Cinsel Yaşam Çocuk yapmak isteyen var mı? anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Son dönemlerde aşırı çocuk yapma isteği var. Hemen hamile kalmak anne olmak istiyorum. Sizde durumlar nedir? Çocuk yapmak isteyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnşallah isteğin olur her çocuk isteyene nasıp etsin inşallah 🤲 1 1 Yorumla anothernightout +1 yıl Teşekkürler 😍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnşallah olur istediğiniz bizim ilk seferde 2 yıl sonra olmuştu çok istiyorduk ikincisi ise beklenmedik şekilde oldu dusunmuyorken 1 2 Yorumla anothernightout +1 yıl Teşekkürler 😊🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim😀 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onun için önce evlenmenin gerekir. Allah gönlüne göre versin 0 1 Yorumla anothernightout +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Erkeklerin amaç çocuk değil de başka olur umarım bi an önce hayırlısıyla kısmetini bulur yaparsın çocuk 🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben çok istiyorum mavi gözlü beyaz tenli biriyim genlerim iyi sağlıklıyım benimle yapmak ister miydin? Gerçekten istiyorum çünkü 1 3 Yorumla anothernightout +1 yıl Evet olabilir. Yaşınız kaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 27 yaşındayım Yorumla anothernightout +1 yıl Takip attim Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenerek yapıcanız dimi flflf çocuk yapıp gitmicek yanından inşallah flglg 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. hamile kalma isteğin hormonların yükselmesinden kaynaklı 0 0 Yorumla
carkcaddesi54 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bende baba olmak istiyorum 1 1 Yorumla anothernightout +1 yıl Güzel Yorumla
Noname6n Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Babasi doktor olsun istermisin? 0 3 Yorumla anothernightout +1 yıl Iyi olurdu. Neden sordunuz? Yorumla Noname6n +1 yıl Ben oldugum icin) Yorumla anothernightout +1 yıl Yaş 23 mü? Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ıyy abazan sapık 0 2 Yorumla anothernightout +1 yıl Abazan derken? Yorumla anothernightout +1 yıl Çocuk yapmak ne zamandan beri sapıklık? Yorumla
Honestchange Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. İnşallah olur isteğiniz 0 2 Yorumla anothernightout +1 yıl Teşekkürler Yorumla Honestchange +1 yıl Kaç yıllık evlisiniz Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hangi şehirde yaşıyorsun 0 0 Yorumla
Seawitches Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Gerek yok bence. Dünya fazlasıyla karışık 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hayır demem küçük bir cadıya 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aklı olan bu zamanda çocuk sahibi olmaz 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Seks istiyorum da çocuk pek değil 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 880 cevap paylaştı. Hiç öyle biri olmadı 🙂 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Peki bu istek gidince ne olacak 0 7 Yorumla anothernightout +1 yıl Gitmezzz Yorumla yolcu3434 +1 yıl Degisikmis tahmini ne zaman yaparsın bu cocugu Yorumla anothernightout +1 yıl Bu sene ya da önümüzdeki sene Yorumla yolcu3434 +1 yıl Bu seneye yetişmez artık seneye kalıcak şimdiden on çalışmalara başlamak lazım Yorumla anothernightout +1 yıl Evet Yorumla anothernightout +1 yıl Geç değil aslında. Senenin bitmesine 6 ay var. Iki ayda hemencecik hamile kalırım. Yorumla yolcu3434 +1 yıl O işler pek öyle kolay değildir kimi istemez tek atisla gol olur kimi denemedim şey bırakmaz olmaz bu işler nasip kısmet işidir sen cidden çocuklu istiyosun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evli misin 4 12 Yorumla anothernightout +1 yıl Değilim Yorumla anothernightout +1 yıl Sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dul Yorumla anothernightout +1 yıl Anladım. Çocuk yok mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla anothernightout +1 yıl Ister miydin peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin aday var mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki Yorumla anothernightout +1 yıl Yok henüz ama bebek isteği fazla. Bulmaya çalışıyorum. Yorumla anothernightout +1 yıl Geç olmadan yap o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende Yorumla wwakle +1 yıl Tanisalimm mi tpim yerinde sende istersen Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evli misin 0 9 Yorumla anothernightout +1 yıl Hayır Yorumla FakBadi48 +1 yıl Bu isteğin sebebi nedir Yorumla FakBadi48 +1 yıl Evlenme planın var mı? Yorumla anothernightout +1 yıl Anne olmak istiyorum. Zaman hızlı geçiyor Yorumla FakBadi48 +1 yıl Bende baba olmak istiyorum ama bil bakalım ne eksik 😅 Yorumla anothernightout +1 yıl Uygun kadın 😊 Yorumla FakBadi48 +1 yıl Sen ugun musun? Yorumla anothernightout +1 yıl Evet Yorumla FakBadi48 +1 yıl O zaman tenışmamız lazım Yorumla
CeryanMühendisiii Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sen bi bul beni. 0 2 Yorumla anothernightout +1 yıl 😊. Yorumla CeryanMühendisiii +1 yıl Bulmadın :) Yorumla
_Cenk_1903_ Takip Et Xper 5 Yaş: 106 +1 yıl Eşin ne diyor 0 5 Yorumla anothernightout +1 yıl Evli değilim Yorumla _Cenk_1903_ +1 yıl bir şey soracam Yorumla anothernightout +1 yıl Sor. Yorumla _Cenk_1903_ +1 yıl Burdan değil Yorumla _Cenk_1903_ +1 yıl @anothernightout? Yorumla
kirve2344 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Evli misin 0 4 Yorumla anothernightout +1 yıl Değilim Yorumla kirve2344 +1 yıl Nasil yapacaksin o zaman Yorumla anothernightout +1 yıl Sorun değil Yorumla kirve2344 +1 yıl E nasil olacak Yorumla
Metehan0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bizde baba 0 1 Yorumla Metehan0642 +1 yıl @anothernightout bana ulaşırmisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
İnşallah isteğin olur her çocuk isteyene nasıp etsin inşallah 🤲
Teşekkürler 😍
İnşallah olur istediğiniz bizim ilk seferde 2 yıl sonra olmuştu çok istiyorduk ikincisi ise beklenmedik şekilde oldu dusunmuyorken
Teşekkürler 😊🙏🏻
Rica ederim😀
Onun için önce evlenmenin gerekir. Allah gönlüne göre versin
Teşekkürler
Erkeklerin amaç çocuk değil de başka olur umarım bi an önce hayırlısıyla kısmetini bulur yaparsın çocuk 🙂
Ben çok istiyorum mavi gözlü beyaz tenli biriyim genlerim iyi sağlıklıyım benimle yapmak ister miydin? Gerçekten istiyorum çünkü
Evet olabilir. Yaşınız kaç?
27 yaşındayım
Takip attim
Evlenerek yapıcanız dimi flflf çocuk yapıp gitmicek yanından inşallah flglg
hamile kalma isteğin hormonların yükselmesinden kaynaklı
Bende baba olmak istiyorum
Güzel
Babasi doktor olsun istermisin?
Iyi olurdu. Neden sordunuz?
Ben oldugum icin)
Yaş 23 mü?
ıyy abazan sapık
Abazan derken?
Çocuk yapmak ne zamandan beri sapıklık?
İnşallah olur isteğiniz
Teşekkürler
Kaç yıllık evlisiniz
Hangi şehirde yaşıyorsun
Ulaş bana
#Mirliva
Evlilik nolcak
Gerek yok bence. Dünya fazlasıyla karışık
Hayır demem küçük bir cadıya
Aklı olan bu zamanda çocuk sahibi olmaz
Bence çocuk ayak bağıdır
Seks istiyorum da çocuk pek değil
Hiç öyle biri olmadı 🙂
Peki bu istek gidince ne olacak
Gitmezzz
Degisikmis tahmini ne zaman yaparsın bu cocugu
Bu sene ya da önümüzdeki sene
Bu seneye yetişmez artık seneye kalıcak şimdiden on çalışmalara başlamak lazım
Evet
Geç değil aslında. Senenin bitmesine 6 ay var. Iki ayda hemencecik hamile kalırım.
O işler pek öyle kolay değildir kimi istemez tek atisla gol olur kimi denemedim şey bırakmaz olmaz bu işler nasip kısmet işidir sen cidden çocuklu istiyosun
Bende istiyorum fakat güvenebilecek kadin yok
Evli misin
Değilim
Sen?
Dul
Anladım. Çocuk yok mu?
Yok
Ister miydin peki?
Senin aday var mi
Tabiki
Yok henüz ama bebek isteği fazla. Bulmaya çalışıyorum.
Geç olmadan yap o zaman
Sende
Tanisalimm mi tpim yerinde sende istersen
Evli misin
Hayır
Bu isteğin sebebi nedir
Evlenme planın var mı?
Anne olmak istiyorum. Zaman hızlı geçiyor
Bende baba olmak istiyorum ama bil bakalım ne eksik 😅
Uygun kadın 😊
Sen ugun musun?
Evet