Cinsel Yaşam Nasıl bir penis iyidir sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Damarlı kalın ve uzun cillop gibi Güncellemeler+1 yıl uzun büyük damarlı ve kalın Güncellemeler+1 yıl ah nerede vah nerede Nasıl bir penis iyidir sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Merhaba,Her türlü penis iyidir işlevli olsun yeterli, serçe parmağı ile tatmin olabilirken penis boyu yüzünden birbirimizi üzmeye değmez... 0 0 Yorumla
19cmboğa Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 19 cm Uzun, 6cm kalın, sopa gibi dümdüz ve başı mantar gibi ;) 1 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. 17 cm kalın penis idealdir..Ama koz koca gtlü şişko bi şeyse ona 25 cm zenci yaprağı gerekir 1 0 Yorumla
Htmllll Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Bunlarin yanında islevi olan kullanmasini bilemezse isterse 30 cm olsun 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Tek farkı su anlattigindan rengi koyu bide uzun değil 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Damarlı kalın ama uzun sayılmaz. Evet cillop şu an 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şimdi resim teklifleri gelir salatalık tarla hasadi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl puahsjajjw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Google'dan büyük olanı seçip yollama sanatı var burada bamya tarlası hoşuna gitmez diye googleden yollarlar Yorumla Soran +1 yıl yaparlar valla hshshs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adam 37 yaşında resim yollim demiş 😊😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bir yokluk yasamissa 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Penisin bir önemi olduğunu düşünmüyorum her penis bir şekilde iş yapar önemli olan kadının ruhuna dokunabilen eş olması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 15 cm benimki boy memnunum fakat erken geliyorum halledemedim. Çözüm var mı? 0 0 Yorumla
yagmurdakıkadınn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl sıyahılerınkı ıyı kanka sana :d 4 2 Yorumla Soran +1 yıl kanka cillop gibi dedim smwkskks yagmurdakıkadınn +1 yıl onlarda cıllop :D
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 17 cm kalın sert sonuna kadar sokacak 7 2 Yorumla Daydream_10 +1 yıl 20 cm olur mu? Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl 19 olmaz mı Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 66% +1 yıl seni delirticek olan 0 3 Yorumla xlPIR +1 yıl boş boş soruyorsun icraat yok Yorumla Soran +1 yıl 17 cm ve fazla mı? Yorumla xlPIR +1 yıl takip et Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cillop gibi mi o nasıl tarif oluyor 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ya ahahha Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Anladım hızlı jet tarifi yaptın 😀 Yorumla
ogeday4 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Paket mi yapayım burdamı yersiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl paket Yorumla ogeday4 +1 yıl 19 luk işini görür mü Yorumla
__Meraklı_Serseri__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Cillop gibi mi😂😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl jeiwjeiwjejwjjej Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kılsız bende 18,5 cm damarlı başı büyük 1 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siyahi dostlarımız çok yaşayın 😀 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 16 cm ve kalın benim ki gibi. 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Azının tadini biliyom iste 0 0 Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tadina bakmadan bilemezsin dene ve gör 0 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aynen seviyosan var oyle bir alet bende 😂 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Size hangisi lazim o sizin için iyidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ağzının suları akti resmen 😂 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne varsa alırım diyorsun🫣 Yorumla
Urbane Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Foto atıyım fikrini söler misin 0 1 Yorumla Kulturlucahil00 +1 yıl @Urbane 37 yaşına kadar bu beyin ile mi yaşadın cidden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim ki aktif penis 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalın damarlı zor bulursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Verelim sana orta boy sus otur Yorumla
Yoldakalmış Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Offf canım çekti 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gay misin shshsh Yorumla Yoldakalmış +1 yıl Gerek var mı insanın canı taze büyük bir penis çekemez mi illa gay mi olmak lazım Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. İstermisin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Merhaba,
Her türlü penis iyidir işlevli olsun yeterli, serçe parmağı ile tatmin olabilirken penis boyu yüzünden birbirimizi üzmeye değmez...
19 cm Uzun, 6cm kalın, sopa gibi dümdüz ve başı mantar gibi ;)
17 cm kalın penis idealdir..
Ama koz koca gtlü şişko bi şeyse ona 25 cm zenci yaprağı gerekir
Bunlarin yanında islevi olan kullanmasini bilemezse isterse 30 cm olsun
Tek farkı su anlattigindan rengi koyu bide uzun değil
Damarlı kalın ama uzun sayılmaz. Evet cillop şu an
şimdi resim teklifleri gelir salatalık tarla hasadi
puahsjajjw
Google'dan büyük olanı seçip yollama sanatı var burada bamya tarlası hoşuna gitmez diye googleden yollarlar
yaparlar valla hshshs
Öyle 😊😊
Adam 37 yaşında resim yollim demiş 😊😊😊
Nasıl bir yokluk yasamissa 😊
Penisin bir önemi olduğunu düşünmüyorum her penis bir şekilde iş yapar önemli olan kadının ruhuna dokunabilen eş olması
15 cm benimki boy memnunum fakat erken geliyorum halledemedim. Çözüm var mı?
sıyahılerınkı ıyı kanka sana :d
kanka cillop gibi dedim smwkskks
onlarda cıllop :D
17 cm kalın sert sonuna kadar sokacak
20 cm olur mu?
19 olmaz mı
seni delirticek olan
boş boş soruyorsun icraat yok
17 cm ve fazla mı?
takip et
Cillop gibi mi o nasıl tarif oluyor 😂
ya ahahha
Anladım hızlı jet tarifi yaptın 😀
Paket mi yapayım burdamı yersiniz
paket
19 luk işini görür mü
Cillop gibi mi😂😂😂
jeiwjeiwjejwjjej
Kılsız bende 18,5 cm damarlı başı büyük
Siyahi dostlarımız çok yaşayın 😀
16 cm ve kalın benim ki gibi.
İdeal penis bende var
Sadece sana ait olan iyidir
Azının tadini biliyom iste
Bahtına ne çıkarsa artık
Tadina bakmadan bilemezsin dene ve gör
Aynen seviyosan var oyle bir alet bende 😂
Size hangisi lazim o sizin için iyidir
Ağzının suları akti resmen 😂
Ne varsa alırım diyorsun🫣
canım dediklerin değil işlev önemli
Uzun ve damarlı olanlarına bayılıyorum
kalın olmalı
Cillop🤣
Foto atıyım fikrini söler misin
@Urbane 37 yaşına kadar bu beyin ile mi yaşadın cidden
Tarifle anlaşılır mı ki :)
Benim penis 17 18 cm falan
Damarlı kalın 😂
Sen nasıl seversin
Benim ki aktif penis
Kalın damarlı zor bulursun
Verelim sana orta boy sus otur
Offf canım çekti
gay misin shshsh
Gerek var mı insanın canı taze büyük bir penis çekemez mi illa gay mi olmak lazım
İstermisin
Sen nasıl seviyorsun
17 iyi mi
İncecik iyidir
Görmek ister misin
Yandı mı keten helvası