Soruyu gören vardir belki bilmiyorum dün istediğim etkileşim alamadığım icin tekrar sormak istedim. Birisiyle tanıştım öylesine konusuyorduk wpye gectik işte konu ilişkilerden açıldı bakireyim dedim şaşırdı duygularını mı bastırıyorsun falan dedi. Kendisi sanırım onunla bununla sevisen birisi. Bana gelmis 2 dk arayla ''Duygularını bastıran ve utanan kız ne yapıyor'' diye soru soruyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılÇok malca sinir bozucu o ne biçim laf öyle? Amma kasmış adını söyle geç işte şu laflara bak çocuk gibi. Alay değil de aklınca sana takılmaya nabzını yoklamaya çalışıyor belli ki
012 Yorumla
Soran+1 yılBana alayca geldi tepeden bakma ben ona diyor muyum onunla bununla yatan adam napiyor diye
- +1 yıl
Hitap şekli saygısızca hem de çocukça. Uyar hitap şeklinden vazgeçmesini söyle devam ederse de muhatap olma en güzeli
Soran+1 yılİkinci fiyaskosunuda yapti konuşmama karari kaldım.. Buna dedim ki bi konu üzerinden şaka yollu senden her şey beklenir dedim sonunda da gülücük attım bana gelmis diyor ki ne beklenirki benden flörtu cok olan sensin dedi halbuki sacma sapan sana kim yaziyor cok yazan erkek var mi diye soruyu bizzat kendisi sorardi.. Milletin garip mesajlarina cevap vermekle flort etmek arasındaki farki bilmiyor daha.. Güya senin flörtun çok asıl senden her sey beklenire getiriyor.. Ama bunu sen soyledin tatlım diyor sonrasında tatlım diyor aly eder gibi fjdjdj
- +1 yıl
Öffff... Tatlım ne be oğlum 🤦🏻♂️ Çoluk çocuklarla takılma boş ver
Soran+1 yılYalnız 30 yasinda
- +1 yıl
Yaş eşşekte de var
Soran+1 yılSence alay mi ediyor ya da tepeden bakma gibi bi durum mu var?
- +1 yıl
Tepeden bakılacak bi mevzu yok ortada. Aklınca alay edip takılıyor herhalde gevşek gevşek
Soran+1 yılİşte bu tepeden bakmaktır bana göre alayci tavirla tatlim falan
- +1 yıl
Aynen öyle tatlım 😄
Soran+1 yılBak döverim seni
- +1 yıl
Hahahah hıhım döversin 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılalay etmekten ziyade seni bu konulara cekmek istiyor. amac belli cinsellik
00 Yorumla
+1 yılEvet sevişmeyi beceri olarak gören beyni bacak arasında çalışan birisi
00 Yorumla
+1 yılKendince şirinlik yapmaya calısıyo işte
00 YorumlaSaçmalamış resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbaza gibiymis
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi