- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizin erkekleri nasıl böyle olabiliyor? Evlenmişsin, hayat arkadaşı edinmişsin, her şey dilediğince serbest ve istemediğini söylüyorsun. Sonra kadınlar başka erkeklere gidince, arkalarından atıp tutuyorsun. Kadına ilgi göstereceksin ki, karşılığını fazlasıyla alabilesin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinizle gerekirse çift terapisine katılın, beraber doktora gitmeyi deneyin ama bu duruma inatla karşı çıkıyorsa muhtemelen size olan ilgisi azalmıştır ya da bitmiştir. Umarım yanılıyorumdur fakat erkek psikolojisiyle düşünüyorum, insan sevdiği, aşık olduğu kadını reddedemez. Kırgınlık, kızgınlık yoksa, her şey normalse muhtemelen sizinle olan duygusal bağı kopmuştur. Onu en iyi tanıyan sizsiniz, umarım sorunlar çözülür.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin kesinlikle tedaviye ihtiyacı var , yanında tazecik eşi varken bir erkeğin kayıtsız kalması mümkün olan bir durum değil. Sizin kendi aranızda ve ailelerinizle aranızdaki İletişimde problem yoksa, İki üç faktör var eşinizle ilgili muhtemel bu sorunlardan biri veya bir kaçını yaşıyor olmalı. Bunlardan hangisi olursa olsun tedavi olmalı. Yoksa maalesef bu evlilik devam edemez
00 Yorumla
Bence bu dönemsel bir sendrom olabilir. Kalıcı olmayabilir. Belki aşamayacağını düşündüğü sorunları vardır ve bu yüzden de cinsel olarak pek de iştahlı değildir. Biraz zaman verip görmek daha doğrudur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman sizde ayrılın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak en güzeli olur gadası
00 Yorumla Hayatında başkası var büyük ihtimalle. Çünkü insan dogası geregi orgazm olmak zorunda. İster tek başına ister partnerle. Seksi seven , eşini seven bir adam eşinden cinselligi kesmez. Bir sorun oldugunu düşünseydi doktora kendi gider , kendi ilaç, çözüm yolu vs... Bulmaya çalışırdı. Adam benden boşansın diye sebep yaratıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Bazılarının hormonları duruyor sanki ya var öyle ot gibi yaşayanlar çevremde
+1 yılKnka anlatım bozukluğundan çok fena sinirlerim bozuldu ya git anlaşılır şekilde yazmayi öğren
31 YorumlaSakın çocuk yapma pişman olursun. Böyle ilişki yürümez.
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Yaş kaç?
Bunu size böyle direk söylemesi normal değil
Cinsellik olmadan evlilik yürümez arayış olacaktır10 Yorumla
+1 yılseni arzulamaması ayrı bi şey cinsellik istememesi apayrı bi şey. bence bu mevzuyu aranızda konuşun çözülmeyecek gibiyse ilişkiyi bitirin 🤷🏻♂️
10 Yorumla
+1 yılVarikosel olabilir mi eşinde sertleşme problemi vs ondan seksten soğuk olabilir ciddi derecede isteksizlik yapıyor
10 Yorumla
+1 yılSenden boşanmak için bahaneler uyduruyor olabilir.
Gaydir sıyırmıştır.
Maldır.20 Yorumla
+1 yılGay ozamn esin ya da arzuladığı başka biri var bahane buluyor sana
21 YorumlaDoktora gidin bu şekilde açık konuştuysa her şeyin bir çaresi var. Ama eğer başka bir mevzu varsa sıkı takip et.
00 Yorumla
+1 yılEşinin böyle davranması ve böyle şeyler söylemesi normal şeyler değil En azından beraber bir evlilik terapistine gidebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılDikkatini ve ilgisini çekecek şeyler yap. Gecelik giymek yerine mesela fantezi kostümler giyip karşısına çıkabilirsin mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sebebi. Yol yakınken boşan. Ha kocamı seviyorum ya da parasını vs seviyorum diyorsan da çözümü cuckold.
00 Yorumla Cinsel fonksiyon bozukluğu veya eşin görevini yerine getirmemesi, tek celsede boşanmanızı sağlar ablacım. Seksi rafa kaldırmış adamla geçmez bir ömür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşin sana açık açık bunları deyip aç kalcan diye sana üzüldüyse sen üzülme boş ver yakında seni doyurmak için izin verir sana git doy gel diye
00 Yorumla Asexüel olabilir normal bişey anlayışla karşıla lütfen hem seks dediğimiz şey ne ki çok gereksiz
18 YorumlaEşin ya senden ayrılmak için bahane buluyor...
ya da erkeklerden hoşlanıyor..10 Yorumla
+1 yılÖncelikle Türkçe dil kursuna gitmeni öneririm sonra devam cinsel hayata
10 YorumlaAçıklama yaparak ve rahat bir şekilde bu cümleleri kurması garip..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜzülerek söylüyorum ki eşinizin size olan sevgisi veya ilgisi azalmış olabilir umarım böyle bir şey yoktur veya çok sıkıntılı dönemlerden geçiyor olabilir bir doktora danışmanız daha uygun olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Eşin erkeklere ilgi duyuyor o görevi sen yap mutlu et mutlu ol.
00 Yorumla
+1 yılSorun var ozaman ya senden sohudu ya da belki aldatıyor dur
00 Yorumla
+1 yılBı problem var demektir. Bu olay pek mantıklı değil yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normal yani düşün 28-30 yaşında anca evleniliyor , 28-30 yıl boyunca istiyor olmuyor istiyor olmuyor haliyle onca yıl geçiyor ve karşı taraf istiyor bu sefer yıllar boyunca bir alışkanlık psikolojik bir yıpranma olmuş kimse bunu görmüyor tabi bozulma olur oyuncak mı bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hic denemediniz mi? Denediyseniz hoslanmamus olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtsaydin dışariya söylesene ne diye evlendin benimle canımsın ama sana bişey diyeyim mi bir doktor var yemin ederim öyle bir ilaç yapıyor onu bile zıplatır istediğin gibi olur doğal ilaçlar yapıyor benim başımdan bir olay geçti bende hiç tık yoktu hiç ama onunla tanıştım birinin vesilesiyle ilaç yaptı üç günde etkisini gösterdi ama bu sefer inmek bilmiyor bu dediğim şaka değil yaşanmış bişey
010 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir doğal ilaç yapabilen varsa milyarder olur emin ol 😅
Cevap sahibi+1 yılZaten iyi para kazıyor
- +1 yıl
İlaç he merak ettim ismi falan varsa yazabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılKankam öyle tredyolda eczanede bulunacak bişey değil
Cevap sahibi+1 yılBu bir kilo balın içine bişey katıyor dogal değişik bitkiler onlardan gönderiyor bomba bomba ndjddnjd
- +1 yıl
Öyle bir şey yok ben şahsen bunu görmeden inanmam çünkü kendim uzmanım bu konuda öyle doğal bir şey yok ya da biz henüz o doğal şeyi keşfedemedik 😀
Cevap sahibi+1 yılLaaaan safmısın olum sana diyorum kendim aldım denedim resmini bile atarım
- +1 yıl
Tamam at bakalım resmini
Cevap sahibi+1 yılYaz özelden
- +1 yıl
Gizlisin sen yaz bana
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Üzülme yola gelir mutlaka ya da bosanirsin mutsuz olacak isen oluruna bakmaya çalışın öncelikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin cinsellik istemiyorsa sıkılmıştır yorgundur belki
00 Yorumla
+1 yılSıkılmış olabilir sende bir süreliğine uzak dur bu konudan mümkün olduğunca açma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aga nin gönlü olana kadar hizmetkar in cani çıkarmış sadece sana mi kalkmıyor yoksa amca kepenk mi kapatmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benimki de istemiyor cevap bulursan haber ver zira denemediğim şey kalmadı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şeker hastalığı var mı? Ya da vücudun da deformasyon falan var mı
00 Yorumla
+1 yılilgimi çekmiyor kadınlar diyor yani
madem öyle neden evlendin be adam00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İhtiyacını nasıl gidereceksin peki bide istekli istekli biriysen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O olmadan yasM olmaz bir vurucu güç ihtiyacı cikar
01 Yorumla- +1 yıl
Aslında o işin tadını bir alsa tüm gerginlikler bir anda sıfırlanır. Hayvanların yorgunluğunu dam alır insanların yorgunluğunu a. m alır diye özlü söz var bir yerlestirse tüm stres yok olur demekki ondanda bıkmış, bir süre moral bozucu şey söyleme aklına gelir yaparsa çok iyiydin diye söyle yavaş yavaş yeniden ısıt
Cuckold hayalleri olabilir. Seni once çaresiz bırakıp sonra ikna etmeyi düşünüyor olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYine bitik bir karakter yine mutsuz bir evlilik yine sorular ve cevapsız sorular
00 Yorumla Ne demek kalkmıyo kaç yaşında bu adam ne kadardır evlisiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi ata sözü var eşine hatırlat yemeyenin malını yerler s*kmeyenin a*mını s*kerler
00 Yorumla Böyle erkekler de var azginliktan ölüp kadın bulamayan erkekler de var maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsin de erkeklere yonelim falan mı var bu nasıl bir sacmaliktir. Madem yapmiycakti neden bunu evlenmeden önce söylemedi kaç yıllık evlisiniz ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Canı ya boynuz istiyor ya da bekarlığa daha çok seviyor direkt boşa beni diyor...
00 Yorumla
+1 yılDemekki adamin ilgisini dikkatini cekmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğulular genelde gay oluyor gaylık durumu olabilir
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok duydum dışardan takım elbiseli sert adamların arkadan vurdurduğunu
Cevap sahibi+1 yılKardeş senin yaran mı var neden gocundun bu kadar
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik istemeyen eş mi olur?
O zaman neden evlendiniz, gerçekten boşanma nedenidir...
Bu ne naz yaa?10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Cinsellik olmadan da evlilik olur pek anlamam ama bence cinsellik olmasa da olur
02 Yorumla- +1 yıl
boşuna mı erkek kadın yaratıldı cinsel organ diye boşuna mı deniyor bence cinsellik olmadan olmaz evlilik
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyani sna diyoki, serbestsin, istediğine istediğin gibi vr. vursunlar seni duvardan duvara diyo.
00 YorumlaYazık olmuş sana konuşmak istersen buradayım
#Hükümdar00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBence bi tedavi yönüne gidin en son çare boşanmak olsun zor durum ne desem bilemedim
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var boşanmak istemiyorum
- +1 yıl
O zaman bir şekilde tedavi yoluna gideceksiniz yok tedavi olmuyorsa bu şekilde çekmek durumunda kalacaksın üzüldüm açıkcası senin için
Soran+1 yılNe kadar kötü insanlar var aldat demiş çoğu evlilik bu mu sadakat nerde kaldı adamın başına bişey gelse sokağa atalım o zaman
- +1 yıl
Sen boş ver onların ar damarı çatlamış zihniyetlerine tükürmek lazım onların sen gel beni dinle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencil öküze bak niye evlenmiş kaç yıldır evlisiniz
05 Yorumla
Soran+1 yıl6 olacak
- +1 yıl
Çok kötü
- +1 yıl
İşin tam tersi de sen isteklisindir değil mi
- +1 yıl
İnsan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar istersen dinleyebilirim seni
- +1 yıl
Ne zaman başladı sorunlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErotik giyin ne bileyim iç çamaşırlarını ortaya koy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen sevgiliyken her şeyi yaşadınız heves kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi şaka mısınız ya?
Bir erkek neden cinsellik istemez aklım almıyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol soru boşuna milletin zamanını çalıyor hırsız qkm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTroll hic bir erkek boyle demez yalanini skym
00 Yorumla
+1 yıleşinde candida ya da helicobakter olabilir bunlar erkeklerde cisel isteksizlik yapıyor tedaviyle iyileşebilir
00 YorumlaYani neden istemiyor acaba çok ilginç geldi eşin madem istemiyor gencecik diyor neden seninle evlenmiş bence konuş biz karı kocayiz de.
00 Yorumla
+1 yılHadi canım erkek böyle diyecek
35 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef çok ciddiyim 6 yıllık evliyiz sonuç bu
- +1 yıl
Çocuk yok mu düşünmedin mi şimdiye kadar
Soran+1 yıl1 çocuğumuz var 2. İstiyorum kendi de istiyor yoksa bahane buluyor diyicem
- +1 yıl
Anladım Allahim kolaylik versin ne diyeyim böyle bir diyecek erkek pek görülmez bir durum da
- +1 yıl
Allah'ım bagislasin çocuğunu
Evli olsam sabah akşam isterim doymam bir erkeğin istememesi çok tuhaf
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne