merhaba ilk once sapık vs değilm
Ama merak ediyorum. birisini görünce erkek bayan farketmez yatakta nasıl yani nasıl sevisiyor diye merak ediyorum. haz aldginda nasıl vs düşünüyorum.

merhaba ilk once sapık vs değilm
Ama merak ediyorum. birisini görünce erkek bayan farketmez yatakta nasıl yani nasıl sevisiyor diye merak ediyorum. haz aldginda nasıl vs düşünüyorum.
Gördüğün kişilerin cinselliği nasıl yaşadıklarını, yatakta nasıl olduklarını, fantezilerini veya zevk aldığında nasıl göründüklerini merak etmen seni sapık yapmaz.
Bununla ilgili kişileri rahatsız edecek herhangi bir şey yapman seni ancak o zaman sapık yapar. O yüzden bu konuda böyle bir rahatsızlık hissetme.
Bu şekilde başka kişileri cinsellik anlamında merak etme konusunda da yalnız değilsindir, çünkü merak etmek normal bir insan düşüncesi.
Evet sizin gibi olan bir çok insan var hatta kendi kendine yorum yapanda kesin böyledir diyende vs. var. sapıklık değil bu sadece sizle olan bir durum geçmişte ya da yaşadığınız yaşamadığınız ilişkiler sonucunda travmaniz. olabilir. Ben aile danismaniyim inanın sizin gibi ya da daha ileri boyutta sorun yaşayan insanlar geliyor. Ama sizin çok olumsuz durumunuz yok yine detaylarla yardımcı olurum.
ya aslıdna şöyle bir cevabım var
ben gördüğüm kaıdnın anatomisini merak ediyorum sorna da yahu diyorum kendime
"aşağı yukarı her şey aynı meme büyük veya küçük sarkık veya dik, vs vs vs ama sonuçta hepsi aynı ama elbette yatak performanslarını merak ediyorum ve bu sapıklık değil sadece merak merak
Ben realistim, ilk gördüğüm kişi benimle sevişmediği sürece nasıl seviştiğini merak etmem.
Ama tanıdığım biri olunca bazen kafalar karışıyor :)
Cevap
14Cevap
Düşünmüyorum banane
hiç kimse sevişmiyormuş gibi yaşıyorum ben hayatı
Hayır ama sadece cekıcı bir bayan gördugumde yatakta nasil sevısılır diyorum
değişik bir durum hastalık olabilir mi bu :D ya da ilgi alanın farklı normal de olabilir
Pek düşünmeme dusunursem libidom artar pipim kalkar kötü olur 😂
İnsanların özel hayatıyla ilgilenip onları merak ediyorsun demek ki
Uzun boylu, güzel kız görünce evet
Bende de oluyor
Olabilir bu da senin düşünce yapın
Normal bir şey.
Aynen bende
hayvan gibi sey yapiyolar😂😂😂😂
Değişik bir vaka
Sapiksin knm
Ne güzelmiş