Lutfen herkes saygılı cevaplar yazsın sorumda kavga istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye kendimi ucuz göreyim ki. Erkek yapınca ohh helal koçum olur kız yapınca ucuz basit k*ş*r. Cinsellikten sadece erkek zevk almaz cinsellik kadın için de vardır. Dinen uygun olmadığı için yaşamayanlara saygım sonsuz ama yaşayanlara ucuz basit diyemezsiniz güvendim yaşadım kimseyi ilgilendirmez o zaman onu yaşayan erkek de ucuz olsun
210 Yorumla
Soran+1 yılBen demiyorum bunları. Toplumun dediklerini söylüyorum. Kendi fikrimi belirtmem ben isteyen soruya cevap verir isteyen vermez. Kimseyi zorlamıyorum ama beni karıştırmayın ben daha fazla kimseyke bu konuyu tartisamam cunkh bizim insanlarimiz tartismayi bilmiyor direjt kufur hakaret iftira dalıyor
- +1 yıl
kadınin cinselliği ile erkeğn cinselliği farklı
Cevap sahibi+1 yılNesi farklı pardon? . d
- +1 yıl
doğadaki bir çok türde olduğu gibi insanlarda da eşini seçen taraf kadındır. erkekler ise seçilmek için birbiriyle rekabet ederler. birden fazla kadın tarafından arzulanan (seçilen) erkek olmak erkeğin güçlü (parasal, mental, fiziksel gibi parametrelerden birinde veya bir kaçında güçlü olmak) olduğunu gösterir. kadınlar da iç güdüsel olarak güçlü erkeğin cevresinde bir cok kadınin olduğunu bilir. üreme konusunda kadınlar için önemli olan şey daldan dala atlamak degil güçlü erkeği elde tutmaktır. tarihte de bir cok örneği incelediğimizde kadınlar güçlü erkeği bir kaç kadınla paylaşmayı güçsüz ve zavallı bir erkekle beraber olmaya tercih etmişler. daldan dala atlamak kadına sadece zarar verir. geçmişinde bir çok erkek olan kadinın aklı bulanık olabilir. çünkü erkekleri hep kıyaslayacaktır. birlikte olduğu erkek güçsüz ise kadın mutsuz olabiliyor. erkeklerin beyinleri bu şekilde çalışmaz. geçmişinde bir çok kadın olan erkek evlendiğinde karısıyla diğer kadinları kıyaslamaz. üreme söz konusu olduğunda erkeğin beynindeki asıl şey bir cok kadınla üremektir. kadınlari kıyaslamadan sadece dölünü bulaştırdigı kadin sayısını arttırmak. kadınların ise beynindeki asıl şey güçlü bir erkek ile üremek. bu yüzden erkekleri hep kıyaslar
- +1 yıl
bakirelik konusu da bu şekilde ortaya çıkıyo
Cevap sahibi+1 yılİkimizde zevk almak için mi yapıyoruz? Evet.🙃
- +1 yıl
beraber yapalım o zaman
Cevap sahibi+1 yılKadın erkek olarak bahsetmiştim. Max erkek 🙃
- +1 yıl
bak işte ayni degiliz sen seçicisin. benim aldığım haz ile senin aldığın haz farkli
Cevap sahibi+1 yılEvet aynı değiliz benim beynim şeyimde atmıyor gördüğüm her insana seks konusu açmanın terbiyesizlik oldugunu biliyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bu soruya benzer soru sormuştum burdaki insanlar yanlış anlayıp sende mi yaptın veya değişik cevaplar verdi şimdi senin sorunu da yanlış anlayıp patlarlar 🙄😂
15 Yorumla
Soran+1 yılCok ruh hastası var burada onalrin akıl sağlıklarından suphe ediyorum
Soran+1 yılOnların*
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle sen sadece merak veya fikir olarak soruyorsun onlar çok farklı algılayıp cevaplar veriyor dün bu yüzden sınır olmuştum salk salk insanların cevapları yüzünden
Soran+1 yılYa bak bunlar akil hastamesinden kacmis insanlar 😂o yüzden ciddiye almamak gerekir
Soran+1 yılHastanesinden*
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik aslında evlenmeden önce muhakkak yaşanmalı ve ten uyumumuzun, cinsel uyumumuun da test edilmesi, görülmesi, bilinmesi şarttır. Ama cinselliği sadece etin ete girmesi sananlar için değil tabii ki bu tavsiyem. O çocuk istemedikçe geçilmemesi gereken bir sınır zaten...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik dışı cinsellik kesinlikle kişinin bedenini değersizleştirir, nefsine hakim olmadığının göstergesidir ve nefsine bir defa yenilen kişiyi artık şeytan çok daha kolay kandırır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye özeldir kendi tercihidir. Özel hayat özeldir.
00 Yorumla Evet neticede insan dayanamadığı için yapıyor başka sebep yok ki 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılcinselliği bu kadar tabu haline getirmeyin. cinsellik yemek yemek kadar normal bir şey. evlenince yapılması bunu meşru kılmaz.
08 Yorumla
Soran+1 yılBeni karıştırma
Cevap sahibi+1 yılyok sizlik bir şey yazmadım, genel konuştum. üstüne alınan alabilir. yanlış anlamayın lütfen
Soran+1 yılGetirmeyin filan diyince baan sozluyorsun sandım
Soran+1 yılBana*
Cevap sahibi+1 yılha yok, genel konuştum sizlik bir şey değil
Soran+1 yılBu konularda kendi fikrimi söylemiyorum artik insanlar cok saygisiz cunku kufursuz konuşmuyorlar iftira atıyorlar bana filan o yuzden tartismaya girmiyorum kimseyle insanların fikirlerini merak ediyorum istyen hazar kimseyi de zorlamıyorum 🙂
Soran+1 yılYazar*
Cevap sahibi+1 yılsenin fikirlerin ne peki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik de bir ihtiyactır. ihtiyac dahilinde evlenmeden de yapilir
20 YorumlaBilemiyorum dindar olmama ragmen ben de baticam bu islere galiba dayanamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBence değildir herkes evlenipte yapmıyor bu işi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bu birazda karşındaki kişiye göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bakış açısına göre değişir
00 Yorumla
+1 yılnefisle alakalı yok bence yaşanmalı
00 YorumlaBebegim seviyorsan ver 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni karıştırma
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bişey
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeden cinsellik yaşamak nefsini kontrol edememek, bedenini değersiz ve ucuz görmek midir yoksa aksi midir fikirleriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat