Gerçek hayatta çok saygılı sevgili birisidir. Ana yatakta çok kaba davranıyor sanki bir çuval gibi beni savuruyor. Kalçama vuruyor. Bende mutlu oluyor diye sabrediyorum ses etmiyorum ama tam hayvan gibi davranmaya başladı iyice. Nasıl bir yol izlemeliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cevabı çok basit aslında yatakta bir sonraki seferde kontrolü sen al sevişmeye başladığınızda kendini bana bırak ve seni mutlu etmeme izin ver vb bir şekilde kontrolü sana bırakmasını sağla sonrasında yatağa uzansın eşin ve üzerine geç herşeyi ağırdan al yavaşça üzerinde soyun direkt sekse geçme önce sürtün biraz onu öp vs o her içine girmeye yeltendiğindede ona engel olup kontrol bende sen sadece yat ve keyfini çıkar diyip durdur onun değil senin istediklerin olsun yani kısaca kalçandan tutup içine girmeye çalışsada engel ol ve yine ağırdan almaya devam et sen böyle yavaş yavaş ve ufak dokunuşlar öpücüklerle onu azdırdıkça seni daha çok isteyecek ve bu noktada kontrolü onun almasını engelleyip dediğim şekilde devam edebilirsen oda hayvan gibi sert bir şekilde sevişmek yerine böyle yavaş ve tadını çıkararak sevişmekten hoşlanacak çünkü alınan zevki zamana yaymış herşeyi her dokunuşu daha hissederek ilerlemiş olacaksınız ve bana güven bir sonraki seksinizde senden önce o talep edicek yine aynı şekilde yapalım diye çünkü hars hars sevişip sertçe ve hızlıca seksi bitirmek yerine daha uzun süre keyif aldığı için oda bundan hoşlanıcak. Umarım söylediklerimi başarabilirsin ve istediğin şekilde seks yapmanı sağlar tavsiyem şimdiden iyi eğlenceler kolay gelsinn 🤟🏻🤟🏻🤟🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta farklı olması ilişkiyi renklendirir. Sen de aynı azgınlıkta cevap verebilirsin. Ben de yatakta farklıyım evliyim. Ama eşimin zevkine önem veririm. Senşnki bencil mi biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen memnun değilim bçyle settlikten
- +1 yıl
Kadının memnuniyeti önemli tabi. Eşim de ayk uyduramadığı için her zaman yapmıyorum. Konuştun mu hiç bunu onunla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Genelde domaltinca felan bunu yapıyorsa vücudunu çok beğeniyor ve aşırı azginlasiyor demekki seninle... ama bundan zevk almiyorsan demen gerek.. seks dediğin biraz sert olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onunla konuş ben sert sevmiyorum çok acıtıyorsun beni bu işten sogutuyorsun de düzelir inşallah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyavaş ol bende insanım demen lazım ama sen onu demekte geç kalmışsın konus
01 Yorumla
Soran+1 yılO da hoşuma gittiğini sanıyor herhalde
+1 yılMemnun değilseniz açık açık söyleyin. Biri mutlu olacak diye siz neden mutsuz olmayı tercih ediyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız olduğunu açıkca söyle. Yoksa yatmam senle de.
03 Yorumla
Soran+1 yılSöylesem yapmaz ama mutsuz olsun da istemem
- +1 yıl
Ya o mutsuz olacak diye sen kendini mafedrsin. Merak etme mutsuzluk olmaz. O senin de hoşuna gittiğini sanıyordur.
- +1 yıl
Bu arada kadın olarak kocanı her türlü mutlu edersin. O nokta da şüphen olmasın. Yeter ki tabuları yok biraz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu konuşarak çözebilirsin amaa çok da abartı bişiy görmedim anlattığın kadarıyla
27 Yorumla
Soran+1 yılAbartı bir şey var mı bilmiyorum ama hoşlanmıyor
Cevap sahibi+1 yılAbartılı bi durum yokk ama hoşlanmadığını söyleyebilirsinn
Cevap sahibi+1 yılYeni mi evlisiniz?
Soran+1 yılHayır 2 yıl oldu
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım istersen bu konuda canım ?
Cevap sahibi+1 yıl2 yılda bayaa bi yol kat etmeniz , varsa sıkıntıları çözmeniz gerekirdi diye düşünüyorum
Soran+1 yılSon zamanlarda sertliği başkado
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Sanki beni cuval gibi savuruyo🤣 konus iste acik acik sole
00 YorumlaBıkmadan usanmadan uyar , anlat, gerekirse bir defa tersle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Konuş söyle smben zevk almıyorum de sen böyle boşalmaz sinda sonuçta o art seks yapıyor
00 Yorumlaniyr uzuluyirsu bu kadar cozumu cok kolaysenin elinde hemde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. iyi işte hard sever kadınlar
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
+1 yılzevkini çıkarmaya bak
04 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanmadım
- +1 yıl
alışmış olman lazım
Soran+1 yılHoşlanmıyorum
- +1 yıl
tamamdir
Adam hard seviyor, olay bu
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben sevmiyorum
+1 yılSen sustukça senide seviyor zannediyordur😂
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet skwşdkdı
- +1 yıl
İdare et sende 😂
Soran+1 yılSaçmalayacaksan başka soruta
- +1 yıl
Bana ne senin özel hayatında saçma olan sensin
Soran+1 yılSana neyse cevap vermezsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla bunu kocanla konuş biz nerden bilelim
22 Yorumla
Soran+1 yılKırılır mı
Cevap sahibi+1 yılBen boyle mutlu degilim de ama bunu alip karşına söyle
İdare et soğutma adamı kendinden.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen soğumuyor muyum böule ondan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu sana sevdirerke yapmali sevdigini istedigini belli edwrek
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbiraz istekli sert davranmak benimde hosuma gider ama yaptigim kiside bundan haz alir
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen de ona öyle davranmaya dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişirken her şey mübah
02 Yorumla
Soran+1 yılMemnun değili
Cevap sahibi+1 yılOna memnun edemediğini söyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstemediğini uygun bir şekilde söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. sen kontrolde kalırsan istediğin gibi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTokatliyo mu
37 Yorumla
Soran+1 yılKalça yalnkzcw
Cevap sahibi+1 yılOff daha ne istiyon
Soran+1 yılİstemiyoeum böyle sert şeyler
Cevap sahibi+1 yılAsker mi eşin
Soran+1 yılNe alaka iş adamı
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum
+1 yılSenin hoşuna gittiğini düşünüyordur konuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hard seviyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Raconu bu.
00 YorumlaOnunla konuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Konuş olmaz böyle de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılSert seviyor demek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım