En güçsüz haliyle bana geldi onu güçlendirdim her şeyinde yanında oldum birde karşıma geçmiş sen bana ne yaptın ki ben güçlüyüm sen güçsüzsn diyor Nankör. Anneside benim oğlum illa olucak demiyor ya kaç ya da biter bu iş dedi... Bekaretime kadar herşeyi verdim ben ona.. Şaka gibi. Gerçekten aylarca çabalayan, beni bırakma ne olur diye ağlayan insan 3 4 aydır şaka gibi. Milletin gazına da çok güzel geldi. Demekki sevmemiş. S. Et diyorum ama hazmedemiyorum beni tüm akrabalarına rezil etti istenmeyen insan oldum resmen. Ne yapıcam öyle mutlu mutlu hayatına devam mı etsin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYüzyüze konuşursanız asla çirkefleşme. Zaten ilişki bitti gitti. Asla polyannayı oynama ve asla çirkefleşme. "Ben sana hak ettiğinden fazla değer vermişim, bu yüzden gerçekten üzgünüm. Seni kafamda olmadığın iyi insan haline büründürdüm, bunu neden yaptım bilmiyorum, belki de o an ihtiyacım olan şey buydu. Sen şu birkaç aydaki gibi davranarak benim gerçeklerle yüzleşmemi sağladın. Sana kızgındım ama artık değilim. Çünkü biliyorum ki sen bir daha asla benim gibi birisini bulamayacaksın. Kesinlikle ileride pişman olacaksın ama o zaman ben olur muyum sence bir düşün. Sen, seni her şekilde kabul eden beni kaybettin. Üzülme sırası bana değil sana geldi. Şimdi sen kendi haline yakın." Kesinlikle böyle de. Güçsüz gibi yalvarırsan asla pişman olmaz. Çirkefleşirsen "iyi ki ayrıldım, gerçek yüzünü anladım" der. Bu şekilde net ve güçlü konuş ki ileride köpeklerr gibi pişman olsun. Sevgili yaptığında bile aklında sen olursun. Takılma onun hareketlerine de. Seni kaybetti, kurtuldun ondan. Bu yönden bak
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok şy demek istedim bu yazdıklarına ama hangi birini söyleyeceğimi bilemedim. 2 gündür yazışma vs yok. Bende bitirdim kafamda ama silmedim numarasını, o silersede en ufak bir şey yazmıcam. Hakkımı da helal etmiyorum. Mahvetti beni.
Cevap sahibi+1 yılOna verdiğin değeri asla hak etmiyor. Allahından bulsun pislik. Ama neden seni akrabalara rezil etti. Ne dedi
Soran+1 yılBen 3 aydır peşinden koştum da. Beni engelledi gittim falan... Zamanında beni arayıp beni bırakma diye ağladığı günleri unuttu insan oğlu nankör işte, asla bir erkeğe inanıp onu hayatının merkezine koymaman lazım asla.
Cevap sahibi+1 yılO pisliğe bile aşık olunduysa herkese olunur. Biraz zaman geçsin, üzülseniz de ağlasanız da geçecek. Sonra inşallah karşınıza çok çok iyi insanlar çıkar ve bu kötü günleri hatırlamak zorunda bile kalmazsınız. şu an yapmanız gereken sadece sabredip beklemek. Kendinize zaman verin ve asla umudunuzu kaybetmeyin. Güçlü olduğunuzu unutmayın. Kimse sizden daha değerli değil
Soran+1 yılBen bitik haldeyken o mutlu ama güllük gülistanlık buda yakıyor canımı.
En İyi Cevaplar
+1 yılGuzel bir söz var. körün gözü açıldığında ilk kırdığı şey bastonudur. O seni sevmemiş sana ihtiyaci olduğu icin sevmiş (!). Yani o yüzden insanların gerçekten sevip sevmedikleri sağlıklı, mutlu zamanlarinda belli olur. Çıkarları olmadığında belli olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılŞu yorumu ss aldım. Ve bir köşeye yazıcam. Gerçekten o kadar doğru ki.. Maalesef benm saflığım.
- +1 yıl
Al canım al okudukça beni hatirla JDLSJDJDK bu sorunlu erkekleri tamir etme isteği oluyo bazi kadınlarda diye duydum
Soran+1 yılValla yazdım deftere :) Ya ben defalarca ayrılmaya çalıştım, hep babasının vefatını kullandı ağladı sıkladı vicdan yaptım, mantığımı kullanamadım sonra askere gitti orada yine böyle şeyler oldu beni kaybedecek diye sesi titriyordu.. spnra bazı şeyler yaşadık benimde hatalarım var bende hatasız değilim tabikide... sonra milleti dinlemeye başladı, gaza geldi.. Ben ona hep vicdan yaptım hep yanında oldum ama o benim yanımda olmadı bana banane senin yaşadıklarından dedi ağlarken ağlama inanmıyorum dedi yüzüme yüzüme hadi ordan git dedi daha neler neler..
+1 yılÜzüldüm, yapacak bir seyin yok ama. Bırak gitsin.
Hayat bu kimin ne olacagını bilemezsin, hırsın seni daha çok zarara sokar.
İnsanlar senin içinde ne yaşadığını bilmeden seni suçluyorsa onlarıda hayatının dışında tut. Hayatının dışında tutamayacağın insanlar varsa bir duzen dengesi var bir gün tekrar güçlendiğinde acımasızca uzaklaş.12 Yorumla
Soran+1 yılİşte canımı yakan şu. Ben onun en zayıf halinde, ailesiyle bile sorunlu olduğunu halinde yanındayken o benim ailemle aramı boxmamı istedi... Beni en kötü halimde banane dedi senin yaşadıklarından banane... Hakkımı helal etmiyorum
- +1 yıl
Ailenle aranı bozmasını istemesi zaten başlı başına psikolojik olarak rahatsız bir istek, sende bunu onun için yaptıysan kendinden utanmalısın.
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş verin terk edildiyseniz silin gitsin o kişiyi. ayıca çok da güzel yapmış işte yani yapamaz demeyin bu devirde kimler terk ediliyor herkes terk edilebilir bir daha ki zaman doğru kişiyi seçin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayatina senin gibi biri girmez onun icin birak gitsin ama seninde hatan severek bir kisiye bu erkek veya kadin fark etmez karsiliksiz olarak sevgiyle kimi buyutursen buyut eninde sonunda tekmeyi sana atar iyilik falan bu dunyaya gore degil senin menfaatin yoksa yanaşma agliyor mu bir tekmede sen atacaksin sevmek bu dunyada hic bir s**ime yaramıyor
17 Yorumla
Soran+1 yılBana kaç diyor ya kaç. Kaç ben ailne diş biledim gelmem var mı böyle bir şey.
- +1 yıl
cocuk oyuncagimi kacmak peki sor bakalim onun zeka yoksunu anlayacak mi kendi neden usulüne uygun istemeye gelmiyormus sakladigi bir sey mi var sana bu anları cok mu görüyormuş belli ki oyle ki gelmiyor kac diyor
Soran+1 yılGeldiler istemeye.. Sonra bazı sorunlar oldu ailem istemediğini söyledi bazı konuşmalar oldu.. Ama bunun olmasında yine o suçlu. Baştan verdiği hiç bir sözü tutamayacağını, o an beni resmen kandırdığını vs söyledi.. Ben aptalım 3 aydır peşinden gittim o benim aylarca geldi bende gidiyim ne olurki dedim. Annesine falan anlatms aptal.
- +1 yıl
evet gercekten de buyuk kerizlik yapmissin
- +1 yıl
evet gercekten de buyuk kerizlik yapmissin atlatirsin ama
Soran+1 yılNasıl atlatıcam ya :( hayatımda en güvendiğim insandan vurgun yedim
- +1 yıl
bu ilk degil son da olmayacak
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır Ne yapacaksın ki üzerine zaman ayarlı bomba koyup patlatınca mı için soğuyacak , s. et defolsun gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok nankormus bence böyle birini kayatindan çıkmasına sevinmelisin
167 Yorumla- +1 yıl
Zaten doğru kadın senin gibi olur erkeğinin sevgilisinin elinden tutar kaldırır destek verir ama o doğru kişi degilmis kendine yakışanı yapmış uzulme
Soran+1 yılEn güvendiğim kişi bana bunu yaptı. Senin için ölürüm de öldürürüm de sen benim namusumsun diyen kişi... Birde diyor ki sana güvenmyorum şaka gibi
- +1 yıl
Sana vatleri yalanmış seni kullananadek gerçek yüzünü gösterip icindekileride küsmüş şerefsiz
- +1 yıl
Beş para etmez kişiler hele bir erkeğe hiç yakismiyor
Soran+1 yılÖldürmek istiyorum onu
- +1 yıl
Hiç zahmet etme değmez böyle bir kişiden kurtulup ayrıldığına mutlu ol gün gelir gene düşer busefer sen olmayınca kıymetini anlar
- +1 yıl
Hakkında onun üstünden eninde sonunda cikar rahat ol sen
Soran+1 yılBirde hep beni suçluyor. Ben onu yarı yolda bırakmışım gibi. Kaçmıştık biz ben akşam geri döndüm aileme bir şey olur diye.. Ama ortada kaçmamızı gerektiren de bir şey yoktu ailem tamam diyordu. Bizim aramızdaki sorunlar yüzünden onun sözlerinde durmaması yüzünden böyle oldu
- +1 yıl
O zozlerinin arkasında olmamıştı seven çabalar sorunlari düzeltir sorun yaratmaz canim
Soran+1 yılÇok doğru.
- +1 yıl
Oyuzdende üzme kendini kgiden seni kaybeder gelende seni bulur
- +1 yıl
Çünkü sen herseyden degerlisin
Soran+1 yılÇok yıprandım. Özellikle son 4 ayda gururumu ayaklar altına aldım. Ama bitti toparlıcam artık.
- +1 yıl
Evet bian önce toparlan canim çünkü uzulmeye degmezz
Soran+1 yılOnunla ilgili kötü şeyler istiyorum. Günahamı giriyorum acaba
- +1 yıl
Ne yaşayıp yaşattığın bilemem
- +1 yıl
Ama haklı olarak kötü biseylere maruz kalmissin
- +1 yıl
Oyuzden senin ondan uzak durman ona zaten ceza olur sana yakismayan seni haketmeyen biri
- +1 yıl
Oyaptigin iyilikleri Allah görüyor en azından sevap yazılır oda nankorluguyle günahı bulur
- +1 yıl
Oyuzden kötü şeyler istememe gerek yok allahindan bulsun de yeter zaten cezasını bulur bisekilde sen ondan kurtulduguna dua et mutlu olacağım hayattaki yoluna devam et canim
- +1 yıl
En hayırlısı boyle
- +1 yıl
Konuşmak dertleşmek istersen arkadaşın sirdasin olur konuşurum dinlerim seni
- +1 yıl
Aydınlığı çıkmazda dost olurum
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten. Ama ben bitmiş haldeyken onun güllük gülistanlık mutlu olması benim herkesin gözünde kolay vazgeçilen biri olmam canımı yakıyor.
- +1 yıl
Sen kendini öyle gösterirsen kendini çökmüş bitmiş öyle sanılır daha çok tam tersini oyna mutlu ol
- +1 yıl
Olmaya calis
Soran+1 yılBeni görebileceği wp dışında bir yer yok. Çok denk gelmiyoruz şehirde. Bundan sonrada kendime odaklanıcam. Eylülde mülakata giricem ona odaklanıcam. Hayatıma bakıcam onun peşinden gitmicem... Ben evlatlığım annesi resmen zaten onlara bir sorumluluğun yok demeye çalıştı laf dolayarak.
- +1 yıl
Evet anlıyorum eminimki çok başarılı ve mutlu olacaksın
Soran+1 yılİnşallah...
- +1 yıl
İssallah hayırlısı senin icin
Soran+1 yılAmin hepimiz için
- +1 yıl
Aynen canim ya biran önce kendine gel toparlan değmez böyle kişilere adam adam olsa ama öküz hayvan iste
Soran+1 yılÖyle nankör. Uzun sürecek ama ben bir daha ona yalvarmıcam yenilmicem bundan sonra benden yana en ufak bir şey göremez
- +1 yıl
Evet doğru yoldaşın sakın arama zaten bukadar hakaret edip atarlı şekilde asagiliyorsa bu beni hayatta bırakamaz kafası var sanırım geçmişte de sen barışmak için çabalarında ordanda cesaretli dur gene arar döner unutamaz gibilerden beni
- +1 yıl
Ama kimse vazgecilmez değildir canim
Soran+1 yılO benim için 9 10 ay uğraştı ben onun için 3 4 ay... Ama acı tarafı o uğraşıp ağlıyorken ben ona hep merhametli oldum ne kadar kızarsam kızayım... O bana hiç olmadı aksine beni güçsüzlükle, gurursuzlukla suçladı, etrafına peşimde diye anlattı vs vs... Hakkım helal değil ya
- +1 yıl
Evet haklısın
- +1 yıl
İyilik zoroki olmamali
Soran+1 yılYazıklar olsun, beni mumla arasın ne diyim ki
- +1 yıl
Eminimki arayacaktır zaman ona karşı oynayacağı dan eminim
Soran+1 yılAllahından bulsun.
- +1 yıl
Yapılan haksızlıkları hazmedemiyorsun elinde de bişey gelmeyince kızgınlığın nefretin dinmiyo
- +1 yıl
Seni çok iyi anliyorumm
Soran+1 yılNankörlük. Bu hayatta en nefret ettiğim şey. Biri bana bir verince ben iki vermek istiyorum bazı insanlar nankör ama. Bu saatten sonra kimsenin yanında olmam.
Soran+1 yılEn acısı ne biliyor musun? Eskiden dualarımı süslüyordu, başına bir şey gelmesin diye dua ediyordum şimdi beddualarımı süslüyor.
- +1 yıl
Sevginin yerini nefret alınca öyle oluyor
- +1 yıl
Ama yapacak bişey yokk onunda gerçek yüzü buymuş zora gelmeyip kivirianlardan çıkarcı menfaatcilardan kendini düşünüp karşısındakini kırıp aşağılayan saygısız iste
Soran+1 yılGerçekten öyle. Bir erkek böyle olmamalı... Namusumsun sen benim :) demekki namussuzmuş.
- +1 yıl
Evet namertmis bütün herşeyi gerçek değil sozdeymis
Soran+1 yılEn komiğidee beni uyaran insanları dinlemeyip onlara yüz çevirdim hepsi haklı çıktı..
- +1 yıl
İnsanız bazen yanılıyoz gerçekleri goremiyoz en guvendiklerimiz vuruyor bizii ama sukurki sonunda gerçeği görüp ayiliyoz
- +1 yıl
Evlimiydiniz yoksa
Soran+1 yılHayır. İstemeye geldiler sonra bana evle ilgili sözünü tutamayacağını söyledi terketti beni sonra gittim barıştık falan annemde annesine ağır konuştu biz istemiyoruz bu işin yürümeyeceği belli zaten diye vs. sonra biz tekrar barıştık ailelerden gizli sonra bu Ben bir daha gelmem kaç vs dedi kaçmam dedim 1 ay sonra falan kaçtık 2 3 saatlik yola gittik sonra ben annemlere bir şey olur diye korktum geri döndüm oda aileme ben söyledim beni yarı yolda bıraktın vs dedi bende 3 aydır peşinde koştum ama aptalım kaçma olayına işin gelmesine hep onun sözlerinin arkasında duramamsı beni kandırması sebep oldu. Birde aileme diş biliyor. Kaçıcakmışım, annesi iki gün önce resmen kaç gel, yoksa benim oğlum illa olucak anne demiyor ben napım kaçmazsam biter dedi yüzünde gülümsemeyle oda yanımızdaydı.. Birde benim 3 aydır peşinde olduğumdan bahsetti.. Beni arayıp ahmet seni gerçekten seviyor ayrılmayın dediği oğlunun ağladığı günleri unuttu tabi..
- +1 yıl
Planlı hem aileni hemde sana oyun yapıp intikam almışlar ve rezillikleride çabası keşke gitmeseydin en başta kaçmaya kalkmasaydin ya da hiç barismasaydin
- +1 yıl
Kesin annesiyle plan yapmış bak nasi pesimden getircem kosturcam falan diyee
- +1 yıl
Yazık bunca karışıklıklara ne gerek vardi
Soran+1 yılAskerde annesiyle 15 gün konuşmadılar annem beni aramıyor diye üzülüyordu her gün anneni ara dedim diye tartılıyorduk. Ben ona böyle yaklaşırken onlar beni ailemden koparmak istedi. Her türlü saygısızlığına katlandım ama Annesinin dediklerinden sonra bitti zaten gözümde.
Soran+1 yılValla intikam mı aldı, alsın.. Peşinden koştursun oda zamanında çok koştu peşimden. İntikamda aciz insanların işidir.
- +1 yıl
Bence uyut gitsin kötü bir rüya gordumde
- +1 yıl
Hayatına kaldığın yerden devam et
- +1 yıl
Düşünme mutlu olmaya calis
Soran+1 yılÖyle dicem. Peşinde falan koşma devri bitti. canım yansın.
- +1 yıl
Zamanla açın her geçen gün diner ve kendini daha iyi hissedeceksin
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
İssallah cezasını bulur nediyelim
Soran+1 yılAmin. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırak ve kendi hayatına bak. Muhtemelen yeni birini bulup hayatına onsuz çok güzel devam ettiğini gördüğünde, bu hırsı o yapacak. İlla intikam istiyorsan, onsuz yeni ve mutlu bir hayata başlaman en büyük intikamolur zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılişte hayat dediğin böyle bişii.. bi başkasını sevsen verecek birşeyin kalmamış.. kusura bakma ama sevgin mantığının önüne geçmiş. htayı baştan yapmışsın.
17 Yorumla
Soran+1 yılBeni ne olursa olsun bırakmaz sandım. Böyle diyordu. Sen benim namusumsun diyordu en baştan beri. Ne diyim şimdi ben buna
Cevap sahibi+1 yılne dicen🤷♂️hiçbşi deme bence. değişirmi, değişmez. bitmiş o iş.. kandırmış seni, kanmışsın işte.. nerde kaldı namusu? namuzsuz olan o.
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılönündeki maçlara bak derler ya. öyle yap.. hayat aslında senşn için yeni başlıyor.. unut onu.. zaten şimdi gelse ayaklarına kapansa bile affedilmez.
Cevap sahibi+1 yılgenç kadınsın.. yenilen.
Soran+1 yılBen onu en yıkık haliyle tanıdım. Şimdi kendini toparlayıp beni en yıkık halimle terketti.
Cevap sahibi+1 yıleee karga misali.. şimdi kaymağı başkası yer.. hata sende. kimsede arama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunca şeyi yapmışsın bunlar takdir edilecek şeyler Rezil olmak ne alaka Kendi kaybetmiş s, alak boş versene 🤣
14 Yorumla
Soran+1 yılGurursuz oldum işte. Güçsüz oldum
Cevap sahibi+1 yılSen kendi kendini dolduruyorsun boş yere gurursuzlukta yok ama kendini hedef yapıpmdurursan. gercekten gucluzlesirsin
Soran+1 yılOnun ve akrabalarının gözünde öyle..
Cevap sahibi+1 yılboş ver onu akrabaalarini sen
Defolsun gitsin sana bunu yaşatmış ne olacak bundan sonra. Rezil adamlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok haklisin ama böyle bir adam için yıpratma kendini anneside saçma sapan bir kadin demekki unut gitsin
10 Yorumlaiçindeki his doğru diyor canı cehenneme diyeceksin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey yaşanabilir ama en kötü şey seviyormuş gibi davranıp bir şeyleri elde edince seni kenara atması… Keşke herkes gerçek niyetini belli etse ve insanları kandırmasa
10 Yorumla
+1 yılZaman o hırsı yok ediyor rahat ol
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok canım yandı ama. Hayatımı mahvetti. Beni ne olursa olsun bırakmaz diyordum. Annesi benim oğlum illa olur demiyorki diyor.
- +1 yıl
Hayatını birine bağlamak yerine sende yepyeni başlangıç yap
Soran+1 yılÇok canım yanıyor ama.
- +1 yıl
Acını doruğa kadar yaşayacaksın o konuda bir şey diyemiyorum yaşa dibine kadar ve geride bırak
Deli gibi peşinden koşması için taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem
10 YorumlaInsanlar cok alcak olmus ya gercekten
10 Yorumla
+1 yılOnu taniyorsan napacağını da bilirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılTanıyamamışım.
- +1 yıl
İcini sogutmak mi istiyorsun, veya ne olsa daha mutlu olursun diyeyim?
Soran+1 yılGünahamı giriyorum bilmiyorum ama kötü olsun istiyorum. Mutlu olamasın hiç
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnada gelir bela bu dunya olmaz ise oteki dunya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Koy gö. üne gitsin güzel kardeşim sende
00 Yorumla
+1 yılAferin sana
00 YorumlaNeden terk etti
10 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Terk edildim, içimde garip bir bana bunu yapamaz herkese rezil oldum hırsı var. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler