Bireysel masorumle sevismek istedigimizde buluşuyoruz
Benden başka kimseyle kalmıyor. Sanıyorum onda hafif gönülden de bir şeyler oluşmaya başladı ama ben izin vermiyorum. Açıkçası sadece cnsl istek giderici olarak takılıyorum onunla.
Bireysel masorumle sevismek istedigimizde buluşuyoruz
Benden başka kimseyle kalmıyor. Sanıyorum onda hafif gönülden de bir şeyler oluşmaya başladı ama ben izin vermiyorum. Açıkçası sadece cnsl istek giderici olarak takılıyorum onunla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Fb olmasi gereken bu dugusal bir bag olmayacak sadece cinsellik ve zevkler fazla cinsellik ise duygusallik katabilir ara vermelisiniz. Boyle bir durum olusuyorsa
Olur öyle şeyler. Her erkek zamanla bir liman arar. Ya ben anlamıyorum şimdiki kızları önceden evlenmek için can atan kızlar şimdi bunları yazıyor djdjdj
Hiçbir zaman evlilik yanlısı olmadim
Sana demedim zaten djdjdj. Şöyle bakıyorum da kızlar bekar anne olma olunda gidiyorle
Bu gidişle guruside ona yaptırırken gibime geliyor
Oldu. Sınıf Arkadaşımdı. Okulda arkadaş evde fbydik çokda iyi anlaşıyoduk okul bitti bizim işde bitti
Yok bence karaktersizlik armut yemek icin fbmi. olunur ki fbye normal aşık sevgili gözüyle bakacak erkek ben tanımıyorum seks iscilerine gitmek yerine isini bedavaya yapıyorlar böyle cok arkadaşım var. d
bir türlü denk gelemiyorum şu ülkede öyle kıza. Düzenli maaş bağlayacağım bir bulsam bana özel. Evlenmeden mis gibi istediğim gibi
Instagramda dolu var
Nerde yasiyon acaba
Ankara 'da işte nasıl güveneceksin mesela karşı tarafa hani temiz mi değil mi bilemezsin
Barda pub da bulursun
Nette esc dolu guvenemezsin ama masöz olarak arayabilirsin
biyerden sonra yenisini bulman lazim. bazilarinin gonlu kayabiliyo ve hissedince birakmak en iyisi
Özledim diyor sık sık...
Başka kadınlara da gidiyor masaja ama onların yanında kalmıyor bile yapıp çıkıyor.
Sen olsan kalırdım diyor.
canim benm senden etkilendigi belli yani senin niyetin sevgili olmaksa gorusmeye devam et. yok amacim sadece fb olmak duygu istemiyorm diyosan birak daha fazla sana kendini kaptrmadan
İyi de onun işi o..
Kaptirmamak zorunda.
Ben de ona alıştım. Hassasiyetlerime alisti.
Birbirimize alıştık yani.
Başka bir fb bul ona alış ohoo
zorunda diye bisey mi var insan sonucta senin gbi degil. bi ara benmkide bana duygusal hisler beslemisti birakmistim ben. tercih senin yani ya duygu hissetmemek zorunda diyip durcaksn ama o hissedecek. ya da birakicaksn. sen istemiyosun diye adamin duygulari geri gitmez :)
yahu bu donemde hayatina fb bulmak kadar kolay bisey var mı . heleki kadinsin sen imkanisz bulamaman
Azcık sevsin adam bırak da. O kadar emeği var üzerinde
Sevmesin diye onu tercih etmiştim oysa ki
Diğer kadınlarda olmayan bir şey bulmuş olmalı
Özledim deyip duruyor..
Hayir bozmuyor bile beni, sadece sevişiyoruz. Bir erkek nasıl o kdr kendini tutabilir
Başına bela almak istemiyor
Benim isteğimle bozmuyor
Ona kalsa ohoooo
Önemsiyor işte seni
Ben onemsesin istemiyordum
Nasıl oldu anlamadım
Sanirim birbirimize kişisel hayatlarımızı anlattık öyle daha bir yakın hissetti.
Birlikte 1 2 gün tatile gitmeyi bile teklif etti.
Rahatsızsan bitirebilirsin
Tadını çıkar... istediğin zaman istediğini alıyorsun zaten
Sevmesini istemiyorsan fb son kullanma tarihini geçirmiş demektir
Oluyor zamanla da sonda oda sıkıyor
Sadece cinsellik olması gereken wk
Öyle biri hiç olmadı maalesef
Olmadı böyle şeyler bana göre değil
Olsa fena olmazdı da yok :d
Her erkeğin hayali 😀
Duygu işin içine girerse sıkıntı olur
Nasıl başladığını anlatır mısın önemli gerçekten
Masör arıyordum instada onu buldum.