Erkek arkadaşın söylediği yalan affedilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Benim birkaç aylık bir sevgilim vardı ve kendisiyle çok iyi anlaşıyorduk, çok seviyordum. Bir gün buna "Sence bi ilişkide cinsellik olmalı mı?" Diye sordum. O da "evet, benim için olmazsa olmaz. Olmadan yapamam" falan dedi e haliyle ben de bozuldum tabii. Birkac yil gecmeden boyle bi sey dusunmuyordum çünkü. Bu dusuncemi ona soyledim ve devam edebilir misin boyle dedim o da buyuk ihtimalle devam edemem ama senin icin denerim falan demişti. Sonra biz bı gün başka konudan kavga ettik ve bu konu açıldı. Kendisi bana aslında yalan söylediğini ve daha önce kimseyle yatmadigini soyledi. Bu konuyu ilk konustugumuzda bi suru kizla yattigini soylemisti. Ben de yalani affeden biri degilim bu yuzden ayrildim. Ama cok aci cektim bu surecte. Kendisi hâlâ yalvariyor lutfen geri don cok pismanim diye

Hâlâ cok seviyorum affetmek istiyorum ama mantığım kabul etmemem gerektiğini söylüyor. Bi kez yalan söyleyen bi daha söyler sonuçta. Siz olsaniz napardiniz, işin içinden çıkamadığım için buraya yazmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.

Erkek arkadaşın söylediği yalan affedilir mi?