Kocama cinsel isteklerimi söylüyorum hani bazen mekan degıştırelim sürekli evde yapmayalım ya da uzak kaldığımız birbirimizi rahatlatalım diyorum beni hep azarlıyor ahlaksızmışım gibi davranıyor hep duvar örüyor bana karşı gerçekten ona karşı böyle şeyler normal degılmı yoksa hayatında biri varda banamı böyle davranıyor çok üzülüyorum utanıyorum artık ona bir şey söylemeye öyle uc isteklerimde yok ama sürekli beni tersliyor evimizde yapıyoruz yeter diyor zaten seks hayatımızda haftada 2 kez yeni evli olmamıza rağmen ama kırılıyorum ben namussuz bi kadın degılımki sadece o kocam olduğu için ona bu kadar rahat davranıyorum ama o öyle yapmıyor niyeti ne gerçekten bilmiyorum erkekler cevab verirseniz çok mutlu olurum neden böyle yapıyor bu adam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgililik, nişanlık ve evliliğin ilk birkaç ayı erkek çok istekli, bayan ise çekingendir. Yani, erkek kovalar kadın kaçar😊😊 daha sonra kadın cinselliğe alışır ve daha fazla istemeye başlar. 😊😊 bu arada kadınların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı 🤪🤪 kadının isteği gün geçtikçe artar, erkeğinki ise azalmaya başlar. 😊 önce haftada bir. Daha sonra 2 haftada bir. 6-7 sonra ise ayda bire falan iner. Kadın çok daha fazla ister ve erkeği kovalar, erkek kaçar bu sefer. 😊😊 erkeği tarafından arzulanmayan kadın ise kendini eksik ve çok kötü hisseder. Bu sadece sende değil, tüm evli kadınların sorunu.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada kadınların isteğin çok fazla olduğunu söylemiştim. Her bayanın tam orgazm olup, tam rahatlaması lazım. Eğer bayan orgazm olamaz ise sinirli ve gergin olur. Bu bir kadın İçin aşırı önemli
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi erkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok. Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi
Cevabından sonra sana bir çözüm yolu yazacağım.
Soran+1 yılSeksi iç çamaşırları ve cilveli olma var
Cevap sahibi+1 yılDıttttt yanlış cevap 🤪🤪🤪
Bir erkeği en çok tahrik eden şey
Ne çıplaklık
Ne seksi iç çamaşır
Nede cilveli olmaktır.
Tamam hepsi etkili ama bir erkeği en çok tahrik eden şey ilişki sırasında bayanın kolay orgazm olması ve orgazm olduğu anda yüzünün aldığı ifade ile aldığı aldığı hazdan çıkardığı inleme sesleri bizi resmen deli eder. Yani erkek zevk vermeyi, verdiği zevki görmek ve duymak resmen bizi deli eder.😊
Bunu nasıl sağlayacaksın peki. 😊😊😊
Bunun için orgazm olma alışkanlığını kazanman lazım.
Bunun için çok yönlü uyarılma sağlayan çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri ile önce orgazm olma alışkanlığını daha sonrada kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanman lazım. 😊😊 peki bu teknikleri bilmiyormusun bakalım. 😊😊
Ayrıca eşin ile ilişkiye girsen bile ciddi orgazm sorunu yaşadığına eminim😊😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunu gerçekten anlamıyorum ya. Neden hep aynı mekan ya da aynı pozisyonlar. Kadının değişiklik sevdiğini kimse bilmiyor. Kendi işini görüp sırtını gonup yatıyor demi. Ormana gidilebilir çadırda olur bunu istiyorum ya da otopark ya da bungalov ev gibi değişik yerler bence daha farklı kılar ilişkiyi. Siradanliktsn çıkmak lazım
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu anlattıklarınızı bende tam istiyorum ama ayıp böyle şeyler diyor ahlaksızlık geliyormuş ona
Cevap sahibi+1 yılSaçmalık tamamne uzaklaşır senden bu büyük ihtimal libido uyumsuzluğu. Siz aşırı istekliyken onda hiç ışık uok
Cevap sahibi+1 yılİç çamaşırı olayına girdin mi hiç onu etkiletecek benim kıyafet fantazim var mesela
Soran+1 yılBende dünya kadar var giyiyorumda aslında hoşunda gidiyor güzelde geçiyor ama diyorki sadece bana güzel giyin ve evde olsun her şey
Soran+1 yılMesela 2 haftadır şehir dışına çıktı göreve hiç arayıp bişeyler yapmadık sadece semi çok özledim diyip duruyordu kaldığı yer müsait degılmış arkadaşları ıle kalıyormuş
Cevap sahibi+1 yılTuvalete gider yine yapar insan neden böyle anlayışsız anlamıyorum vaktiniz var mı biraz dertleşelim isterseniz
Cevap sahibi+1 yılİnsan en çok neye üzülüyor biliyor musun sen emek veriyor onu düşünüyorsun o kaktüs gibi sürekli dikeni ile yaralıyor seni.
Soran+1 yılEvet öyle gerçekten
Cevap sahibi+1 yılBenimde size danışmak istediğim şeyler var evlilik hakkında vaktiniz varsa beni dinlerseniz çok mutlu olurum. Bu benim bekliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkça dile getirmen çok iyi bir şey ama karşılıklı olmayınca böyle saçma geliyor işte iletişim çok önemli evlilikte ama maalesef bunu anlayabilen çok az insan var.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişki hayatım renkli olsun ıstıyorum bekarken hiç böyle isteklerim ilgim yoktu evlendikten sonra oluştu
Cevap sahibi+1 yılEşinle böyle birsy olmasini istemen gayet normal onun düşüncesi anormal keşke anlatabilsen bunu ama bu mantıkta birine maalesef zor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılDeğiştiremezsin. Yol yakınken ya kabullen ya da ayrıl. Sana ahlaksızmışsın gibi davranmasını hak etmiyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni evlisin ve haftada 2 ise çok az birkaç yıl sonra işi biter sen aldatırsın aldatmam desende duramazsın aynı kişi benim alt katta oturuyor sizin gibi neyse detaya girmiyim şimdi uzar gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seninkinin kadin vefsiyonu bizim evde maalesef libodo sıfir fantezi yok mastürbasyon yap daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkinin başlarında cinsellik hakkında hiç konuşmadaniz mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır utanıyordum ama sımdı kocam olduğu için utanmıyorum neden garipsiyor anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte bu büyük bir sıkıntı. Çünkü senin libidon belli bir yükseklikte iken onunki düşük olabilir. Senin zevklerin renkli olabilirken onunki düz olabilir yani.
+1 yılHaklı ahlaksızca gözükmüşsün
04 Yorumla
Soran+1 yılSebep? Kocam degılmı başka kadınlarla bu fantazıleri düşüneceklerine karısıyla yapması daha ıyı degılmı?
- +1 yıl
Düşünmüyor demek ki. Herkes senin gibi sapık sapık fantezi düşünmez sen evlenmeden de bi şeyler yaşamışsın heralde. O romantik istiyor @zgınlık istemiyor
Soran+1 yılSa*lakmısın sen sen evli degılsın herhalde senide görücez üstelik evlenmeden bir şey yaşamadım merak etme senden bin kat namuslu olduğum kesin sizin gibilerin altında neler var Allah bılır en azından biz açıkça dile getiriyoruz siz maşallahınız var 😄
- +1 yıl
Anandan biliyorsun heralde siz falan derken kocan bile seni ahlaksız görüyor ben naptım
+1 yılKocanın ağzına kürekle vur
00 Yorumla
+1 yılİstediğinde verme bi süre sürünsün
00 Yorumla
+1 yılAzarlamak ahlaksız gibi davranmak ağır bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz hanzo kendileri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Kıskanmasındandır...
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanı
- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılÖküz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru söylüyor kocan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru kocam ya hanı rahat olayım ona karşı üstelik başka kadınlarla bu fantazıleri düşünüceklerine karıları ıle yapmaları daha iyi degılmı bi yerden sonra kocana karşı namuslu olmak sarmıyor maalesef sonunda aldatılıyorsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne