Bir arkadaşımla dertleşirken eşini çok sevdiğini ona kıyamadığını ama cinsel yönden çekici bulmadığını başka birini arzuladığını söyledi. Bu olabilirmi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllar önce bir imtihan yaşadım kısaca adam evliymis benden saklamış sevgili olduk sonra ben öğrendim ayrıldım ama peşimi bırakmadı birgün gecenin bir vakti arayıp şöyle dedi ben kötü falan değilim sen hayalindeki tiptin diğeri karım. Karımı seviyorum ama seni de seviyorum ve arzuladığım sensin demişti ( doğru söylüyordu) çünkü karısı uyurken konuştuğu bendim hep. Yani bu görüş tepki görse de erkek iki tane sevebiliyor yaratılışı gerçekten farklı. Ve genellikle cinsellik konusunda istediği tatmini alamayan erkeklerde bu oluyor toplama genel kadından mutlu olsa genelde bu işlere girmiyor
19 Yorumla- +1 yıl
Evet erkeklerde var böyle durumlar çok güzel tesbit. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılYaşayana soracaksın böyle şeyleri ergen çoluk çocuk asla karaktersiz vs vs der böyle şeylere :)
- +1 yıl
Evet onun için teşekkür ettim aslında böyle şeylerin var olduğunu yaşadığın bi durumlada kanıtladın bize. Evet yargılayan çok ama başına gelmeyen bilemez
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle.. ne yalan söyleyeyim hiçbir kadın istemez üzerine biri tercih edilsin ama adamı da mutlu edicen yoksa bakıyor ediyor yani birine ve gerçekten diğer kadına cinsellikten ziyade sevgi koruma da besliyebiliyor.. hani avuturlar ya yatmak için gitmiş başka kadına diye maalesef o durum inanmak isteyene öyle ben ağladığını biliyorum adamın ama eşine de kıyamıyordu işte
Cevap sahibi+1 yıl@Sümeyye2223 yavrum adamın eşinden dolayı çocuğu olmuyordu ve Kürttü çocuk onlar için zorunlu gibi. kafaya alsam şu an çocuğunu eline verirdim önceden benle evlenmek zorunda kalırdı kcindan okuma ilişkiye devam etmediğimi yazmışım yukarıda ayrıca. Ve genelde kezban yorumları hep aynı karar da oluyor yukarıda dedim ya ergen çoluk çocuk bilmez bunları büyüyecek yaşayacaksınız birşeyler öyle Bilgi sahibi olacaksınız.. şimdi karısı varken bir adam sana da villa tutmaya kalksın Mercedes le nereye istersen götürsün sen olsan adama büyü bile yaptırırdın ayrılsın diye eşinden yaşamanız lazım yani birşeyler :)
- +1 yıl
puahhaha abla herkesi kendin gibi metresimsi karakterde sanma
Cevap sahibi+1 yıl@Sümeyye2223 tamam yavrum büyü gel ama erkeklere bu şekil kezbanligini çok belli etme çünkü güzellikten ziyade kendilerini anlayan kadını unutamıyorlar :)
- +1 yıl
Tamam bilmeyene anlatamazssın boş ver.
En İyi Cevaplar
+1 yılTabiki olabilir.. her arzuladığını insan sevmeyebilir.. her sevdiği insanı da arzulamaz
12 Yorumla- +1 yıl
Teçrübe geldi🥰
- +1 yıl
😊.
Gizli Üye(18-24)+1 yılolabilir valla dışarda yakışıklıları görünce arzuluyorum ne yalan söyliyim
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama sevgilimide seviyom
- +1 yıl
Gercekleri söyleme cesareti olan kadınları tebrik ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılmaalesef okadar cesaretli değilim baksana gizlşde yazdım ama bunlar gercekler
- +1 yıl
Gizlide olsa gerçekleri söylemişssin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim ikisi de aynı kişi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur mesela sevdiğim kişi kadın ama arzuladığım kişi erkek
10 YorumlaImkansız, esini sevmiyo
20 Yorumlanormal bir duurm, olabilir
10 Yorumla
+1 yılbalık ağaca çıkar ile eşdeğer saçmalık
10 Yorumla
+1 yılHayır olmaz olamaz olmamalı
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi