3 senedir birlikteyiz , eskiden sevgilisi ile anal seks yaşadığını çok pişman olduğunu , gecelerce ağladığını bana anlatamadığı için vicdan azabı çektiğini anlattı. Biz hiç böyle bir şey yaşamadık normal ilişkiye giriyorduk bir anda istemsizce bunu yapmaya başladık sonra sevdiğim için çok pişman oldum ama onda o pişmanlığı göremedim , neden bana aşık olduğu için mi?
Yani bundan bu kadar pişman olan insan benimlede yapmazdı diye düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOğlum şöyle düşün , o çocukla yaptı ilkti , sonra o cocuktan kötü ayrildiysa bide kullanılmış hissetmiştir. Kızların psikoloji dagilabiliyor böyle mevsularda.
şu an seni seviyor , belki yaparken ilk sana karşı kendini borçlu hissetmisir o yüzden yapmıştır.
Şimdi hem seni seviyor hem zevk alıyor. Sende takılma devam et.
Alıştı şimdi zaten o.09 Yorumla
Soran+1 yılHmm ilklerde canı yandı , bide bu durum çok ters gelmiş ona bugüne kadar istemedi böyle bir şey ama birden yaptık
Soran+1 yılSu olabilir mi travmasını atlatmak için?
- +1 yıl
Birden yapinca o mu istedi sen mi? Bide anal kisma ilk mi girdin? Tecrübem falan var miydo? Bide umarım kayganlastirici sürmussundur kızın anusune?
Soran+1 yılAçıkcası birden kendi götürdü oraya baya kayganlaştıcı sürdüm çok hemde , 2 kere oldu ilkinde zor girdi ikincisinde oldu baya oda keyif aldı işte seninle bunu yaşamak çok güzel felan diyordu , ama ondan önce saatlerce on sevişmemiş oluyor , yani onda bunu pek sevmemiş sanırım
- +1 yıl
İyi , kız bakire sanırım anal takildigina göre?
Soran+1 yılBakireydi bana verdi bakireliğinü artok yapmıyoruz onu 2 kere oldu sadece
- +1 yıl
Niye ki? Ne güzel önden devam edin işte , anal yapana kadar
Soran+1 yılKaç defa olduğunu sorduğumda söyleyemiyor sence kardeşim buna bendemi almıştı yoksa ondamı
- +1 yıl
Nasıl kaç defa olduğunu söylemiyor? Cümleyi anlayamadım tam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Hepsi yalan sen onu sev diye pişman numarasi yapior. Kadınlarda bu konularda fazla üzüntü felannolmaz üsülmüş gibi rol yalar
00 YorumlaZevk alıyor çunku onun tadına varan kız hep istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen nerden istersen yap arkadaşım.. belliki hoşuna gidiyoki veriyo.. sen git başkasıyla sevgili olsun gün gelince onada verecek🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic yapmadim ama cok merak ediyorum hemde asiri nasil bir sey acaba
00 Yorumlayazmıssın yapıyomus ıste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbende suphelendim
00 Yorumla
+1 yılşans şans
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem