- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTurist yok ki artık Türkiye de. Siz şöyle bir hayal kurun lütfen bir turistsiniz 1500 dolar bütçe ile 1 haftalığına çocuklarınızla Türkiye ye geliyorsunyz 1 haftalığına her şey dahil olarak. Sağınıza vakıyorsunyz qararlı - solunuza bakıyorsunyz dubai ' li yanların 6 - 8 çocuklu ve siyah çarşaflı insanlar. Veya çarşaflı değil diyelim, müthiş bir bağırış çağırış ; dinlwnmeye felmişsiniz ve kitabınızı açmış okuyorsunuz. Hadi bir lehri gezelim diyorsunuz dışarı çıkıyorsunuz , orada kaldurımda yürürken iki tane garson kolunuza giriyor zorla sizi restoraba sokuyorlar illa bişeyler yemeniz için. Balık çok ucuz diyorlar 20 lira tanesi peki deyip inanıyorsun , geri kalan her şey de servis , ekmek, su, 2 - 3 meze 2000 bin lira hesap yazıyorlar. Kavga edemez ki bir turist bu ülkede onlar nedeni insanlar çünkü. Siz olsanız gelirmisiniz bu ülkeye tatile?
14 Yorumla
Soran+1 yılEskiden geliyorlardı.
- +1 yıl
Eskiden böyle sorunlar yoktu. Türkiye daha medeni bir ülkeydi. Üç kelime var Türkiye nedir derseniz. Arap ve afrikalı dolu, istikrarsız bir ülke , birine gülümseyip günaydın veya merhaba diyemezsin yoksa döverler hemen seni. 👍🏻
Soran+1 yılOrası öyle, insanlar çok gergin.
- +1 yıl
Bunun gerginlikle hiç alakası yok. Medeniyetle var. Sizce avrupa ülkelerinin ya da Amerikanın hiç bir sorunu yok mu? her şey mükemmel mi gidiyor orada? Sorunsuz biryer olamaz ki bence. Herkesin sorunları farklıdır..
En İyi Cevaplar
tacizci yapiskan tipler cogaldigindan dolayi yabancilar artik turkiyede kolay kolay gezemiyorlar. hayvan gibi abaniyorlar. yaz tatillerini guney avrupada yapiyorum, bizim sahillerden daha ucuz, ustune millet daha serbest, arasira fransa ispanya sahillerine takiliyorum, ustsuzu birak altsizi bile gezen cok, her kadinin memesi guzel degil ki, bazi eliptik memeler harika ama, monica tarzi 🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılKonu meme güzelliği değildi ya))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılBen geçen sene gördüm Karadeniz sahilinde kuytu bir yerde 3 tane kadın komple çıplak şekilde güneşleniyorlardı.
10 Yorumla
+1 yılotellerin plajında üstsüz gneşlendi eşim. etrafta baska üstsüzler de vardı ama yabancılardı. bu yaz da yunanistana gideceğiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYasaklanmadı niye yasaklansın ki? İster üstsüz güneşlenirsin ister çıplak. Ben bikini izini hiç hoş bulmuyorum bu yüzden üstsüz güneşlenme olmalı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılYasak değil de seviye düşük olduğu için tercih etmiyor olabilirler. Sen üstsüz olmayı mı seviyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılben pek yapmadım da çok görürdüm
- +1 yıl
çıplak bile güneşlenen var aslında bikini izi iyi değil göğüs bölgesinde üstü çıkarmak daha iyi.
- +1 yıl
alta da mikro bikini iz açısından en iyisi bence.
Soran+1 yılVayy, rüzgar gibi geçti ha))))
- +1 yıl
aynen üstsüz çok bu arada kadınlarla aram iyidir sorun varsa sorabilirsin.
Soran+1 yılolursa sorarım teşekkür.
- +1 yıl
sor bence deneyimliyim bu konularda özelden sorabilirsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılArtık o kişiler halk plajlarında değiller. Oteller ve özel plajlarda rahat rahat takılıyorlar
00 Yorumla Yasaksa da iyi ki yapılmış. İğrenç bir görüntü olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kişi bakıyordur bu yüzden kadınlar vazgeçmiştir bence sen öyle mi yapıyordun
017 Yorumla
Soran+1 yılBen 1 - 2 kez, çok kısa süreli yapmışımdır.
Cevap sahibi+1 yılKüçük göğüsleri bilmem ama büyük göğüslere baktıkları kesin bence
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla yapmama sebebin neydi peki
Cevap sahibi+1 yılYa da kısa süreli olmasının sebebi ne
Soran+1 yılKendi ülkemizdeyiz sonuçta, her ne kadar gözlük falan takıp gizlensek de tanıdık biri çıksa dile düşeceğiz.
Cevap sahibi+1 yılO da doğru
Cevap sahibi+1 yılPeki üstsüz olmak nasıl hissettiriyordu çok bakıyorlar mıydı sana
Soran+1 yılEtrafta kadınların çoğu öyle olduğu için böyle gözünü dikip bakan görmedim. Ama güzel bir özgürlük hissi.
Cevap sahibi+1 yılÇıplaklık hep çok rahat ve güzel hissettirir
Cevap sahibi+1 yılTanışabilir miyiz
Cevap sahibi+1 yılBöyle özgür ve kendine güvenen bir kadını tanımak isterim
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBu kötü oldu işte
Soran+1 yılKendine güvenen ama evli bir kadın )))
Cevap sahibi+1 yılBen bir şey yapalım demedim ki. Tanışmak istedim sadece.
Cevap sahibi+1 yılBence tanışabiliriz
Cevap sahibi+1 yılHeyy
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen üstsüz güneşleniyorum, bi sıkıntı çıkmıyor
00 YorumlaAbazalar çoklaştı insanlar korkuyordur ondandır
21 Yorumla
Soran+1 yılbu da bir sebep olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılTacizler ve bakışlardan rahatsız oldukları için plajlarda yoklar. Ama iyi otellerde bolca üstsüz ve tangali var
02 Yorumla
Soran+1 yılOtellerde zaten hep olur da, plajlarda olurdu.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar Suriyeli Afgan vb insnain oldugu yerde açılırlar mi sence
+1 yılAntalya'da var ama halk plajlarında değiller.
04 Yorumla
Soran+1 yılhalk plajlarında olurdu
- +1 yıl
Tacizci dolu her yer.
Soran+1 yılondan mı görünmüyor artık sence
- +1 yıl
Kemer'de falan varlar ya.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır artık bu konudaki akımlar değişti
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbelki doğdu bir şey olmadığını anlamışlardır.
01 Yorumla- +1 yıl
doğru*
+1 yılDaha rahat ortamlarda takılıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle yerler şimdileri halka açık değil özel yer
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç iyi olmamiş maalesef memelere özgürlük
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGittiğim otellerde görmüştüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kleopatra da var ama az
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyasak yok devam
02 Yorumla
Soran+1 yılYasak yoksa da kimse yapmıyor.
- +1 yıl
:D burada üstüne para versen bile kimse üstsüz güneşlenmez, dışarıdan gelen tursitler bile
Gizli Üye(36-45)10 ayvar ama nadir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar