Arkadaşlar sanal olarak flört ettiğim biri var hayatımda yüz yüze görüşme olmadı henüz bu kişiyle. Bi akşam mesaj atmadığını gördüm. O gece sabaha kadar kafamda kurdum senaryolar ürettim. Sabah da yüzüne vurdum. Sonrasında kuzeninin geldiğini telefonu da eline almadığını söyledi. Ben de inanmadığımı dile getirdim.
sanal bir ilişki sevgili sayılmayız çok fazla hesap sorup üstüne gitmek ne kadar doğrudur bilemeyiz ama ben çok üstüne gittim bu konunun. Bana canım, kuzenim ve eşi bana geldiler ve eşi hasta akşamları onlarla ilgilenicem için seninle istediğin gibi bir iletişim kuramayabilirim şimdiden kusura bakma lütfen yazdı.
zaten sürekli bana mesaj atan biri değil kendisi ama bu yaptığı açıklama için teşekkür ettim. Ama içime kuşku düştü bir kere öyle içimi kemiriyo ki hem diyorum evinde sevgilisi olsa bile beni idare eder yani tuvalette yazar orada yazar burada yazar idare etme kaygısı olsa. Ayrıca yüz yüze de görüşmedik beni kaybetmesi çok üzücü olmaz dolayısıyla neden böyle bir açıklama yapıp yalan söylesin ki diyorum. Sabah çok aşırı kuruldum ve yine üstüne gittim bunun ama hep aynı savunma işte kuzeni ve eşi bilmem ne kadın tüp bebek tedavisi için gelmiş ve benim çok fazla kafamda kurduğumu söyledi.
Açıkçası çok büyük tepkiler vermek istemiyorum ama şunu söyledim; eğer ki bana yazma diyorsan yazmam hiçbir şekilde ve seni her yerden silerim ve bi daha da eklemem bu tip yalanlara başvurma dedim. Tabi bunun üzerine kızdı ama yine da aşkım canım bak sana anlattım lütfen kafanda kurma vs dedi.
hem bana yalan söylüyorsa bunu anlamsız buluyorum, hem doğru söylüyorsa bunu açıklamasını mantıklı bulmuyorum ne yani gece kuzeninle mi uyuyacaksın kuzenin her dk ensende mi garip ya bilemedim doğulu bi de bunlar bilmiyorum aile sistemiyle mi ilgili bişey nedir
ya kız geldiyse de benimle işi ne ilişkiye girebildiği sevdiği biri varsa hayatında benim ona faydam ne gerçekten saçma ve akıldışı çok kafam karışık
Lütfen akıl verin gaz vermeyin çünkü zaten ben kendi kendime veriyorum gazı😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer