. Göğsünü neden yalayasın ki. Ayrıca ben kız arkadaşımdan istemiştim yalamak istemediğini saçma olduğunu söyledi. Benimle ilgili hayaller kurarken sadece birleşme hayali kurduğunu söyledi
Soran+1 yılEski kız arkadaşım bu arada*
Cevap sahibi+1 yılBu cinsiyetle ilgili değil yine. Tahta göğüslü kadını nasıl yalıyor erkekler? Bir şey olmazsa başka şeye yönelinebilir. Herkesin tercih ettiği kadın veya erkekle ilgili başka isteği olur. Belki senin kız arkadaşın çok istekli değilmiş sana karşı ya da hayal gücü bu kadarmış.
Soran+1 yılAma bir erkeğin göğsünü yalayan kız olduğunu hiç duymadım. ya da of şu memelere bak diyen bir kadın hiç görmedim. Ayrıca erkeğe fark etmez ki meme olsun yetiyor dhsjdhhdd
Cevap sahibi+1 yılSen görmediysen yoktur zaten. . d
Soran+1 yılHaklısın tabi ben görmedim diye olmayacak bir şey değil. Ama toplumda da bu kanı var. Misal arkadaşların da diyor mu şu çocuğun memeleri çok hoş keşke emsem diye.
Cevap sahibi+1 yılBen arkadaşlarımla bu tarz şeyleri konuşmam. Onlar genelde hiçbir şey yapmadan yatayım her şeyi erkek yapsın, diye düşündüğü için pek konuşmadım. Toplumda kadınlar pek aktif olmak istemez. O*rspu gibi görüneceklerini düşünürler. O yüzden de geleneksel evliliklerde kısa sürede birbirlerinden soğuyorlar sanırım. Ben de evli değilim ama seçeceğim erkeğe daha çok dokunmak, kaslı göğsünü bacağını öpmek isterim.
Soran+1 yılYoo neden ors. pu olasınız ki. Cinsel hayal kurmak bu konuları konuşmak sizin de hakkınız değil mi. Neyse toplum işte
Soran+1 yılPeki şunu sorayım. Her şeyi erkek yapsın diyen bir kızın bu tür senin gibi dokunma fantezileri yok diyelim. Onlar hayal kurarken sadece birleşme hayali kuruyorsa bu onlara haksızlık değil mi. Yine baştaki konu erkek hayal kurarken seçeneği fazla. Oysa kadın sadece birleşmeyi düşünüyor. Bu haksızlık değil mi. Son sorumdu teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılHaksızlık değil bence. Onları engelleyen yok. Bununla yetinip mutlu oluyorlarsa niye haksızlık olsun.
Soran+1 yılMutlu oluyorlar mıdır cidden. Erkeğin seçeneği çok bizse sadece bununla yetiniyoruz demiyorlar o zaman. Eski kız arkadaşıma da aynısını sormuştum. Ben halimden memnumum demişti
Cevap sahibi+1 yılMemnunsa öyledir. Her erkek de istekli olmuyordur. Duyuyoruz yani birleşme sonrası dönüp uyuyanlar var sevişmeden falan. Bazı insanlar da böyledir
Soran+1 yılO boşalmanın etkisiyle bence. Ben de mesela p*rno yıldızlarını çok çekici bulurum gözüme o kadar hoş gelir ki. Ama birleşme hayali kurunca sevişme hayali kurunca midem bulanır. Cinsellik garip bir şey
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne