Bekar, ailesiyle yaşayan bir kadın olarak sevgilinizle tatile gidebilir misiniz?

28 yaşındayım üni mezunuyum işsizim iş bulup da çalışamadım daha. Bir erkekle instagramda konuştuğum anda bana şuraya gezmeye gidelim, buraya tatile gidelim diyor. Bu erkekler Türkiye’de yaşamıyor mu? Ailemle yaşıyorum diyorum. Bizim toplumda nikahsız şekilde kızının sevgilsiyle, internette tanıştığı erkekle gezmeye tatile gitmesine izin verecek aileler çoğaldı mı? Sanki hepsi amerikada falan yaşıyor. Bir tek ben Ortadoğuda yaşıyorum. Mesela hiç sevgilim olmadı deyince de şaşırıyorlar. Hiç seks yapmadım sevişmedim deyince de şaşırıyorlar. Ve bu yeni biriyle ilişkiye başlamama engel artık. 28 yaşındasın yapmışsındır diyorlar ulan nerede yapacağım? Kimle yapacağım? Dışarı çıktığımda zırt pırt annem babam kardeşim arar neredesin diye. Bir yere gitmeye kalksam babam 26 yaşındaki erkek kardeşimi yanımda yolluyor. Ayrıca param da yok cebimde. Paranın ne önemi var diyene de denk geldim. Nasıl ne önemi var? İşsiz, üniversite mezunu ve ailesiyle yaşayan kadınlar çok özgür ilişkiler cinsel hayat yaşayabiliyor mu bu memlekette? Yoksa tek ben mi öyleyim?

Bekar, ailesiyle yaşayan bir kadın olarak sevgilinizle tatile gidebilir misiniz?