Cinsel Yaşam Elle tatmin olmak gerçek orgazmı yaşatmaz değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yani orgazm öyle bir şey değil, değil mi? Güncellemeler+1 yıl Elle derken okşayarak. Hani parmağımı bir yerlere girmeden. Elle tatmin olmak gerçek orgazmı yaşatmaz değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
xaviesta Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Hayır yaşatmaz. çok farkı var. ama elle yaparkende oldu bittiye getirmeyip uzun uzun küçük oyunlarla uzatırsan normalden fazla zevk alabilirsin bunu yükseltmek yine senin elinde 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gerçek orgazm sadece vajinal orgazmdır ve G noktası uyarısı ile oluşur. Klitoral orgazm sadece tatmin sağlar. 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Gercek orgazm herkesle herzaman yaşanilabilecek birsey degildir 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. yasarsin yani sonucta orada da titreme kasilma yasarsin yeterki zevk al 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayal gucun iyi ise birde zevk noktani iyi biliyorsan gerçek gibi zevkli oluyor 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kadınlar da 2 türlü orgazm var klitoral ve vajinal orgazm ikisnin de yeri farklı 0 0 Yorumla
Efekrhn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yaşatır. İkisinde de orgazm oluyorsun ama tabi yaşanan ilişkinin hazzı daha fazla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşatmaz tabi birisi suni bir şey zevk var ama gerçeğin sana dokunan birisi vs vs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl elbette yaşatır ama hassas sabırlı doğru yerde doğru şekilde yaparsan 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Konu sadece cinsel bölge hazzı değil karşı cins beden hazzı da var. 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok yaşatmaz ama idare eder 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tabiki arada cok fark var 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır yaşatmaz gerçeği çok fazla bir zevk 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yaşatmaz 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sanmıyorum🫠 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yşatmaz 0 0 Yorumla
Tugrul3460 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Gerçeği kadar değil tabiki emin ol 0 1 Yorumla Tugrul3460 +1 yıl Nerdesin tek zor olabilir aslında 😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır giren çıkan farklı oluyor 1 7 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Tercubelisin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birileriyke güzel oluyoe deneyebilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hetero musun? Yorumla Bulutsencer +1 yıl Cok yaptim cok her cesidinin tadına baktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana demiyorum uccube mahlukat Yorumla Bulutsencer +1 yıl Senin ananı bacını s m o... çoğu Yorumla Bulutsencer +1 yıl Kiz kilkli i... Ne pembe nik açınca bi b... kmu oldun ona buna g... t veriyosun burada bana ucubemi diyorsun ananı s... m senin akıllı ol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır yaşatmaz. çok farkı var. ama elle yaparkende oldu bittiye getirmeyip uzun uzun küçük oyunlarla uzatırsan normalden fazla zevk alabilirsin bunu yükseltmek yine senin elinde
Gerçek orgazm sadece vajinal orgazmdır ve G noktası uyarısı ile oluşur. Klitoral orgazm sadece tatmin sağlar.
Gercek orgazm herkesle herzaman yaşanilabilecek birsey degildir
yasarsin yani sonucta orada da titreme kasilma yasarsin yeterki zevk al
Hayal gucun iyi ise birde zevk noktani iyi biliyorsan gerçek gibi zevkli oluyor
Kadınlar da 2 türlü orgazm var klitoral ve vajinal orgazm ikisnin de yeri farklı
Yaşatır. İkisinde de orgazm oluyorsun ama tabi yaşanan ilişkinin hazzı daha fazla
Yaşatmaz tabi birisi suni bir şey zevk var ama gerçeğin sana dokunan birisi vs vs
elbette yaşatır ama hassas sabırlı doğru yerde doğru şekilde yaparsan
Konu sadece cinsel bölge hazzı değil karşı cins beden hazzı da var.
Hangi orgazm türünden hoşlanıyorsun
Sadece zarar verir asla bulaşmayın
Yok yaşatmaz ama idare eder
Tabiki arada cok fark var
Hayır yaşatmaz gerçeği çok fazla bir zevk
Yaşatmaz
sanmıyorum🫠
Yşatmaz
Gerçeği kadar değil tabiki emin ol
Nerdesin tek zor olabilir aslında 😁
Gerçeğini yaşamak lazim
Evet şu an öyle misin yani?
Hayır giren çıkan farklı oluyor
Tercubelisin yani
Birileriyke güzel oluyoe deneyebilirsin
Hetero musun?
Cok yaptim cok her cesidinin tadına baktım
Sana demiyorum uccube mahlukat
Senin ananı bacını s m o... çoğu
Kiz kilkli i... Ne pembe nik açınca bi b... kmu oldun ona buna g... t veriyosun burada bana ucubemi diyorsun ananı s... m senin akıllı ol
Yasatmaz
elle harika
en soft
en harika
Değil tabi