Bu kişiye göre değişi yani ben kadınları seks objesi olarak görmediğim için ya da etten ibaret olarak görmediğim için şefkatli olmasına öncelik verirdim. bir kadının kalbi güzelse nazikse masumsa ve gerçekten seviyorsa bu benim için gayet yeterlidir zaten. yani beni ilk önce sevmeli ve aşık olmalı cinsel isteğinin çok olması benim için önemli değildir ya da önceilğim değildir
İllaki istisnası vardır ama pek çok kadın özellikle çocuktan sonra şehvetini bir kenara atıp anaç olmayı tercih ediyor, ya da öyle görüp öyle devam ediyor. Hâlbuki şehvet de en az şevkat kadar önemli. Birbirinin yerine geçmez, aksine birbirini tamamlar. (Benzer şeyler erkekler için de geçerli tabii. Evde eşinin yüzüne bakmazken dışarda kadın peşinde koşan erkek ya da şehveti kenara atıp iş kovalayan erkek. ) Velhasıl sonuçta evlilikten sonra şehvet bir şekilde zorunlu göreve dönüşüyor. Keşke olmasa ama maalesef gerçek de bu.
Geneli böyle olmakla beraber sadece kadınları suçlamak da kolaycilik olur. Tayland'dan dönerken daha uçağın içinde (Atatürk havalimanı) Tayland'daki kadına bol öpücüklu vardık mesajı atan arkadaşım, ertesi günü Antalya'daki evine varana kadar eşini aramadı bile. Sonra bu kadından kadınlık beklemek de erkeğin ayıbı.
Burası çok başka bir konu tabiki sadece kadınlar suçlu demiyorum. Ben kadınların erkeklere annelik yapmayı bırakıp kadın gibi davranmasını savunanlardanım sadece.
Mesela kadın çocuğuna gösterdiği ilginin aynısını erkeğe gösteriyor.
Kadınların anne gibi ilgi göstermeleri erkeklerin bir süre sonra kadını annesini koyduğu yere koymasını sağlıyor. Ama kimse bu döngünün farkında değil.
Mesela ben çocuğumun sırtı terliyse uyarır üstünü değiştiririm. Erkek bunu kendi düşünsün ve yapsın beni ilgilendirmez. İlaç mi kullanacak kendi düşünsün. Ben takip etmemeliyim. Tamam insanlık adına yardımcı olunur fakat anne gibi değil. Kadınların anne şefkatini bir kenara bırakması şart.
Şefkati anneleri göstersin sevhveti biz çünkü şefkat gösterdikçe hatun diye değil abla ana gözüyle bakıyorlar birde sefkatimize yazık göstermeye gerek Yok şehvet olsun herkes karlı çıksın 😂🙈🤦
Haklılık oranı %80 bir cevap ama her zaman şehvete ihtiyacı olmuyor erkeğin bazen başını yaslayacağı bir omuz ya da dizinde uyuyacağı bir kadına da ihtiyaç duyuyor bunu anasında arayan erkeği de eve sığdırmıyorsunuz irdeleyip örseleyip erkeğin hayatını zehir ediyorsunuz (bazılarınız)
Yatakta şehvetle kırbaclanmayi sevmeli kadın. Gündelik hayatta da erkeğine şefkat göstermeyi bilmeli. Biz erkekler kuyruğu hep dik tutsak da, içimizde bir yerde sevilmeye aç ve muhtaç bir çocuk saklarız hep, dillendirmesek de bunu...
Şefkati yalnızca duş sonrası, tv karşısında sarılırken göstersin. Seks yaparken şefkate ihtiyacım yok. Savaşın ortasında merhamet olmaz. Parçala beni baby 😂😂😈