Sevgilimin organı çok kalın. Tamamını ağzıma alamıyorum sevgilim ise almam için zorluyor. İster istemez dişim değiyor o da rahatsız oluyor
20 cm
Sevgilimin organı çok kalın. Tamamını ağzıma alamıyorum sevgilim ise almam için zorluyor. İster istemez dişim değiyor o da rahatsız oluyor
20 cm
Yavaş yavaş ilerle, sonra gerisi gelir. Empati kurmanı tavsiye ederim. Çünkü, kaşın penis iyidir ve herkesin hayalidir. Ayriyetten erkeğin penisinin hepsini almayınca tatmin olmadığını da unutmaman lazım. Hafif hafif alıştırmalar yap derim.
Sonuna kadar emmene gerek yok, ilk kısımları beş yedi cm lik kısmından zevk alırlar, başından tutup bastırmış olması kendi zevk anında yapıyordur. Dudaklarini içe doğru dişlerine doğru alarak yaparsan, dişlerin değmez, ağzının içinde iken de dilin ile ucu ile ve sünnet halkası kısmı ile oyna oralari em yala, dudaklarına sıkıştırarak çıkart ağzına geri sok. Yine sonuna kadar almanı isteree p*rno fazla izlediği için onlar gibi olmani istiyordur ama bunu yapmak zorunda değilsin
Cevap
21Cevap
olay hepsini alman degil. oradaki hassas noktaları bilmende, 3tane zevk noktası vardır oraları keşfet.
Tamamını almanız gerekmiyor ki zaten. Bir erkek sadece baş kısmından , yani ilk 5 cm lik bölümünden büyük haz alıyor..👍🏻
Ne şanslısın tadını çıkart. Tamamına inme en hassas yeri başıdır zaten, gerisini elinle oyna.
Mal sevismesini bilmiyor ucundan zevk alır sapından değil
M@l mi o seni niye zorluyor ne empati yoksunu bu erkekler ya
Zorlayarak yapılacak bir şey değil aksine zamanla alışılacak bir şey biraz sabretmesi gerekiyor
Önce sen bi al hepsini sonra ben alırım de bakalım ne diyecek 😅
Cok buyuk bi sorunun varmis maalesef sasirdim kaldim da bunu bence direk kizlara sorarsan daha iyi yardimci olurlar
gel benim 15 cm çok yormam
selam harun ben erkegim diye bagirmana herek yoktu
3 taksite bölün bence
Hayırlı işler bol s...
Yani belki de zamanla alışırsın
aynı dert bende de var
Daha küçük penislerle alıştırma yap
Sana başka pompacı lazım sıradaki gelsin
Aldıgın kadar
Haydar abi
Ölçtün mü 😂
23 de benimki videolarım var