Eski sevgilimle bi süredir cinsel yakınlaşmalarımız oluyor 3 ayda bir falan onun harici görüşmüyoruz konuşmuyoruz sevgiliyken beni gerçekten çok seviyordu ayrılalı 4 5 yıl geçti ben hala bi tık duygu besliyorum bugün yakınlaştığımız da senin olmak istiyorum artık dedim ve bana bişey sorucam dürüst ol bi başkasıyla yaşadınmı bu tarz bişey dedi hayır dedim pişman olucagın şeyi yapmamızı istemiyorum pişman olurmusun falan dedi ben ilerlemek istemiyorum dedi çok üzüldüm gerçekten başına kalırım diye mi düşündü sizce çok onur kırıcı değil mi ben mi abartıyorum ne yapayım şimdi mesaj atıp engelliyim mi siz olsanız ne yapardınız yaşım 22 bırakın cinselliği başka sevgilim bile olmadı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kırılman çok normal. O seni sahiplenmemiş ya da sevmemiş diyeyim. Sonunda yanında olmayacağı için başta hata olarak görüyor
Benim başka sevgilim bile olmadı sorması bile absürt kişi kendinden bilir işi işte bişeyler söylemezsem içimde kalır mesaj atıp engellesem saçma olur mu sizce
Tepki verme. İletişimi kes yeterli. Engellemek, sitem etmek onun vicdanını rahatlatma fırsatı verir
Ararsa ne yapayım peki
Açma ☺️ kullanılmak dünyanın en aşağılayıcı duygusdur. Düşme o çukura
Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim
Evlenmeden aslaa bakireligini verme. Bir erkek için değmez. Seni sevmiyor ve yasi kucuk. Onun olursan evlenmek zorunda kalir
Benim yasım 22 oda 23 sevgiliyken gerçekten çok seviyordu ayrıldıktan sonra psikolojik tedavi falan gördü çevresi de bunu söylüyor arkadaşları sen onun için çok başkaydın tarzı çok acı çekmiş zaten 5 yıl geçti biz 3 yıl asla konuşmadık heryerden engellemişti beni son 1 yıldır da 2 3 ayda bi cinsellik oluyor ama onun harici asla muhabbet edemiyoruz bugün gel kahve içelim oturalım biyerlerde falan dedim yine olmadı yine cinsellik yaşadık bilerek dedim aslında senin olmak istiyorum diye bana pişman olabilirsin biliyosun dimi bu büyük bişey değer veriyorum sana bende kendimi zor tutuyorum yaşamayalım bence falan dedi gerçekten çok üzüldüm ama belli etmedim sence mesaj atıp engelliyim mi yoksa hiç bişey yapmayayım mı
Ya senin düşündüğün gibi ya da sana değer verip senin pişman olmadan korkup seni kendinden de koruyor uzulmemen için canim
Ah arkadaşım gözünü açtığında pişman olacaksın ama neyse
Engelle geç dürzüyü. Memlekette erkek mi bitti
Evet başına kalmandan korkuyor. Ve ilişkiye girip bırakır seni.
Seni sadece s…. Mek için kullanıyor
Evet öyle
Sana değer veriyorum seninle bi geçmişim var pişman olacağın bişey yaşamanı istemem pişman olurmusun bende kendimi zor tutuyorum falan dedi
Bozalım mı demiş işte :D
Bugün oldu bu olay bu arada bu çocuk gerçekten aşıktı bana sevgiliyken ayrılalı 5 yıl oluyor ama ayrıldıktan sonra psikolojik tedavi gördü falan harbiden seviyordu yani ama son yıllarda tek bizi buluşturan cinsellik oda sürtünme öpüşme olurdu sadece bugün bu muhabbet oldu ama ileri gitmedik sence engelliyim mi engellemeden önce yazıyım mı çünkü ben hiç dile getirmedim bugünde üzüldüm ama sessiz kaldım
Engellemeye gerek yok ki seviyorsan bunları yaşaman kadar normal bir şey yok madem kendine güveniyor gelsin ailenden istesin seni :D
Ama sorun orada ilişkimiz yok eski sevgilim ve ben ona senin olmak istiyorum dediğimde dediği şeyler normal mi sence pişman olursun falan
İlişkinizin olması için çaba göster sen de
Ne yapayım ki eve gittin mi bile yazmadı bugün, buluştuğumuzda kahve içelim falan diyorum yok yani yine cinsellik yaşandı beni artık sevmiyor bence ve beni sevmeyen birinden sevgi mi dileneyim peşinden mi koşayım
Böylece kal, bence
Nasıl?
Engelle ileri gitme