Eşimle 5 yıldır evliyiz ve cinsel hayatımız çokta mükemmel değildi ben konuşmayı seven biriyim zevk alıyorum o esnada birkaç kez işte eskileri sordu bana yaptın mi bişey diye yalan atıp evet işte yalattımmbie kaç kez deyince güldü or…… dedi bana ama bir zevk alıyor bugün de o esnada dedim aşkım bana yetmiyor ağzımda da olsun heryerinde istiyorum dedim tamam aşkım olsun dedi ama nasıl zevk alıyor böyle bana hiç böyle yaklaşmamıştı iyice ileri gitti yani ama kesinlikle realde istediğim bir mevzu değil bu sonra işte dedim ben kaçıcam siz tutup becericeksiniz falan inanılmaz zevk alıyor sonra dedi bende istiyorum am… o zaman hayır dedim yapamazsın olmaz ama dedi sen istiyorsun bende istiyorum hayır dedim normalde bende zevk alıyorum onu düşününce ama demedim inanın böyle konuşmak belki doğru değil ama cinsellik resmen canlanıyor hayal sonuçta herşeyi gerçekleştiremezsin zaten iğrenirim ama o esnada gözüm dönüyor sizce yanlış mi yaptım eşimde normalde inanılmaz kıskançtır 😂ama fantezi yani abartmamak lazım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bunu kendin düşünebilirsin, zihninde yaşarsan fantezi olarak degerlendirebilirim, ama eşine konuyi açıp, onun aeni başkalarıyla paylasmasindan zevk alacağını farkedip, bunu tekrar yapman, ikinizin de bazı şeylere zemin hazirlmasi gibi geldi bana
Ya yanlış anlamayın ama bazı şeyler monoton ben tabii ki yapmam kendimi biliyorum eşimi de sadık bir insanım ancak hayal ya hayal mesela içine değilde dışıma konuştum eşime hayalimi söyledim zayen her erkek veya kadın kabul etmez bubu ama ben çok problem. Etmedim mesela bazı çiftler p*rno izlemeye bile karlı bana saçma geliyor
Örnek hemşire kıyafeti neden var veya liseli kostümü o zaman birileri gidip hemşire mi beceriyor konuştu giydi diye eşi bunun gibi düşünmek gerekir
Kiyafet fantazisi bambaska bir şey, oyuncaklar bambaşka bir şey, ama eşimin ben onun içindeyken" başkaları da başka deliklerimi doldursun istiyorum "demesi o an beni eşin gibi heyecanlandirmaz, aksine ofke nöbetlerine sokar. Aslında burada problemi çok fazla sana bulmuyorum ben, eşinin bunu senden duyarak daha da kudurmasi ciddi problem. Monoton olabilir evet, bunu renklendirmek gerekir mi , tabiki gerekir. Ama yolu bu değil bana göre
Ama şunu diyorum bakın bana deyince ben rahatsız oluyorum o zevk alıyor ben mesela hemşire kostümü giyince hemşirelere sikkilir imajı mi veririm hayır fantezi veya lise bence aynı şey inanın hayal yani tabi tercih meselesi bu ama eşim gelişte bana bunu teklif dahi etmez çok p*rno izlemenin yan etkileri diyebiliriz bende alsa ve asla yapmam
Hemşire kiyafeti giymek hemsireler sikkilir mesaji vermek değildir zaten, bu kiyafet fantazisidir, poliste olur , liselide öğretmende... Ama olay, eşinin sen kendini başka birileriyle hayal etmeni anlatırken, daha da arzuyla seni sikkkmesi
Biraz abartmışsın ama eşinde de az da olsa g*vatlık var
Ya eşime öyle demezseniz normalde aşırı kısksnç bu şaşırttı beni aşırı makyaj bile istemez
Böylesi bişi fantezi amaçlı mı düşünüp tahrik oluyor gerçekte böyle bişi olur mu kabul eder mi
Ben de evli kadını kocasının önünde yapma fantezisini hayal ediyorum sürekli.
Konuşmak ister misin Bu konuda?
Evlilikte böyle şeyler yaşanabilir. Gayet normal. Adı üstünde. Fantezi yani hayal.
Normal bunlar herkes bu tür fanteziler kuruyor sonuçta çoğu gerçekleştirmiyor
Ortak zevk alacağınız bir fantezi bulmuşsunuz bu özel bir şey aslında. Günlük yaşama dökülebilir tarafları bile var.
Tyt türkçe paragraf sorusu yas 19 okudum olayı anlamadım😂😂😂😂😂
Vegas’ta olan Vegas’ta kalır bişi 😅
O ne demek cahilim ya 😅
Yani düşünün ama yapmayın işte bu arada müsade edersen özelden merak ettiklerimi sorsam
Hayır özelden konuşmuyorum ancak buradakiler çok temiz gibi insan düşünebilir hayal edebilir he herkes eşine söyleyemez ama yani ben o vibe almasam nasıl söyleyeyim ki
Nasıl istersen saygı duyarım
Fantezi sonuçta her şey zevk verebilir
Yakında iki üç kişiyi salar üstüne
Konuşmak iyidir mantıklı
gercege dökmeyen yeter
Hayali biraz daha coştur
Sohbet edecek kadar uzun mu sürüyor 😀
Böyle konuşunca evet normalde 1 dkk 😅
Şanslısınız😅
Her erkegin hoşuns gider
Yok ya yorumlara bakınca bence öyle değil
Onlar yaşamadıgı için öyle diyo🤣
Düşününce garip ama çok zevkli
Arada yap böyle
Ya zaten ben o vibe almasam yapar mıyım herkes kaldırmaz ki bunu ya burada sallıyorlar ya eminim hepsi 2 kwdınla birlikte olmak ister hayalini kurar adım kadar eminim yalandan 😅
Valla günah olmasa kesinlikle isterim😛
Kadınlarda ister bence 2 erkek
Sadece seksle zevk vermez renk katın ilişkiye
Kadın yatakts o*rosbu olmalı
Heh işte olayım bu yani ona unutulmaz anılar bırakmak ben eşimi azdırmayağım da kimi azdıracağım bak mesela o 3 tane dedirğinde ben hayır dedim ama bazen hayali hoşuma gidiyor 😅sadece hayal işte fantezi ya kostüm gibi lise işte hemşire gibi
Ya gitmiyor desen yalan olur🤣
Eşinle yaşamadıktan sonra ne ye yarar
Kaç dk surüyo galiba eşin pasif sen daha isteklisin demi🤣
Normalde 1 dkka bakin abartmıyorum bugün 5 dkka sürmüştür yani ama ben istekliyim normalde eşim olsadw olur olmasa ds modunda ve normalde aşırı Kısknaç makyaj yapmamı bile istemez yani sonra bu konuşmaları sorun etmez umarım
1dk mı yuh çok erken boşalıyor
Sen zevk alamazsınki 1 dk dan
Bizde aynı şekilde yapıyoruz
Ya eşimi asla aldatmam zaten bana teklif dahi edemez fantezi abicim ya
Aynen öyle fantezi olarak kalır
Hç çift fantzisi kurdunuz mu peki?
Hayır ya öyle değil o asla açmaz öyle konu
Heyecan artıyor deyince
içindeki ses öyle dmiyor ama
Anlamadım
tepki göstermedimi buna
Hayır nası hoşuna gidiyor aşkım sana bayılıyorum falan diyor ben onu kendime bağlamak için yapıyorum en çok bende zevk almalı ben onu coşturuyorum doysun iyice diye işte diyorum arkamdsn istiyorum falan acayip hoşuna gidiyor yani öyle istekli bir insan olsa dağıtmıştı arkamı hala teklif bile etmedi ama bu başka biri olayı aşırı etkileniyor ve fantezi asla yapmam asla
sen dağıtılmak istiyorsun bence
bi taşla iki kuş vuruyorsun yani
O ne demek 😅😅
kazan kazan modeli yani
gaza getirip ohhhh
Yani evet eşim yetersiz bu konuda en azından böyle azdırırsam hep beni hayal eder beni düşünür belki başka bir kwdınlar hiç böyle rahat olamadı
ya birgün geçekleşsin isterse
Geçmiş olsun
Ne gibi 😂
Kocan halısahaya adam toplar gibi senin için de adam toplayıp gelmesin eve😅
Abartma be kıskanç diyorum bugün balkona çıktım taytla bir bağırdı zannetmem hayal ama bende bir şeyler söylüyorum 🤣
Saçma sapan bir hayal gücü bence ikiniz de aldatma potansiyeli yüksek eşlersiniz bence canım
Ben değilim de eşimde bence öyl dedim diye altta kalmamak için dedi ama eşimi denedim bu hayal hoşuma gidiyor
Sen nasıl bir kadınsın sence fanteziye gerek var mı senle birlikteyken hayal kurmaya ya da sadece seni hissetmek midir asıl önemli olan
Ya ot gibi seks mi yapalım hergün konuşmuyoruz ayda yılda bir
Eşin cuckold Hayırlı olsun 😂
Çocuğunuz var mı ?
Burçlariniz?
Geniş aile
Hee siz çok dar aile mk
Gerçekler acıdır
Ya ne acısı mesela sen hayalinde angelina ile sevişmek istersin bu mümkün mğ asla bu fa onun gibi ne bilim işte açık havada insan içinde seks yapmak istersin yapabilir misin hayır ben gerçekte istemiyorum ki bunu
Tamam icinden hayal edə bilirsin de nebilm benim kafam almıyor ya ben farklı kafadayim. Benim karım bana eskiden yaladım derse şakasına bile olsa onun ağzına sicarim ya. İnsanlar gerçekten çok farklı ya
Ya öyle aslında ama inanın yalan söylerim böyle sorunca zevk alıyor bundan ilginç baya bişey söyledim hiç olmadığı kadar aktifti ve inanın normalde yapmam tabi hayal bu tamamen hayal olarak kalacak ama ben onu coşturmaya bayılıyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama😅😅
İyi mi kötümü bilmiyorum siizn için bilmiyorm ama beni sorsan ben yapmam abi yapamam
Ya zaten 2 kez konuştuk bunu her zaman konuşulmuyor ki bu
Anlıyorum seni.