Hayat tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayat tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum
Ben erkek olduğunu düşünüyorum malum daha yeni sınavlar oldum eve atmak isteyen kuzen mi dersin arkadaşı mı dersin kızın benzeri mı dersin ne kafası yaşıyorsunuz ya Allah akıl fikir empati Allah korkusu versin amin
Cevap
39Cevap
Tartışmasız kadınlar daha çapkındır.
Kim şıpsevdi ise o çapkın 😃
erkegin capkinlik yapan tiplerdeki ozellikleri, ya yalan soyler, ya zengindir, ya da yakisikli, birkac tip vardir. ama her kadin ufak bi soz hareket yeter. cok evli kadin gordum, kocalari onu bunu tavladim derken onlara dalli budakli boynuz takan. kadinin aldatmasi cok cok basit, anlik olay. ayni is yerinde bayan arkadasin yanlislikla memesini tutmustum, oda benimkini avucladi, mal gibi kalmistim.
Kadın var kadın var. Erkeğin çapkınlığı, kadının iznine bağlıdır. Kadın dilerse onu küçük bir kutuya kapatır. Seveceği zaman kutuyu açar işi bitince yeniden kutunun içine koyar.
Aslında eşit oranda. Erkekler çapkınlığı kızlarla yapıyor sonuçta. Ama renklerini daha belli eden taraf olduklarından erkekler çapkın bilinir.
Adın haklı mı senin
Kadın hayır derse o iş hayırdır, o halde kararları veren kadın oluyor ve kadın çapkındır, zamparadır, hovardadır.
kadinlar cook sessiz capkinlar ya hemde kadinlar daha cesaretli erkekleinki cougu zaman lafta oluyor ya da yalan soyluyor yaptim diye
Erkekler daha çapkın ama görüntüde erkeklerin planda kadınlar sadece belli etmez ama istediği erkeği parmağında oynatır
Kimin libidosu ateşi yüksekse o daha istekli. Kadınların daha istekli olması daha hoş oluyor bana göre
Erkek her istediği ile yapamaz ama biz kadınlar her istediğimizle yapabiliriz. Bence sonuç açık
Bence erkekler ama kadınlar da az değil hani ☺️
Kadınlar çok daha istekli çok daha şehvetli
Kadınlara daha çapkın çünkü her yalana inanıyorlar sonra çapkın bekar anne 🙄
Erkekler, nefes alır gibi her önlerine gelen kıza yılışmaya çalışıyorlar (genel)
kadınlar daha çapkın, fakat erkekler işi bilmediği için ihale erkeklere kalmış 🤦🏻
Kadınlar tabikide bir kadına 1000 erkek yazınca birisi azıcık ilgiyi azaltsin digerine gider
Benim köpeğim en çapkını skmmedik köpek bırakmadı mahallede
İki tarafta çapkın sadece kadınlar o iradeye sahip çıkabiliyor.
Ben cibsel anlamda bahsediyorum. Aldatmanın da kadını erkeği yok. Şerefsiz olan herkes aldatır.
kadınlar kendini tavlattırır. erkek tavladım sanar.
Kızlar daha çapkın. kızlar 10 erkekle konuşur erkekler 2 kızla.
Son zamanlarda çapkın kadınlar erkekleri geçti diye düşünüyorum
Kadınlar kesinlikle
Karınlar ama gizliyosnuz
Karakter meselesi bu cinsiyet değil
#Mirliva
Yıl 2023, kadınlar erkekleri çoktan geçti
Erkekler tabii ki 🤣🤣
Her iki cinsten de var
kadınlar cunku ıstedıgını alırlar
kadinlar bir de erkeklkler capkin kadinlari sever
erkekler capkin kadinlar tehlikeli :)
Bazı kandılar çok çapkın