Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşımdan beri sanal kurgu ve ses üzerine s3ks yaptım sevgililerimle normal ilişkiden haz hiç almıyorum sanal benim libidomu yükseltiyor bu durum neden böyle bazen çok üzülüyorum halime
Sanal seksin hastalık olabilmesi için hastalık olarak tanımlanmış olması gerekir, bunun için de yapan kişiye fiziksel veya mental olarak zarar vermesi yani sağlığını kötü etkilemesi gerekir ki sanal seks böyle bir şeye sebep olmaz. O yüzden de sanal seks bir hastalık değildir.
Şu durumda en fazla bağımlılık olarak tanımalanabilirdi fakat detayda yazdığına göre normal ilişkiler de olmuş, o yüzden bağımlılık da değil.
Bu durumun sebebi beyninin yani zihninin normal ilişkiler ile tatmin olmayacak kadar renkli ve zengin olmasından. Nasıl ki hayal kurarken kendimizi normalde yapamayacaklarımızla kurabiliyorsak, sanal sekste de istenilen her durum yaşanabilir.
Normal ilişkide ise buna uygun partner bulmak zorunludur, bulunamazsa aynı zevk alınamaz haliyle bir süre sonra tercih edilmemeye başlanır.
Kendine üzülmene gerek yok, benzer şekilde zevk veren bir ilişkin olduğunda sanal seks yapma ihtiyacı duymazsın.
sanal seks eğer kişiyi reelde tanımıyorsan bilinmez bir şey. örneğin benim yaptığım oldu. önce kendi fotoğraflarını atıyorlar sonra benimkinin fotoğrafını istiyorlar. gönderiyorum. oooo şöyle süper böyle acayip falan aşık oldum falan. sonra bir bakıyorum gidiyorlar. belkide erkek yani bilmiyorsun ki. belkide senin nudeni alıyo o da başkasına bu benimki falan diye gönderiyo yani. o yüzden beni tatmin etmiyo açıkçası.
o da bir çeşit sanal seks işte yani birbirine nude gönderme şeklinde. e telefonda konuşma olursa olabilir hiç değilse karşındaki kişinin bir kadın olduğundan emin olursun sesini de beğenirsen o zaman zevkli olabilir tabi ya da görüntülü konuşma da zevkli olabilir tabi
Kendini güvende hissediyorsun ve istediğin her şeyi yazabiliyorsun. İş fiiliyata geçince aklındakilerle uyuşmuyor yaşadıkların belki de o yüzden. Telefon başında herkes daha özgür, daha cesur çünkü.
sanal seks normal seksten da ha kolayınıza geliyor olabilir, sevgili bul, konumunuzu ilerle cinsel ilişkiye hazırlan uzun mevzu bunlar ama sanal da her şey hazır kotarılmış sadece uygulamak kalıyor
sanal seks yapmanın bir mahsuru yok bence... eğer onunla zevk alabiliyorsan sorun yok ben de çok yaptım (çoğu da yazışarak).. özellikle iyi bir partnere denk gelirsen gayet güzel oluyor çünkü beynine hitap ediyor
Bende cok seviyorum devamli yapiyorum. bu sayede prno izlemeyi biraktim. sextingte cok iyiyim. gidisata gore foto ve videoda gonderiyorum. ileriki asamda goruntuluye geciyoruz. ve daha birsuru sey :)
neden hastalık olsun yalnızsan ve paralı ya da dıger turlude fırsat bulamıyo ya da yapmıyosan nasıl rahatlıcaksın baska karsı cınsle sanaldan ve ınan kendı kendıne olmaktan herzaman daha faydalı. ayrıca daha rahat olup hıc konusmadıklarını soylemedıklerını konusup soylersın ve ozeguvenınde oturur artık
biraz evet hastalik bende 15-16 dan beri yapiyorum mesela baktığımda evet zevkli olanida oldu ama artık reel seyler gerek diye dusundugum icin cok haz almiyorum
Senin kadar erken başlamasam da ben de çok seviyorum. Normal ilişkiyle kıyaslamıyorum ama saçma olduğunu zevk vermediğini söyleyenlere katılmıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu durum bir bağımlılık haline gelmiş olabilir sizde. Eğer gerçekten bu durumdan sıyrılıp daha normal bir şekilde yaşantınıza devam etmek istiyorsanız bunu kontrol etmeniz gerekir. Dilerseniz elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışırım.
Tercih meselesi hangisinde öutluysan onu yapmalısın sexin amacı haz alman alıyorsan problem yok küçük GB ötmene gerek yok bunun için herkes kendi için özeldir 🙃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu psikolojik bir durum aslında bunun sebeplerini bulmalısın be yüzleşmeni tavsiye ederim..