Cinsel Yaşam Cinsel ilişki nasıl yaşanır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ay bugün ilk gecem de Cinsel ilişki nasıl yaşanır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Öpüşüp sevişilerek. Sonra soyunup koklaşarak yapılır. Gerekirse oral seks de yapılır. Heyecan yapmayın akışına bırakın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Okeyy Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok güzel yaşanır bence erkeğin tecrübeli ise tamamen ona bırak kendini canını yakmadan her şeyi çok güzel yapacaktir 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İyice ön sevişme sonra birleşme işte daha da yazarsam hesap gider 😂 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Kaç dk olmalı on sevisme Yorumla Bosdurankisi +1 yıl 20-25 uzun olmalı ki iyice gevşeyip zevk alasın Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Yaş kaç? Yorumla Soran +1 yıl 22 neden sordun Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Bu sıra çok böyle soru 18 yaşındakiler bile yapıyor da o yüzden iyice düşündün mü emin misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Pişman olmam diyorsan yapabilirsin tabiki de yani öyle sordum merak ettiğin şeyleri sor yanıtlayabileceğimi burdan yanıtlarım Yorumla Soran +1 yıl Niye pişman olayım yani Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Ya ne bileyim olanlar var vs o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Yok ne icin olayım ki Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Orasını bilmiyorum ya öyle dedim ben takılma Yorumla
msdefne Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl Beraber dus almakla baslayabilirsiniz askim biraz daha onun hukmetmesine izin ver ama deli gibi inle 0 1 Yorumla Takatukacııı +1 yıl Off inlese yeter Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canım sen zaten kabak gibi açıp yatıyorsun çok düşünme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mum gibi mi Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Merak etme öğretir sana kocan 😀 0 33 Yorumla Soran +1 yıl Kocam da kocam Yorumla HeadSh0t +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ne gulunn Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ne yapim ya aglim mi 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Öğrendin mi bari 😀 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla HeadSh0t +1 yıl Sorduğun şeyi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla HeadSh0t +1 yıl Neden ☺ Yorumla Soran +1 yıl Yorumlar yetersiz Yorumla HeadSh0t +1 yıl Sana ne lazım ki ☺ Yorumla Soran +1 yıl Yorum Yorumla HeadSh0t +1 yıl Nasıl yorum ama Yorumla Soran +1 yıl Baya Yorumla HeadSh0t +1 yıl Saat kaç oldu gelmedi mi kocan hala 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha nerden anladın Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ekti seni o bu gece de gelmez kesin 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl İşte Yorumla HeadSh0t +1 yıl Akşam evde hatun bekleyecek ben işte olacam banane ya 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli gitmediği için ise o yuzden bu kadar geç kalıyor sabahtır bekliyorum Yorumla HeadSh0t +1 yıl Bu geceyi mi buldu gidecek evde yangın varken 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi bilmiyorum ya is getirmişler Yorumla HeadSh0t +1 yıl İş evde halbuki ☺☺☺ Yorumla Soran +1 yıl Gelsin bide burada calistircam onu Yorumla HeadSh0t +1 yıl Ya yapamazsa 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Yapar Yorumla HeadSh0t +1 yıl Emin misin ☺ Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla HeadSh0t +1 yıl Peki o zaman ne diyeyim ki☺ Yorumla Soran +1 yıl Bisey deme Yorumla HeadSh0t +1 yıl Peki☺☺ Yorumla HeadSh0t +1 yıl Yaşıyor musun 😀😀😀 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. prno izleyip git 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hangi tip olanlardan Yorumla Gök-mavi +1 yıl Farketmez oral seks çekmeyi pozisyon almayı öğren duvar gibi olma Yorumla Soran +1 yıl Hoşlanır mi sallansam Yorumla Gök-mavi +1 yıl Hoşlanır tabiki erkekler seks sırasında kadını orspu gibi görmek ister Yorumla Soran +1 yıl Orspu nasıl oluyo ki Yorumla Gök-mavi +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla
_Cenk_1903_ Takip Et Xper 5 Yaş: 106 +1 yıl partnerinin de mi ilk olacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla _Cenk_1903_ +1 yıl yaşlarınız kaç Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl ilk gecen 0 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. kolay gelsin :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu gün nasıl ilk gecen evleniyonmu 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niyeti bozdun verecen yani Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanama olduktan donra devam etmicek prezervatif kullanması senin canını yakar kullanmıcak açıp bırakması gerekir aksi halde hastanelik olursun durmaz kan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok sağdıçlık yaptım 😒 Yorumla Soran +1 yıl Dugundemi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Devam etsin ya öyle mi bırakcak kanlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen bilirsin cano uyardım ben solugu kan durmuyo diye hastanede almada 😏 Yorumla Soran +1 yıl Okey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ok. Yorumla
Galatalibey34 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Kremler 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neresi için Galatalibey34 +1 yıl Her delik için Soran +1 yıl On için gerekmez bence Galatalibey34 +1 yıl Verdin mi Daha önce Soran +1 yıl Verdim Galatalibey34 +1 yıl Gerekmez o zaman Soran +1 yıl Arkası sağlığa zararlı mı ilerde sıkıntı yaşar mıyım Galatalibey34 +1 yıl Alışırsın grup isrermisin Soran +1 yıl Hayir Galatalibey34 +1 yıl Tek gecelik felan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Öpüşüp sevişilerek. Sonra soyunup koklaşarak yapılır. Gerekirse oral seks de yapılır. Heyecan yapmayın akışına bırakın.
Okeyy
Çok güzel yaşanır bence erkeğin tecrübeli ise tamamen ona bırak kendini canını yakmadan her şeyi çok güzel yapacaktir
İyice ön sevişme sonra birleşme işte daha da yazarsam hesap gider 😂
Kaç dk olmalı on sevisme
20-25 uzun olmalı ki iyice gevşeyip zevk alasın
Yaş kaç?
22 neden sordun
Bu sıra çok böyle soru 18 yaşındakiler bile yapıyor da o yüzden iyice düşündün mü emin misin?
Evet
Pişman olmam diyorsan yapabilirsin tabiki de yani öyle sordum merak ettiğin şeyleri sor yanıtlayabileceğimi burdan yanıtlarım
Niye pişman olayım yani
Ya ne bileyim olanlar var vs o yüzden
Yok ne icin olayım ki
Orasını bilmiyorum ya öyle dedim ben takılma
Beraber dus almakla baslayabilirsiniz askim biraz daha onun hukmetmesine izin ver ama deli gibi inle
Off inlese yeter
Canım sen zaten kabak gibi açıp yatıyorsun çok düşünme
Öyle mum gibi mi
Merak etme öğretir sana kocan 😀
Kocam da kocam
🤣🤣🤣🤣
Ne gulunn
Ne yapim ya aglim mi 😄
😀
Öğrendin mi bari 😀
Neyi
Sorduğun şeyi 😀
Hyr
Neden ☺
Yorumlar yetersiz
Sana ne lazım ki ☺
Yorum
Nasıl yorum ama
Baya
Saat kaç oldu gelmedi mi kocan hala 😀😀
Ahaha nerden anladın
Ekti seni o bu gece de gelmez kesin 😀😀
İşte
Akşam evde hatun bekleyecek ben işte olacam banane ya 🤣
Sürekli gitmediği için ise o yuzden bu kadar geç kalıyor sabahtır bekliyorum
Bu geceyi mi buldu gidecek evde yangın varken 😀😀
Vallahi bilmiyorum ya is getirmişler
İş evde halbuki ☺☺☺
Gelsin bide burada calistircam onu
Ya yapamazsa 😀😀
Yapar
Emin misin ☺
Evt
Peki o zaman ne diyeyim ki☺
Bisey deme
Peki☺☺
Yaşıyor musun 😀😀😀
prno izleyip git
Hangi tip olanlardan
Farketmez oral seks çekmeyi pozisyon almayı öğren duvar gibi olma
Hoşlanır mi sallansam
Hoşlanır tabiki erkekler seks sırasında kadını orspu gibi görmek ister
Orspu nasıl oluyo ki
Yaş kaç senin
partnerinin de mi ilk olacak
Hayir
yaşlarınız kaç
Nasıl ilk gecen
Şimdi çok yazan olmuştur
kolay gelsin :D
bu gün nasıl ilk gecen evleniyonmu
Yok
niyeti bozdun verecen yani
Evet
kanama olduktan donra devam etmicek prezervatif kullanması senin canını yakar kullanmıcak açıp bırakması gerekir aksi halde hastanelik olursun durmaz kan
çok sağdıçlık yaptım 😒
Dugundemi
evet
Devam etsin ya öyle mi bırakcak kanlı
sen bilirsin cano uyardım ben solugu kan durmuyo diye hastanede almada 😏
Okey
ok.
Kremler
Neresi için
Her delik için
On için gerekmez bence
Verdin mi Daha önce