insan doğa ile iç içe yaşadıkça mutlu olur, cinsel arzularını iç güdülerinle birlikte yaşayabilirsen senden mutlusu yoktur... bazısı sertlikten, bazısı küfürden, bazısı romantizmden hoşlanır ;)
Bence açık aşanda olmaktançok kendini teşhir etmek , gizlice izlenmek fantszin var.. Seni asıl tahrik eden ormanda sejs yaparken birilerinin bunu görmesi ve kendini bir p*rno starı gibi hissetmen o an için 😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Doğasına dönüyor insan. Eskiden atalarımız ağaç dalında, kaya üstünde, mağarada, sahilde kumda çiftleşirlermiş. Normal.
Özümüze dönüyoruz woahh bi yerden totona diken gircek bi yandan önüne yaprakk ohhh
insan doğa ile iç içe yaşadıkça mutlu olur, cinsel arzularını iç güdülerinle birlikte yaşayabilirsen senden mutlusu yoktur... bazısı sertlikten, bazısı küfürden, bazısı romantizmden hoşlanır ;)
Heyecan oluyor daha bir şehvetli oluyor ondan
Yakalanma ihtimali olan yerler daha zevkli oluyor bence de
Ormanda nasıl yapıyorsun.. vahşi bi hayvan gibi mi🙃
Eskiden ataların orada yapardı sana onu hatırlatıyor
Bence açık aşanda olmaktançok kendini teşhir etmek , gizlice izlenmek fantszin var.. Seni asıl tahrik eden ormanda sejs yaparken birilerinin bunu görmesi ve kendini bir p*rno starı gibi hissetmen o an için 😏
Ormanda yaptim biraz heyecanlı oluyor argo ne alaka
İlkel dürtülere sahip dişi nir doğan olabilir belki de. Böylece içindeki özgür insan ortaya çıkıyor ve tabularını yıkıyor.
ormanda yeşilliğin içinde gerçekten vahşi oluyor inleme sesleri alabildiğince çıkınca sorun olmuyor kimse olmayınca :d
Güzel olur doğa ile iç içe farklı bir deneyim olurdu
Açık alan olduğu için sanırım, ben de severim 😌
İçgüdüsel heralde 😂
doğal ortamda keyifli
bol oksijen olduğundan
En güzeli orman zaten
Yorumlardan ben utandım mk kimlerle iç içeyiz
Kapımın önünde orman var gel
Evet zevkli
Bilemem yaş kaç?
Enteresan
Ben de öyle
Hiç yapmadim
Denedin mi
Deneyemedim ama her ağaç orman gördüğümde çok istekli oluyorum
Neyseki profilin gizli yoksa evinizin etrafını ormana çevirirdi şimdi bunı gören herkes
😂😂😂😂 valla doğru olabilir bu
öyle tek ağaç değil de ormanlık alan daha etkili gelirdi bana da ama o biraz uç bi durum olduğu için onu yazmayım engellerler şimdi :D
Doğada özgürsün