Cinsel Yaşam Olgun ve evli erkeğin, bir genç kızın yanağından öpmesi normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Cinsellik çağrıştırıyor mu yoksa masumca mı? Olgun ve evli erkeğin, bir genç kızın yanağından öpmesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Keyifle öpmüştür, hoşuna da gittiyse bellidir zaten niyet 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten keyifli midir Yorumla Pipetpipet +1 yıl Sen ne hissettin o an içinde bir şey oldu mu adam çok kısa bir süre beklediyse zevkle öpmüştür Yorumla Pipetpipet +1 yıl Ulu orta anlattırma şimdi Yorumla Soran +1 yıl Hoşuma gitti o an Yorumla Pipetpipet +1 yıl Heee o zaman başka şeylerde var Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Pipetpipet +1 yıl Burada anlatılmaz Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Böyle böyle başlar zaten kimse direkt yatırıp skmiyo 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik başlangıcı yani Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Aynen ses etmedikce öpücükler dudağa ellerde kalçaya doğru gider yakında Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adam seni sevmiştir öpmüştür, arkadaşının kızı sonuçta, kötü niyet aramamak lazım. Yanağından öpmüş sonuçta 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklı olabilirsin tabi Yorumla uusluu +1 yıl Hemen işi cinselliğe bağlamayın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen bence istiyorsun seni becermesini, evli adamı ayartma 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka o geldi öptü beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamda istiyosun sende belli, adamı ayartıcak şeyler yapmışsındır kesin, bakışların, açık giyim tarzın falan Yorumla Soran +1 yıl Sadece kadınlar suçlu zaten hep Yorumla
Furkan05269 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kimi öptüğüne bağlı yakınlık derecesine yani 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Babamın arkadaşı Yorumla Furkan05269 +1 yıl Senimi öptü bence olmaz. baban varmıydi yanınızda ve arada baya yaş var dimi Yorumla Soran +1 yıl Yoktu, evet çok fazla Yorumla Furkan05269 +1 yıl Öperken dokunarakmi öptü dudaklari yoksa baya yapıştı gibimi oldu bunlari sen anlaman lazım Yorumla
Stabeckss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl cvinsellik beklenitisi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kimin Yorumla Stabeckss +1 yıl adamın Yorumla Soran +1 yıl Him Yorumla Stabeckss +1 yıl sanamı yaptı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Stabeckss +1 yıl sen hoşlandınmı bu durumdan Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Stabeckss +1 yıl özelden yaz bakityim bana detaylı noldu Yorumla
Qaanınkedisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Yanak mı dudak yanak yakını mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanak Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Elleri durdu mu Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Masumca olmaz bu öpücükler 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin GaraGuru +1 yıl Elbette olmaz durup dururken akraban değil bişey değil Soran +1 yıl Aynen GaraGuru +1 yıl Yaşlar nedir bide sende ne etki bıraktı ki o an sordun Soran +1 yıl 19,45. Ben tuhaf hissettim. GaraGuru +1 yıl Yani bilemedim şimdi tuhaf derken mesala Soran +1 yıl Öyle işte GaraGuru +1 yıl Nasıl öyle çok üstü kapalı konuştun rahat değilsen dm den yazabilirsin
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok şeyyy çağrıştırıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni epey etkiledi sanırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazı kızlar olgun ve evli erkekleri tecrübe deneyim vede aradığı tüm güven ve gizlilik konusunda çok çekici buluyorum yaş farkı sana bir çok zevki sunacaktır Yorumla Soran +1 yıl Bir şey olsun demiyorum aramızda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun demesende bazen arzuların düşüncelerin etkiler Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen ne hissettin peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Garip Yorumla Kadirk34 +1 yıl Ama bir şüphe düşmüş belli ki Yorumla
ek_hesap Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl İkisi de etkilenir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla ek_hesap +1 yıl Temas arttıkça merak da artar Yorumla ek_hesap +1 yıl İslandin mı peki Yorumla Soran +1 yıl O kadar da değil Yorumla ek_hesap +1 yıl Ne kadar oldu ne hisseetin Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sana bakılırsa 😛 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Zindanadasi +1 yıl Normal değilmiş Yorumla
GeldimKormisin Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl İdeal yaş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne için Yorumla GeldimKormisin +1 yıl Halay çekmek için Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Neden opsun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum bende Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Evli bir erkek genç bir bayanı opuyorsa karaktersiz bir p. i. ctir Yorumla Soran +1 yıl Düzgün biri normalde Yorumla zehirhafiyye +1 yıl İnanmam bu hareketi yapınca istediği kadar duzgun olsun karaktersiz gözü dışarıda demek Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl niyetine bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlaşılır Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl sana olan hareketti ve yaklasimi Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Niyete bağlı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niyetini nasıl anlicam Yorumla Maturemale +1 yıl Böyle birşeyden şüphe ettiysen demekki iyi niyetli değil Yorumla Soran +1 yıl Galiba Yorumla Maturemale +1 yıl Mesafe koy sonuçta sen çocuk değilsin Yorumla
Aspaldiko Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Vakumlarım ulan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nee Yorumla Aspaldiko +1 yıl Vakumlarimmmmm huuppp Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben öptüm 0 0 Yorumla
sokagınruyasııı Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sen öptün mğ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öpmedim o öptü Yorumla sokagınruyasııı +1 yıl Onun * söyle ona öpmesin bidaha Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
kamil10 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bunu ona sor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl sorayım canım Yorumla kamil10 +1 yıl Dolaylı yoldan. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşlar kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 19 ve 45 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikkat çekici güzelliğin var mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Keyifle öpmüştür, hoşuna da gittiyse bellidir zaten niyet
Gerçekten keyifli midir
Sen ne hissettin o an içinde bir şey oldu mu adam çok kısa bir süre beklediyse zevkle öpmüştür
Ulu orta anlattırma şimdi
Hoşuma gitti o an
Heee o zaman başka şeylerde var
Ne gibi
Burada anlatılmaz
Böyle böyle başlar zaten kimse direkt yatırıp skmiyo
Cinsellik başlangıcı yani
Aynen ses etmedikce öpücükler dudağa ellerde kalçaya doğru gider yakında
Anladım
Adam seni sevmiştir öpmüştür, arkadaşının kızı sonuçta, kötü niyet aramamak lazım. Yanağından öpmüş sonuçta
Haklı olabilirsin tabi
Hemen işi cinselliğe bağlamayın
Sen bence istiyorsun seni becermesini, evli adamı ayartma
Ne alaka o geldi öptü beni
Tamamda istiyosun sende belli, adamı ayartıcak şeyler yapmışsındır kesin, bakışların, açık giyim tarzın falan
Sadece kadınlar suçlu zaten hep
Kimi öptüğüne bağlı yakınlık derecesine yani
Babamın arkadaşı
Senimi öptü bence olmaz. baban varmıydi yanınızda ve arada baya yaş var dimi
Yoktu, evet çok fazla
Öperken dokunarakmi öptü dudaklari yoksa baya yapıştı gibimi oldu bunlari sen anlaman lazım
cvinsellik beklenitisi
Kimin
adamın
Him
sanamı yaptı
Evet
sen hoşlandınmı bu durumdan
Bilmiyorum
özelden yaz bakityim bana detaylı noldu
Yanak mı dudak yanak yakını mı
Yanak
Elleri durdu mu
Masumca olmaz bu öpücükler
Emin misin
Elbette olmaz durup dururken akraban değil bişey değil
Aynen
Yaşlar nedir bide sende ne etki bıraktı ki o an sordun
19,45. Ben tuhaf hissettim.
Yani bilemedim şimdi tuhaf derken mesala
Öyle işte
Nasıl öyle çok üstü kapalı konuştun rahat değilsen dm den yazabilirsin
çok şeyyy çağrıştırıyor
Seni epey etkiledi sanırım
Biraz
Bazı kızlar olgun ve evli erkekleri tecrübe deneyim vede aradığı tüm güven ve gizlilik konusunda çok çekici buluyorum yaş farkı sana bir çok zevki sunacaktır
Bir şey olsun demiyorum aramızda
Olsun demesende bazen arzuların düşüncelerin etkiler
Sen ne hissettin peki
Garip
Ama bir şüphe düşmüş belli ki
ne hissettin optugunde
İkisi de etkilenir
Evet
Temas arttıkça merak da artar
İslandin mı peki
O kadar da değil
Ne kadar oldu ne hisseetin
Sana bakılırsa 😛
Ne
Normal değilmiş
İdeal yaş
Ne için
Halay çekmek için
Neden opsun?
Bilmiyorum bende
Evli bir erkek genç bir bayanı opuyorsa karaktersiz bir p. i. ctir
Düzgün biri normalde
İnanmam bu hareketi yapınca istediği kadar duzgun olsun karaktersiz gözü dışarıda demek
niyetine bağlı
Nasıl anlaşılır
sana olan hareketti ve yaklasimi
Niyete bağlı
Niyetini nasıl anlicam
Böyle birşeyden şüphe ettiysen demekki iyi niyetli değil
Galiba
Mesafe koy sonuçta sen çocuk değilsin
Vakumlarım ulan
Nee
Vakumlarimmmmm huuppp
Ben öptüm