Cinsel Yaşam Hiç tecrübesi olmayan bir kız oral yapabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Hiç tecrübesi olmayan bir kız oral yapabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Acitsa da bir süre sonra alışacağını düşündüğümden yapmasını isterim tabiki de. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Deneyim için al 20 cm salatalığı onfa tecrübe kazan gırtlağa kadar şok, em yela git gel yaptır böylece bu işin uzmanı olursun 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Oral içten gelen bir şey bunun seksle alakası yok istekle alakası var 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapabilir. Biraz içgüdüsel bir şey. Daha önce dondurma yiyen her kadın yapabilir :) 0 0 Yorumla
bitmeyenhasret Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yapabilir lakin alışana kadar partnerinin canını yakacak :/ 0 0 Yorumla
kuyuyataşşatandeli Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yapmak istiyosa yapsın pek önemli değil ama ben oral kesinlikle yapıcam 0 0 Yorumla
Yigit2223 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet ben biseksuelim öğreniyor yavaş yavaş 👩👩 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. tecrübeli olmasını isterim oral yaparken dişleri deymesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaman çok mu acıyor Yorumla Gök-mavi +1 yıl Çok acıyor evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anca esim yapacagi icin zaten tecrubesiz olacaktir, bende tecrubesizim beraber ogrenir gideriz iste sorun yok… 0 0 Yorumla
aykırıada_m Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bunu yapmak zorunda değilsin aklından geçenleri tahmin edebiliyorum yapma. 0 0 Yorumla
SADRAZAM-POWER Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hahahah ilk yapan ısırıyorAma alışıyor sonra 😂 0 0 Yorumla
Alwaysbadboy Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Dislemesinden korkarim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman çok mu acıyor Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapsın da nasıl yapıyorsa yapsın umrumda olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tecrübesiz daha iyi oral yapıyor keşke şu an yapacak birisi olsa 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İsterim korkmam en fazla dişlerini değdirir 😅 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Biz de tecrube etmis olurux 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. o da isterse ola bilir 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Acitsa da bir süre sonra alışacağını düşündüğümden yapmasını isterim tabiki de.
Deneyim için al 20 cm salatalığı onfa tecrübe kazan gırtlağa kadar şok, em yela git gel yaptır böylece bu işin uzmanı olursun
Oral içten gelen bir şey bunun seksle alakası yok istekle alakası var
Yapabilir. Biraz içgüdüsel bir şey. Daha önce dondurma yiyen her kadın yapabilir :)
Yapabilir lakin alışana kadar partnerinin canını yakacak :/
Yapmak istiyosa yapsın pek önemli değil ama ben oral kesinlikle yapıcam
Evet ben biseksuelim öğreniyor yavaş yavaş 👩👩
tecrübeli olmasını isterim oral yaparken dişleri deymesin
O zaman çok mu acıyor
Çok acıyor evet
Anca esim yapacagi icin zaten tecrubesiz olacaktir, bende tecrubesizim beraber ogrenir gideriz iste sorun yok…
Bunu yapmak zorunda değilsin aklından geçenleri tahmin edebiliyorum yapma.
Hahahah ilk yapan ısırıyor
Ama alışıyor sonra 😂
Dislemesinden korkarim
O zaman çok mu acıyor
Ben ogretirim ona
Yapsın da nasıl yapıyorsa yapsın umrumda olmaz
Oral iyi olur yani severim
Acemi ama arzulu fena güzel olur
İsterim öğretirim
Öğretiriz sıkıntı yok.
Tecrübesiz daha iyi oral yapıyor keşke şu an yapacak birisi olsa
İsterim korkmam en fazla dişlerini değdirir 😅