Sevgilimle görüntülü konuşurken dondurma yiyordum yalayınca bana nimetle şaka olmaz dedi.
Seni de böyle yalarım dedim, bana nimetle şaka olmaz dedi. Çok bozuldum kapattım suratına. Sizce haksız mıyım😳

Sevgilimle görüntülü konuşurken dondurma yiyordum yalayınca bana nimetle şaka olmaz dedi.
Seni de böyle yalarım dedim, bana nimetle şaka olmaz dedi. Çok bozuldum kapattım suratına. Sizce haksız mıyım😳
Üç sebeple olmaz, o yüzden telefonu kapatmakla haklısın 😀
İlki nimet ne demek onu be bilmiyor, dondurma bir nimet değildir.
İkincisi sen orada seni de böyle yalarım diyerek bir anlamda onu da nimet yerine koymuşsun yani nimet gibi önemsemişsin onun da farkında değil.
Üçüncüsünü de etikete uygun olarak cevaplarsak; seni de böyle yalarım diyen sevgilisine daha da tahrik edici bir şekilde karşılık vermiyorsa libidosu düşük olabilir, ilişkinin devamında cinsellik olarak uyumsuzluk olur 😂
dibine kadar halısın hem de en dibine kadar
hay Allah razı olsun 😀
bunun şarkısı var biliyor musun onu
Hangi şarkı
Yalan yalan
yalamam desem yalan olur 😜
Yalandan hiç hoşlanmam
O zaman sahip sensin kontrol sende
Cevap
13Cevap
Oğlanın adı Nimet mi? Nimetle şaka olmaz derken bana şaka yapma demeye çalışmış olabilir mi acabağğ 🤣
Ben olsam daha farklı fantezi düşünürdüm oda tam malmis kendini nimetden sanıyor ayril sen olmasss😁😂
Kendini nimetten sananla olmaz zaten. Doğru karar vermişsin
adam kafasından neler kurdu kimbilir. aleni yalanırmı gözünün içine baka baka. hemde görüntülü. fena kadın..😒
Olmaz boş herif belli
Nasıl yalıcakmışsın 🙄
Bu öküzler nereden buluyor susuz
Secgilin gunah islemis
🌹
Haklısın bebeim.
iyi yapmışsın
İyi yapmışın
Mal mıs
İyi yalıyın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?