Küçük meme çoğu kadın için problemdir, kendilerini kadınsı hissetmelerine mani olur. Bazı erkeklerin küçük memeyi daha çok beğenme sebebi nedir?

Küçük meme çoğu kadın için problemdir, kendilerini kadınsı hissetmelerine mani olur. Bazı erkeklerin küçük memeyi daha çok beğenme sebebi nedir?
Bazı erkeklerin neden küçük meme sevdiği aslında üzerine Bence bile yazılabilecek bir konu 😀 O yüzden keyifle cevap yazılabilecek bir soru olmuş 🙃
Temel sebebi aslında zevkler ve renkler mevzusu, benzer noktaları veya ortak özellikleri olsa da her erkek farklı ve haliyle tercihleri de farklı oluyor. Estetik, normal veya popüler algıda olanları beğenenler daha fazla olsa da en uç noktaları sevenler de var. Mesela çok çok zayıf veya obez ya da çok kısa veya çok uzun sevenlerin de olması gibi ki bu da küçük meme sevenlerin de olmasına sebep oluyor.
Odak noktaları memenin hareketlenmesini sevmemeleri, küçükken hayran oldukları kadının küçük memeli olması, memeyle ilgili bir yaşanmışlık gibi farklı sebepler olabilir.
Bir diğer sebebi de abazan yani nefes alsın yetercilerin kıvrımlı kadınların ilgisini çekemeyince en azından bu olsun düşüncesi ile aslında derdinin sadece cinsellik yaşamak olması. Onun için önemli olan cinsellik yaşamaktır, dış görüntüde herhangi bir seçicilik göstermez. O yüzden nasıl bir kadına denk geldiyse onun özelliklerini sever 😂
Bence psikolojik bir durum Eger iri meme görmekten sıkıldıysa artık küçük limon kadar isteyebilir 😊Şahsim fikrim ve istegim
en az 85 ve üstü olmalıdır
90 60 90 kuralı neden konmuş 😎
Gögüs, sırt ve kalça bi kadının en seksi bölgeleridir.
Küçük ve gülümseten bir görsel bırakıyorum😊
çünkü bazı insanlar eriği daha daha çekirdeği oluşmamış yemeyi severken bazıları çekirdeği oluştuğunda yemeyi sever bazıları eriğin kompostosunu sever kendisini yemeyi tercih etmez. Belki tam değil ama buna benzer bir durum
Birincisi onlar için göğüs olsun yeter zaten dkfjkf ikincisi küçük ya da ortaboy olan bir göğüs sarkmaz her zaman destekli altı demirli olan sütyenleri kullanmak gerekmiyor sadece kapatıcı ile bile işi hallede biliyorsun daha sonrasında ne biliyim merdivenlerde filan çok büyük rahatlık yatarken uyurken çok aşırı büyük olunca erkeklerde onu çok çabuk eskiyeceğini biliyor😂😂😂😂 şahsen ben iki yıl önceki göğüslerimi çok özlüyorum çünkü çok küçüklerdi ve ben gerçekten çok rahattım.
Cevap
63Cevap
Ufak şeylerle mutlu olmayı biliyordur :D
Şöyle bir konu var. Eğer kadın spor yapıyorsa iri meme olmasının bir sakıncası yok. Ne de olsa o memeler dik kalabilir. Ama spor yapmayan bir kadına büyük meme gitmez. Yer çekimine yenik düşer. :D
Ha bir de Tr de büyük memesi olanlar genelde fazla kilolu oluyor. Onun ayarını yapamıyorlar. Estetik görünmüyor. :D
Memenin şekli de önemli alttan destekli ise kolay kolay sarkmaz ')
O kadar genetik detaylara giremeyeceğim. Doğrudur. :D
Normalde dolgun hatların daha çekici olduğu çoğunluk için bir gerçek. Ama elbette istisnalar oluyor.
Bazıları doğal ve küçük tercih ediyor.
Büyükler ya da orta büyüklükte olanlar doğal değil mi ki 😃
Elbette 😃
Bazıları genetik olarak haddinden fazla büyük olabilir.
küçük memeli kadınlar üzülmesin diye işte 😬
Erkeklerin bu kadar düşünceli olduğunu sanmiyorum hele söz konusu memelerse 😄
😬 kendimizi motive etmeyelim mi 😂
Benim öyle bir sorunum yok küçük değiller
🍊🍊 djshs
kaçlar acaba 🥺
O kadar bilgi vermeyim burdan 😅
şanslısın :/
Karımınkiler nasılsa onları severum. Başka memiktolar ilgilendirmez ajsks
Neyse halin çıksın falın bakalım nasıl çıkacak dksjd
Evlenmicem ki sjsjs
O zaman sana meme falan yok 😂
Benim memem bana yeter 😂😂
Aklıma bir şey geldi duygulandım şu an ; senin bir kedi vardı ya seni annesi sanan🥺
Ah yavrum benim ya keşke sütüm olsaydı hep boşa emcüklüyordu beni. Videosunu da kaybettim onun
☹️
Çok basit her zaman diktir ve tepki verdiği hissedilir.
Tepki verdiği hissedilir" ne demek tam olarak
Aşırı alakasız yalnız bu dediğin. Meme ucu ayrı bir yapıdır memenin büyüklüğü küçüklüğü buna etki eden bir şey değil
Yoo duruyor işte
Evet benim. Profile de kapağa da hep kendi fotomu koyuyorum
Büyük denilince erkeklerin aklına 90+ geliyor galiba 😃
Küçük ya da büyük konusu değil. Kimin göğüsleri olduğu ile alakali bir durum
Felsefe gibi oldu bu
E ôyle ama
Aslında memenin boyutu değilde kadının libidosu ilgimi ceker. Meme boyutuna takilmam ama cok güzel dusuncelerim her boyut icin vardır. 😁 Belki şirin gelir gozune, ondan olabilir.
Benim tanıdığım hiçbir erkek küçük memelerden hoşlanmaz. Siz hangi erkekleri kastediyorsunuz? 😊
KS erkeklerini 😂
KS erkeklerinin kendine saygısı yok o zaman ne diyeyim.
Görüşlerde görüyorum. Saygı olayida değil ya küçük memeli kadinları da bu kadar gömme yani sende
Küçük memeli kadınları sevmek ayrı bir görüş, küçük memeleri sevmek ayrı bir görüştür. O yüzden ben sevdiğinin memeleri küçük diye sevmeye devam eden erkekleri gayet iyi anlarım ama sadece memeleri küçük diye bir kadını seven erkekleri anlamak istemem. Kendi fikrim sevdiğim kadının memelerinin küçük veya büyük olması sevgimin skalasini ne azaltır ne de arttırır. Diğer yandan sevdiğim kadının kalbi güzelse varsın memeleri fındık kadar olsun sevgimi hiç azaltmaz ki.
ilk gözlemimiz kıvrımlı vücut hattıdır. sonra kalça.. ve de ele avuca sığacak memeleri her erkek ister.. bahsettiğin çok kişiler %2 lik kısımlardır
Benim için kesinlikle küçük meme güzeldir. İnek memesi büyüklüğünde ki memeleri sevmem
Öncelikle memeyi değil sahibini sevmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Bu olduktan sonra, absürt olmadığı sürece sana zaten güzel görünecektir.
Büyük meme sarkık oluyor belki o yüzden. Ama en iyisi orta memedir ya. Sonçta meme aranmaz ama orta olması da ayrı avantajdır.
Bunun cevabını hani boyutumu işlevimi sorusundaki cevap ile iliştirelim mi?
elbette aynı cevap işlev önemlidir, en azından benim için
Herkesin beğenisi aynı olmaz ki bazıları küçükseler tamamını Ağzına almak ister bazıları büyükseler arasında kaybolmak ister
büyük sevenlerdeniz her açıdan avantajlı ve güzel bence
Tercih işte, bilemiyorum.
Zevkler ve renkler işte
Meme güzelse bizi uçurur dik olmasını keyfine güzel olur
Bende anlamıyorum. Fıstık gibi iri memeler varken neden küçük seversin ki? Benden küçük memesi olan kızı ne yapayım :s
Küçük ve diri severim. Aşırı küçükte olmasın tabi. Diri olması daha güzel.
Dik olması daha çok dikkatimi çeker. Fakat doğal olmalı
Küçük memenin artısı yok.. en az portakal kadar olmalı.
Küçük memeli kızlar mümkünse evden çıkmasın..
Büyük veya küçük meme takıntım yok. Bir kadında daha çok giyim tarzına bakarım.
Büyük sevmiyorum bende orta iyidir ama büyük kırmızı inek gibi olanlardansa küçük dik daha güzel
Kucakta ziplarken kötü görüntü veriyor soğutur
Yaş aldıkça ve tecrübe kazandıkça sanırım küçük şeylere yönelmeyi tercih ediyorlar
Kadınınkiler küçükse iyi yalan söyledikleri için :) 75 kadına 85-90 b-c-d cup severim diyecek halleri yok :)
ben oyle sevıyorum genelde tabı kı yok meme degıl ama büyük meme yoruyor bır de sutyendekı kadar cekıcı olmuyor bazen
Aşk ilişkisinin en tepe sorunlu olduğu ülkemizde meme derdi edecek hali olanlar nankördür. Memenin aşk ve sevgi gibi daha kutsal şeylerin arasına giriyorsa olmaz olsun aşk..
Aşk dedigimiz şey görsel beğeni ve hazza dayanan bir duygu. Sadece içini sevdim demekle aşk falan olmaz... Fiziki beğeniyi bu kadar öcü gibi görmekte fazla lüzumsuz bir tepki
3 senedir görmediğim kişiyi hala seviyorsam, beğenecek yolda onca kadın görüyorsam bu ne oluyor?
Hayalperestlik oluyor o , beyninde yarattığın kadına aşık olmuşsun 🥱
3 senedir görmedim, daha önce görüyordum. Ne alaka? Gördüğüm, adını bildiğim, numarasını bildiğim birisi. Sanırım sizi gerçekten seven olmamış. Üstelik siz de gerçekten birisine aşık olmamışsınız. Aşık olduğum kişiyi zerre cinsellik düşünmedim. Neyse..
E görmedim hiç dedin önce ama sende bir öyle bir böyle cevap veriyorsun. Bu illa cinsellik değildir ayrıca. Aşkın görsel boyutunu yok saymak saçmalık, göz zevkimize de hitap etmeli aşk
Görmedim dediğim şey 3 senedir hiç görmedim yani, biraz düşünerek okuyun. Herşeyi açıklamak gerekirse yandık. Göz zevkime onun birçok şeyi geldi. Tensel şeylerden ziyade yaptğı kişisel hareketler. Kendisi sizin kadar güzeldir. Boylu postlu hatta.
Postlu mu ooo iyiymiş djdhs
Evet postlu. Birçok kişiyi eleyecek kişisel gelişime sahip. Gayet entellektüel kibar birisi.
Poslu de sen. Postlu dersen hayvan derisi oluyor o hani ya 🙄 mutluluğunuz daim olsun
Boylu, postlu demek kabalık değil. Neyse anlamak zorunda değilsiniz.
Evet kabalık boylu poslu denir postlu denmeeez inatçı misin sen 😄
Klavye öyle yazmış olabilir. Sende anla yahu 😃
ben hiç sevmiyorum. Hatta nefret ediyorum küçük göğüslerden
Büyük meme bulamayınca küçüğe muhtaç kalmışlardır :D
Bunu bilemem bir insani ruhu ile sevebilme bedeni ile degil.
Kim la o seven kolpacı büyük değilde dolgun en ideali
Valla büyültme gibi bi derdim yok erkeklerde umrimda değil
Bilmem küçük sevmem ama buyukte sevmem her şeyin ortası ideal gibi gelir bana
büyük olanlar bana bile çekici geliyor
Bence de daha seksi duruyor. Büyükten kastımız 85 falan tabi dksjd
aynen dik ve fit görünmlü olanlar
Bence büyüklüğü değil nasıl durduğu önemli
Şekil ve orantı daha önemli diyorsun
Sekilci degiiliz biz kadinlar gibi her kadin kasli sever ama her erkrk buyuk me me sevmez cesit cesitiz biz
Küçük olanın sevişirken ne kadar şahane olduğunu emmeyi bilenler biliyor büyük olan bana göre sadece görsel çekiciliktir
Meme olsun yeter onlar için
Kimi insana küçük kimisine büyük yakisiyo
Çok aşırı olmadıkça küçük görsel olarak daha güzel gibi
Bu kadar basit
Dik olması yeterli 😀
Sarkık görmek buruşuk görmek istemiyorum
küçük şeylerle mutlu olmayı bilyodur
Küçükten kastımız tahta gibi olan deildir umarım
Götü güzel olsun o daha makbul
Herkesin renkleri zevkleri farklı bence
Öylemiymiş hiç duymadım.
Güzel emmeyi bilenler bilir
Varmıymış küçük göğüs seven erkek 😅
Erkekler böyledir kimisi ayva sever kimisi nektari
Bende seviyorum daha estetik
Hiç de katılmıyorum küçük meme analizine
Muhtemelen hakimiyete dayalı bir his.
Acemi olmaları.
Nasıl yani
Daha önce çok haşır neşir olmadıkları için küçük meme beğeniyorlardır, fotoğraflardan veya filmlerden vs. Gerçek meme gurmeleri bilir ki dolgun ve yumuşak bir memenin açamayacağı kapı yoktur hahahasa
Meme gurmeleri de mi varmiş 😂
Anladım güzel açıklamışsın
Ağza tam sığdıgi için
Küçük mü? Kim sever ya küçüğü hiç tat vermez
Ah pilly bebek. Yıllardır takipteyim ulaşamadım:)
Ne çok büyük nede çok küçük olmalı
85-90 olmalı bence.
öpmesi yalaması daha gğzel