+1 yılEvet bazen erkek ya da kadın farketmeksizin fazla libidoya sahip olabiliyoruz. Daha geçenlerde bu siteden bir kızla sekting yaptık 1 saat sonra ikimizde rahatladık ama kız asla doymuyor ses tonumda dahada azıyor ve tekrar tekrar istiyor. Reelde olsa saatlerce doyurabilirim asla durmam ama seksting 1 saatten sonra sıkıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılHic inandirici değil senin cok istekli olman klasik turk kadini
021 Yorumla
Soran+1 yılSanaa kendimi kanıtlamak zorunda değilim
- +1 yıl
Hayir yanlis anladin ben bi kadinin bi erkek kadar istekli olabilecegine ihtimal vermiyorum ya da bende senin partnerin gibi asiri istekliyim
Soran+1 yılBen bazı erkeklerden daha istekliyim😂😂
- +1 yıl
Peki bu konudan neden sikayetcisin o zaman madem bu kadar isteklisin seni sıkan mevzu ne
Soran+1 yılİstekliyim ama her an açılması rahatsız ediyor beni
Soran+1 yılSanki kullanılıyormuşum gibi hissediyorum
- +1 yıl
Bu kisi senin esinmi yoksa sevgilinmi
Soran+1 yılSevgilim
- +1 yıl
Bilmem sen daha iyi bilirsin yani kac yillik birlikteliginiz var bildedigim icin
Soran+1 yılDaha yeniyiz
- +1 yıl
Peki yanlis anlama ama cinsellik yasadinizmi
- +1 yıl
Evet o zaman emin olabilirsin kullaniliyorsun
Soran+1 yılCinsellik yaşamadık daha
- +1 yıl
Tamam iste surekli seninle cinsellik konusmasi seninle cinsellik yasamak istediginden yani seni o sulara cekmeye calisiyo
- +1 yıl
Yoksa insan ciddi dusundugu birisiyle her an cinsellik konusmaz
Soran+1 yılAma normal her türden sohbet ediyoruz
- +1 yıl
Ya her turden sohbet etmen zaten normal. Ama ciddi dusunen ve seni seven birisi her gun cinsellik muhabbeti etmez
Soran+1 yıl😞😞
- +1 yıl
Uzulmene gerek yok tam tersi sevinmen lazim
Soran+1 yılNedennn
- +1 yıl
Nedi cok basit bundan sonra sende ona gore davranirsin tedbiri elden birakma yani konuyu cinsellige getirdigi zaman sen konuyu degistir bir iki defa tekrarla bak bakalim sana nasil bi tepki veriyo
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani ona sen hayvansin ama ben insanim dinlenmek diye bir sey var diyip hayvanca konusmayi dene belki anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkonuş konuş nereye kadar.. sorunda olurda, virgün olaki buluşursan, o konuşan fos çıkarsa skandal😀😀😀.. ters bişii söle mesela, kaçar o istek. moral boz.😀
08 Yorumla
Soran+1 yılNe diyeyim mesela
Cevap sahibi+1 yılaklıma bir şey gelmedi an itibariyle ama... televizyondaki ölümlü trafik kazasından bahset mesela 😀😀
Soran+1 yılSjjsjsjs komik değil ama yani çok saçma olmaz mı bu😹
Soran+1 yılBugün bu konuyu konuşmayalım diyorum beni istemiyor musun diyor kafayi yicem ya kdkkdkd
Cevap sahibi+1 yılya sen de şöyle söyle yani uzaktan uzağa böyle pek zevk aldığım söylenemez sırf senin memnun etmek için konuşuyorum de falan
Soran+1 yılO zaman tam üzülsün dimi ayrıca zevk alıyorum sadece sürekli konuşmasından rahatsızım
Cevap sahibi+1 yıl😀 o zaman biraz az konuş de başım şişti de 🤷♂️
Soran+1 yıl😃😃😃peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöylesini her zaman bulamazsın kıymetini bil 😎
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi kısmında seni bütün olarak sevmiyor onu anladık
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Bence Sen bir ya da iki parça seviyor oda cinsel birlikte olması gereken parçaların
Soran+1 yılHmmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkinin de libidosu yüksek ben ne yapacağım asıl? Benimki de yüksek
085 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa yeni sevgilim ama
Cevap sahibi+1 yılİlişki düzgün ilerlesin diye yapmamam gerekiyor diye düşünüyorum
Soran+1 yılKaç günlük
Cevap sahibi+1 yıl1.5 aylık
Cevap sahibi+1 yıl1.5 aydır tanışıyoruz
Soran+1 yılKonuşun bence
Soran+1 yılAma birbirinizi tanımayı ihmal etmeyin
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani? Cinsellik konusunda mı?
Soran+1 yılEvet cinsellik ayrica birbirinizi tanıyın
Cevap sahibi+1 yılBir anda libidosu yükseliyor. Mastürbasyon, fanteziler konusu açılıyor sonra benim de libidomu yükseltiyor. Sonra ben de yükseldiğim için yapıyorum. Sonrasında pişman oluyorum açıkçası. Doğru gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılYani yeni bir ilişkide böyle olmamalı bence. Biraz daha zaman gerekmeli doğru değil mi? Siz kaç aylık ya da yıllıksınız?
Soran+1 yılBiz de yeniyiz ama ne zaman sesli konuşsak cinselliğe kayıyor ben de doğru bulmuyorum bazen istemiyorum hatta bu kadar sık konuşmak ama o bayağı azdırıyor beni dayanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa bir de şöyle bir şey var. Ben kendimi şimdiye kadar sakladım. 24 yaşındayım, ben evlenmeden olmaz kafasında bir erkeğim. Belki geri kafalı bulacaksın ama bu düşünceyle bakınca kendim için doğru olanı bekliyordum. Bu kız benim ilerideki eşim olmayacaksa ilerideki eşime haksızlık yapmış olmak istemem. İlişki evrelerine göre bakınca 1-2 ay sonra ne yapacaksın o halde? Gerçekten de birinin frenlemesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Soran+1 yılHaklısın bu konuda o zaman bu konuyu konuş sevgilinle bu kafa da olduğunu bilsin
Cevap sahibi+1 yılBen doğrudan söylersem kırılır. Kendim frenleyeceğim
Soran+1 yılSen de benim derdimdesin kendime çare bulamadım ki sana bulayim😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah doğru söylüyorsun :)
Ama kız olan sensin, bence sana saygı duyması gerekiyor. Sen frenle hatta bırak tadında kalsın diye yapma derim. Bu konuyu açarsa frenlemek için söyle.
Cevap sahibi+1 yılYoksa ilişkinin ileri aşaması çok anlamsız olacak ve sana cinsel obje olarak bakacak.
Cevap sahibi+1 yılSeninle bunun için konuşmasına izin verme
Cevap sahibi+1 yılBundan ötürü ayrılacaksınız zaten doğru kişi o değildir. Sen cinsellikten ibaret değilsin.
Soran+1 yılİnan ki diyorum bugün konuşmayalım bu konuyu diye bana sen beni istemiyor musun diyor zaten ilk günden cinsellik konuştuk biz ve bana öyle bakıyor gibi ama beni sevdiğini de söylüyor bi yandan öyle de davranıyor bir yandan da sanki ileride sadece bunun için buluşacakmış gibi geliyor kafam karışık anlatamam
Soran+1 yılBirbirimize karşı yakın hissettik diye ileriye taşıdık hatta kendisiyle de konuştum ben iliskimizin cinsellik üzerine olmasını istemiyorum diye o da ayni sekilde düşündüğünü söyledi
Cevap sahibi+1 yılBeni istemiyor musun muhabbeti manipülasyon diye düşünüyorum. Peki boşandıktan sonra konuşuyor musunuz? Hemen sonra yani.
Cevap sahibi+1 yılBoşaldıktan*
Soran+1 yılEvet manipüle edici tarafı çok yüksek boşaldıktan sonra sohbet ediyoruz bazen yine cinsellik istiyor yani tekrar boşalmak istiyor peki siz?
Soran+1 yılBazen değil hatta her boşaldiktan sonra kdkkdkd
Cevap sahibi+1 yılO başlatmadan ben başlatmıyorum ama ona ayak uyduruyorum. Benim libidom da yüksek ama libidom beni kontrol etmiyor o dürtmedikçe.
Soran+1 yılBizde de öyle hep o başlatıyor bir kere ben başlatmışımdır ama genelde o yani sürekli olunca gına geliyor dimi?
Cevap sahibi+1 yılSonrasında tekrar yapmıyoruz çünkü işimiz gücümüz oluyor bu günlerde. Ben uzaktan bir işe girdim, onun da finalleri var 🙂
Cevap sahibi+1 yılSürekli olsa ben söylerdim bu arada
Cevap sahibi+1 yılO zaman ilişki cinsellikten ibaret olur ve bence doğru değil. Bırak o seni arzulasın. İstediğini verirsen daha fazlasını ister ve sonunda verecek bir şeyin kalmayınca elinde kalmayabilir.
Cevap sahibi+1 yılBırak seni arzulasın
Cevap sahibi+1 yılBu arada ne söyleyip azdırıyor seni? Ben de öğrenmek istedim doğrusu :)
Soran+1 yılNeyse dediğin gibi olsun bakalim
Soran+1 yılÇok şey😂
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası ben de günde 2 defa falan boşalıyorum ama kızla yapmıyorum bunu :)
Soran+1 yılKızla konuşurken yapmıyor musun
Cevap sahibi+1 yılDedim ya kıza yüklemek istemiyorum bunu. O başlatmadan ben başlatmıyorum ayrıca sesli değil biraz açık fotoğraf yolluyor. O sırada da 1 saat bu konuda yazışınca ikimiz de 10-20 dakikalığına kayboluyoruz boşalmak için :)
Soran+1 yılAnladım sizin ki değişikmiş😂
Soran+1 yılSen yollamıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılTam açık yollamadım ama yolladım evet. Yine de pişman olduğumu söylemeliyim.
Cevap sahibi+1 yılYani donla kalkmış hâlini yolladım diyelim :)
Cevap sahibi+1 yılKendi de eliyle göğsünü kapatarak yolladı
Cevap sahibi+1 yılBir de külotla işte
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılBak mesela aklıma geldi şimdi, benim libidom yine yükseldi. Yine de kıza yazmayacağım bunun için.
Soran+1 yılBen foto video yollamıyorum bir kere yolladım onda da açık değildi zaten
Soran+1 yılSonra pişman olmayayım siye yollamıyorum bu arada😂
Cevap sahibi+1 yılZaten açık bir şey yollamıyor.
Cevap sahibi+1 yılAma doğru yapıyorsun. O tek görüntülemelik yolluyor.
Soran+1 yılAnladım ciddi mi düşünüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılİkimiz de öyle düşünüyor gibiyiz
Cevap sahibi+1 yılBen geri kafalı bir adamım. Flört adamı değilim.
Cevap sahibi+1 yılBen cidden bu devrin adamı değilim sanırım :)
Soran+1 yılOlabilir valla geri kafalı değilsin keşke benimde karşıma senin gibi biri çıksaydı en başından belki şimdi evlenip mutlu bir yuvam olmuş olurdu
Cevap sahibi+1 yılBen onun karşısına çıkmadım, o benim karşıma çıktı. Kendi yürüdü bana. 24 yıldır kimseyle sevgili değildim. Hatta aramayı bile bırakmıştım, kimseyi de istemiyorum diyordum param yok diye.
Cevap sahibi+1 yılOnunla tanıştıktan sonra bir iş buldum. Şimdi hem işim hem sevgilim var. Onun haberi yok işim olduğundan. Bir süre söylemeyeceğim bulduğumu.
Soran+1 yılHayırlı olsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSana da iyi şanslar dilerim. Umarım iyi bir ilişki yazarsınız.
Cevap sahibi+1 yılYaşarsınız*
Soran+1 yılTeşekkürler umarım
Cevap sahibi+1 yılKıyafet konusunda çok kısa giyinmesini istemiyorum. Hoşuma gitmiyor, kıyafet konusunda kısıtlamak etik olmasa da sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılBenim ne düşündüğümün ne önemi var
Cevap sahibi+1 yılBir kız olarak bu konuda ne düşündüğünü merak ettim. Erasmus'a gidecek ve orada kısa giyinmesini istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılCevaplamak zorunda değilsin tabi, iyi günler dilerim.
Soran+1 yılNeden gizlendin Onur
Soran+1 yılGüvenmiyor musun sen sevgiline
Soran+1 yılNiye yazmıyorsun
Cevap sahibi+1 yılİnsanları tanıyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılBaşkalarının ona aç bir şekilde bakmasına dayanmak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBenim kendime dürüst olma sözüm var. Onu da söyleyeyim, güvenip güvenmeyeceğimi bilmiyorum. Daha yeniyiz dedim ya
Cevap sahibi+1 yılBen bu ilişkiye başlarken onunla bunu konuştum. Bizim orta yol bulacağımıza eminim. İstemezsen giymem zaten muhabbeti yaptı. Şimdi Erasmus'a giderken mini şort almış ve bu beni rahatsız ediyor.
Soran+1 yılProfilini açar misin rica etsem
Cevap sahibi+1 yılKöye gidince şalvar giymiyorsam başka bir yere giderken de kıyafetimi değiştirmek zorunda değilim.
Soran+1 yılKız bi bakıma haklı ama tabi çok da mini güzel görünmüyor yamyamlar için
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılEvet istediğini giyme hakkı var, benim de tolare edememe ihtimalim var ama
Soran+1 yılTamam istemiyorsan açma
O sizin aranızda tabi ama kısıtlama bence
Cevap sahibi+1 yılOlay biraz gizli kalsın istedim. O nedenle gizledim profilimi.
Cevap sahibi+1 yılFazla şey konuştuk :)
Cevap sahibi+1 yılBu kadarını ben de beklemiyordum
Soran+1 yılAnladim mesaj aticaktim ama tabi ki böyle kalsın sorun yok😂
Cevap sahibi+1 yılBöylesi daha doğru sanırım :)
Soran+1 yılOki
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın lakin şanslıymış
09 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlık ne konuda?
- +1 yıl
İlerde sevgilin eşin sorun ederse diye bakire değilsin y
Soran+1 yılEderse kendisi bilir bana ne
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Sevince öyle olmuyor ama işte
Soran+1 yılHaklısın da ne yapayım geçmişim için beni yargılayacak birini
- +1 yıl
Kendisi bakir olsa bakire saf temiz birini istemesi hakkı ama
Soran+1 yılTamam haklı
- +1 yıl
İyi bari
+1 yılOhaa konuşurken de mi boşalıyon
012 Yorumla
Soran+1 yılSextingle
- +1 yıl
Sesli konuşurken okşamiyon mu
Soran+1 yılOksuyorum
- +1 yıl
Bişey soracağım istek atsana bı
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Ya bir kız var konuştuğum onunla ilgili
Soran+1 yılSnap varsa ekliiim
- +1 yıl
Telegram Instagram falan var da aaaa altı üstü bişey soracam ya sende burası da uygun işte 😂
Soran+1 yılBuradan sor
- +1 yıl
Neden bu çekince 😂
Soran+1 yılMesaj atmak istemiyorum
- +1 yıl
Neden
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Pes pese yaptıkça oerformans düşer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyak uydurun bence bulmuş bunamış olmasın :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılYaşlar kac ne zamandır birliktesiniz?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Edemezsin kendimden biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerektiğinde hayır diyerek 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılyokluktan diline vurmus abazanin
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılyapsa yapar yorulurdu tatlim.. iki abaza nerden buldunjz yapin kurtulun
Soran+1 yılJdjdjdj
+1 yılBen söndüreyim senii
015 Yorumla
Soran+1 yılSorumu okumadın galiba
- +1 yıl
Okudummm, ben de isterdim
Soran+1 yılZaten hepiniz istersiniz orası gerçek 😹
- +1 yıl
Evett 🤭
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hadi gelll
Soran+1 yılSevgilim yeterince söndürüyor beni zaten
- +1 yıl
Üçlü olsun güçlü olsun 🤭
Soran+1 yılNe diyorsun düzgün konuş
- +1 yıl
Snapchat var mı
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Aşağıda var demişsin
Soran+1 yılYakalandım mi 😂 niye yorumları okuyup beni takip ediyorsun Allam yaaa
- +1 yıl
Hadiiii 🤭
Soran+1 yılİstemiyorum dedim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlik kurutucu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi beslen :D
011 Yorumla- +1 yıl
İyi uyu 😂
Soran+1 yılDerken😹
- +1 yıl
Güçlü ve zinde kal bol bol sevişin :)
Soran+1 yılBol çerez, bal, pekmez yiyeyim dimi mdmdmdm
- +1 yıl
Aynen bi de spor yaparsan var ya tadından yenmezsin 😘
Soran+1 yılSpor ne yapayım?
- +1 yıl
Minik jogging koşuları iyi olabilir mesela..
:)
Durumunu tam bilmiyorum, beni bilgilendirirsen daha doğru tavsiyelerde bulunabilirim
Soran+1 yılBoş. Er
Soran+1 yılVer
- +1 yıl
Pekala tatlım 😉
Soran+1 yıl👍🏻👍🏻👍🏻
Birgün oda bıkar
00 YorumlaFiziki görüşün
00 Yorumlacinselikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılhayvan gibi düt
00 Yorumla
+1 yılEdilmez
00 Yorumla
+1 yılBol bol vereceksin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım