Arkadaslar benim hic bir iliskim yurumuyor🥹. Artik evlenmek istiyorum bir ailem olsun istiyorum. Biri oluyor bir sure konusuyorum her sey cok iyi gidiyor biraz sonra bana cinsellik teklif ediyor. (O sey haric) ben kabul etmeyincede sen cok iyi akilli kizdin insallah karsina gercekten deger veren birisi cikar cok mutlu olursun diyolar. Hep ayni sey 🥹 artik boyle her seyi yapip sonra hic bir sey olmamis gibi evlenmegi dusunuyorum. Goruyorum ki yapmayinca her kes uzaklasiyor, yapanlar deger goruyor el ustunde tutuluyor, ama ben yapmadigim icin hic mutlu olamiyorum iliskim yurumuyor🥹 hayir yani biri soylese neysede belki bu olur iyi insandir dedigim konustugum erkekler hepsi ayni seyi soyluyor ben ne yapacagim ya yoruldum artik🥹
Kimse beni oldugum gibi kabul etmiyor🥹
+1 yılSana yek tavsiyem bu kadar acele etme bunun altında yatan sebepse senin kendi hakkında boyle düşünmen bu düşünce biçimini değiştirdiğinde bu problemlerden hiç biri kalmayacak ve sadece kendini geliştirmeye çalışki senin gibi biri girsin hayatına çünkü bulundugun sevıyedeki erkeklerin hepsi sadece cinsellik istiyor…
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz☹️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek için cinsellik yaşamadığı kadın tam bir zaman kaybıdır. Aslında kadın açısından da öyle sayılır. Demek ki arzusu yok gönül eylendiriyor adamın zamanını çalıyor anca. Bu işler böyle oldu. Evleniceksen görücü usulü bul derim en iyisi. Yoksa çok zor. Herkes herkesle FB zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam kimse evlenmek istemiyor kimse ömür boyu kimseyle uğraşmak istemiyor evlilik bizim ülkede abartılıyor aşırı derece de gelişmiş ülkerde herkes cinsellik yaşıyor çoğunlukla kimse evlikle uğraşmıyor evlenen de tercih yapıyor evlilik işkence gibi ömür tek birine kalınmaz hem de çocuk sayısı azalır bizde 5 çocuk sonra evlilik dayatması çok şey var da diyecek neyse
+1 yılİlk izlenim çok önemli. İnsanlar senden ilk etapta o izlenimi alabiliyor olabilir, ona dikkat et. Eğer sende bir problem yoksa karşılaştığın insanlarda bir problem vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi gidiyordu. Iste bu dedim ama boyle o konular acilinca olmaz dedim sonra o konusmayalim ooyle konular dedi. Tamam dedim sonra iletisimi keselim dedi. Instagramdan cikardi ama numarami silmedi. Acaba yine yazarmi hatasini anlarmi ☹️ sen cok iyi kizsin karsina sana deger veren biri cikar umarim dedi☹️
+1 yılOnlar olmuyor değil belki de sen iyi olduğun için Allah kötü olanları hayatından uzaklaştırıyor
Daha iyi biri karşına çıkacaktır03 Yorumla
Soran+1 yılBelkide ((( ama o kadar ilgiliydi simdi cokk ozluyorumm (((
- +1 yıl
boş ver cinsellik için yaklaşan biri önce ilgi gösterir sonra işi bitince ilgisi biter
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence siz de sizi olduğunuz gibi seven birini bulun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarsina cikanlar doğru kişilermi bilemem ama tamamen cinselik yasanmamali bekaretini vermeten karşılıklı tatmin olunup biseyler yaşanabilir artik ilişkiler böyle yürüyor biseyler yaşlandıkça balaniliyor ve cidiyet artiyor tabi doğru kisilerle firsatcilarla değil güven onemli
00 Yorumla
+1 yılBenimde ilişkim yürümüyo olmuyo yani mutluluk deden uğramadı umut desen azalıyo kredi desen bitti eksi bakiyeye girdik ulan bunlarınkide öldürmeye tam teşebbüs hiç mi olmaz oluncada gerçi kıymetini biz bilmiyoruz da alismadik dötte don durmuyo tani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aseksüel olunca böyle oluyor bunu skaın ha hakaret olarak algılama ama kendin de söylemişsin zaten vermeyene ilgi sadece aseksüel erkekten gelir
Bir diğer sebep heyecan verici özelliğin yoktur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo tek sen değilsin bende sadece sevişiyorum birleşme olmuyo ama sonra terk ediyolar ne biçim erkeksin niye beni becermedin diye ne var yani bir erkek sevişip o birleşme zevkinide eşine saklayıp oda ona özel olsun isteyemezmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın evet bende çok istiyorum ama istemek de yetmiyor çıkmayınca çıkmıyor kizlar bu konuda daha şanslı
00 Yorumla Umarim bulursun. Yalnızlık çok zor gerçekten ben de hep yalnızım zaten. Ama gerçek seven kalpten sever bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. cinselliği yaşadığın zaman o erkekler seninle ciddi düşünüp el üstünde tutup evlenecekmi sanıyorsun
niyeti evlenmek olan erkek cinsellik teklif etmez etse bile istemediğin in senden ayrılmaz02 Yorumla
Soran+1 yılIste bende bu yuzden yapmiyorum (( ayrildi (( benden sosyal medialarin hepsinden cikardi ama numarami silmiyor (
Kıymetini bilmeyen insanlar denk gelmiş sana
00 Yorumla
+1 yılancak 17 yaşında toy bir erkek seks yapmadan uzun bir ilişkiyi kabul eder.
00 Yorumlaİlişkilerinde dikkat et karşı tarafda senin gibi iffetli olsun o zaman sıkıntı olmaz
00 YorumlaUzulme kiymmm yaa bulursun kabul eden sorun ne oluyor ki
00 YorumlaYapma boş ver öyle adam dan kimseye hayır gelmez sen doğru olanı yapiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnan yapsan da seni istemeyeceksin onlarda karakter yokki ablası o yüzden boş ver nasibini bekle Allah'a dua et hayırlı bir eş için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen dogru olanı yapıyorsun karşına kötü erkekler çıkmış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyap sende. istemiyor olman imkansız, o şey hariç olsada🤷♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes hazırı ve kolayı seçiyor, amacı belli olduğu için zorla uğraşmak istemiyor
00 Yorumla Bende evlenmek istiyorım ama içime sinecek insanı bulamadım
00 YorumlaGöz rengin nedir
#Mirliva00 Yorumla
+1 yılHıhı inandık tabiki öylesin 😇
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Senin gibi biri derken
Neyin var senin00 YorumlaKS den evlenilmez zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gelen olur gidenlere teşekkür edersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Sen yapma yinede
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmiyorum (( ama ayrildi benden. Sosyal mediyalarin hepsinden cikardi. Ama numarami silmiyor. Amaci ne anlamiyorum
Görmeden bişey diyemem şimdi 😊
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç senin
00 Yorumla
+1 yılHayat senin ne istersen onu yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılO şey hariç derken
00 Yorumla Görenüş önemli
00 Yorumla
+1 yılKimsinki sen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler