Ya taktım kafayı 😅 konuşmamla etkilemem lazım 😃 itaatkar konuşmalar mı zıtlıklar mı neylerrden
Ne düşünüyorsunuz 😂 cinselliğe çekmeyin her şeyi, o tarz istemiyorum
Ya taktım kafayı 😅 konuşmamla etkilemem lazım 😃 itaatkar konuşmalar mı zıtlıklar mı neylerrden
Ne düşünüyorsunuz 😂 cinselliğe çekmeyin her şeyi, o tarz istemiyorum
Güçlü göster kendini etrafa her konuya hakimmiş gibi gözük. Ama onunla yalnız kaldığında o kadar gücün altında sevdiğine ne kadar sadık ve bağlı olduğunu göster. Akrep erkeği kendine değer verir. Sevdiğini de kendinden öne koyar. Koyduğu kişiden de bunu bekler. Kendinden öne koyduğu kişinin de buna deymesini ister. Öyle değilsen sakın rol yapma intikamı pis olur.
Cevap
8Cevap
bizlerin libidosu çok yüksektir bazen hakimiyet bazen teslimiyet bazen bir bakış bile bizi etkileyebiliyor.
Konuyu cinselliğe çekmeyin diyon cinsel kategori de sormuşsun soruyu
site öyle yaptı ben aşk yapmıştım
Değişik
Aracınız ne? Konu etiketi cinsellik. Akrep erkeğini hangi alanda etkilemek istiyorsunuz?
Konu etiketini aşk yaptım! Sırf cinsellik yazdım diye bu kategoriye alınmış.
Ben etkilemek, onu kendime çekmek istiyorum. Diğer hçhiç kimseyi görmesin
Siz kendinizden örnek verin, size yardımcı olayım.
Bana nedense laf gönderiyor sürekli, başkalarıyla flört ediyormuşum gibi. Sert söylüyor bir de bunu sanki aramızda ilişki var da daha doğru düzgün konuşmadık tanışmıyoruz bile.
Zıt gidiyorum ben de
Nerde konuşuyorsunuz? Sonra sen bunu etkilemek istediğini söyledin ama kendinden örnek vermedin.
Kısaca özetledim durumu, instadan konuşuyoruz. Kendşmden ne bahsetmem lazım
Siz onu etkilemek istediğinizi söylediniz. Sizi bilmeden onu etkilemek yöntemi söyleyemem. Belki başından bir yanlış yanınız var ve size baştan çizgi atmış olabilir.
Ne yanlış yanım olabilir daha hiç konuşmadığı tanımadığı birinin?
Ben onu tamamen zekam, konuşmam karakter ve tavrımla etkim altına almak istiyırum.
Onun ilgisini çekecek tavır itaatkar mı olur zıt giden mi mesela? Ben onu bilmek istiyorum. Bana adım atması için.
Onun suyuna gitmek şöyle gerçekten böyle birisi değilseniz o konuda itaatkarım demeyin. Yani o noktada doğrusu ne ise o şekilde olduğunuzu belli edin. Akrep erkeği sahiplenilmek ister. Mücadele ister. Ruh eşi ister eğer ki olgun bir kişilikte ise bu dediklerimi ister. Son olarak sizin burcunuz nedir?
İşte ben de bunu istiyorum. Ona sahip olmak, onu kıskanıyorum hatta. Bana yakınlık gösteriyor sonra sert bir sınır çiziyor o an. Sonra tekrar geliyor. Ben sürekli onun peşinden gidecek değilim, adım atmazsa beni kaybedeceğini net bir şekilde bilsin istiyorum.
Benim başak burcum yükselenim akrep ay burcum yengeç
Onun doğum tarihi ne? Çok dengesiz olan normalde sizlersiniz.
Bilmiyorum o kadar iletişimim yok. Onun ki dengesizlik değil de beni cezalandırmak hırsını almak gibi tavrı.. daha hiç konuşmadan bana sen çok umursamaz takılıyorsun ama ilgi seviyorsun dedi
Beni takip etmiş gizliden gizliye, gözlemlemiş ama öyle onun dediği gibi olmadı
Seni instagram nasıl tanıyabilir bir erkek anlamadım?
sondaki dediğin olmazsa işin zoe dkdkf
İlk başta olmasın işte 😄 ilk peşime takılsın sonrasını hallederiZ
Nasıl peşime takarım onu ben 😄 ilgisini çekmek istiyorum, zaten lafla didişiyoruz
Ben çılgınlıklar severim genelde
Köle ruhlu konuş
Meme