Evliyim seksten zevk almıyorum ve son birkaç aydır çok gergin sinirli mutsuz biri oldum çocuğa karşı tahammülsüzlük oldu en ufak şeyde odaklanma sorunu yaşıyorum bu durumun suçlusu ben miyim ya da aseksüel miyim eşime bu durumu anlattım sen zevk almayı bilmiyorsun dedi o günden beri eşimden soğumaya başladım tek taraflı düşünüyor işi bittikten sonra döner arkasını uyur bakımsız ya da çirkin biri de değilim spora gidiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılevliyim. bunun bakımsız ya da çirkin olmakla alakası yok. son zamanlardaki mutsuzluk mu senin zevk alamamana sebep oldu. yoksa zevk alamadığın için mi tahammülsüzlük başladı. önce bunu öğrenmek isterim. devamında cevabı kendin bulacaksın, bulmana yardım edeceğim
01 Yorumla- +1 yıl
ne durumdasın hala aynı mısın
En İyi Cevaplar
+1 yılZaten söylediklerinden birisi, diğerinin sonucu. Bu gergin hallerin sebebi cinsel tatminsizlik. Ama bunda kesinlikle eşinin ihmali söz konusu. Kendinde herhangi bir sorun arama. Cinsel tatmin, evliliği ayakta tutan ana taşıyıcı kolondur. Ne yazık ki sen de sadece kendi tatminine öncelik veren biriyle hayatını birleştirmişsin. Umarım değişir diyeceğim ama, zor gibi..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İşini bitirdikten sonra arkasını dönüp uyuyorsa normaldir!
Oral yapıyor mu? İstediklerinizi gerçekleştiriyor mu? 😅10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcocuk bakmakran ev isi yapmaktan vs seylerden kendine vakit ayiramamaktan iyice yorulmussun esinden oluz birqz galiba. mental dinlenmeye ihtiyac var
08 Yorumla
Soran+1 yılEvde olan durumun aynısını yazdınız
Cevap sahibi+1 yılferyat ettigini fark ettim kac yillik evlisin kac cocuk var annenden uzaksin sanki tek basina kalmissin gibi izlenim var
Soran+1 yıl1 çocuğumuz var aileden uzaktayız yakın da olsak kimse bakmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılkayinvalide istemedi galiba seni, esin bir yerlere goturmuyor mu disarida yemek olur alisveris biseyler alip mutlu hissettirme yaada tatil?
Soran+1 yılKayınvalidem istiyor istenmeyen gelin değilim aksine çok severler arada dışarı çıkarız yemek yeriz alışveriş yapmama fazla karışmıyor fakat görmüyor beni mutsuz olduğumun farkında değil
Cevap sahibi+1 yılhmm ilgisi mi az sevmiyor mu ya da sogudu mu senden cinsellik mi yok ya da kotu aranizda
Cevap sahibi+1 yılbana yazarmisn?
Cevap sahibi+1 yılmutsuz prenses ordamisin seni bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSporla alakalı bir durum degl bu bence eşinin kendini tatmin edip seni yatakta dusunmemesiyle alakalı bir durum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin psikolojik sorunun var yardim alman gerekiyor bu durum hersey etki eder zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılPaikolojik olabilir partnerinden olabilir stres varsa olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin zevk alman icinn hersekildee ugrasmali diye dusunuyirumm kendini dusunmemelii bencee seks de en cok kadin rahatlamali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden kaynaklı da olabilir eşinden de. Bunu bu şekilde anlayamam
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma sorun bulununca çözümü vardır illa ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı detteyim detay vermiyorum bir sürü erkek var zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılÖzelden seviyeli konusmak istersen anlatırım kardeşim
Cevap sahibi+1 yılBunu aldatma olarak görmezsin inşallah yani o sorunları yaşadığım için karşılıklı birbirimize bir katkımız olur diye düşündüm
Soran+1 yılHayır sağolun evli insanlarız
Cevap sahibi+1 yılEvet lakin çözülmüyor maalesef. Evli olup bu sorunu yaşayıp aldatmaya meyilli değilim sadece burdaki sapıklar özel hayatımı görmesini istemiyorum değilse özelde size yürüyecek değilim yinede sizde sağolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninle sevismeiyor sadece gir cik yapip yatiryor swnle ilgilenmiyorsa normal oyle hissetmen
00 Yorumla
+1 yılEşin kaynaklı maalesef
00 YorumlaTerapiye git kurtar yuvanı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişme ne kadar sürüyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk alamayan olmaz damarını bulamamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısa kalıyor olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlişkiye mi odaklanamiyosn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral yapıyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl zevk almiyon
00 Yorumla
+1 yılKocan zevk veremediği için zevk almıyorsun
00 Yorumlarenk akt
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği