Gece ilk defa konustuğum adamın evinde sabahladım bi iki saat durup yurda geri gidecektim, yağmur bastırdı şansa sabaha kadar yağdı, dertlesiriz dedi ben cinsel amacli yaklasan biri deilm dedi kabul ettim evine gittim bi sekilde nefsime yenik dustum bana yaklaşinca neyse sabah oldu beni sicim gibi yagmurda tek yolladı kapinin arasindan el salladı hepsi bu oysa gece nasıl israrciydi gelde gel bin takla attı. Sabah olunca dedigi sey kapiyi acayimmi gidecek misin aldigim cipsi doker misin ben yemiycem dedim bosetide atar misin dedim ofladı kusura bakma rahatsiz ettim dedim cevap bile vermedi beni gecirmedi duraga kadar. Bilseydim ne sevisirdim ne sabaha kadar yagmurun dinmesini beklerdim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılan araştırmalara göre zaten çoğu erkek elde edince yani cinsellik yaşayınca o kıza karşı ilgisi bitermiş, azalırmış… Ulaşılamayan, yasak olan her zaman göze daha çarpıcı gelir… Cinselliğin aradaki bağı arttırdığı falan da yalan bence ben inanmıyorum… Senin şu an yapman gereken şey (bence) o kişiye asla ‘birlikteydik, bunu nasıl yaparsın, beni kullandın’ gibi cümleler sarfetme… Aksine atacaksan şöyle bir mesaj atabilirsin ‘Yol yakınken nasıl bir amaçla bana yaklaştığını görmüş oldum kendini bu kadar belli ettiğin için teşekkürler, yolun açık olsun’
319 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir şey olmamış gibi durumdan keyif almış gibi davranmak daha iyi.
Cevap sahibi+1 yılEvet o da olabilir… Ama sitem edilmemesi lazım bunu nasıl yaparsın vs… Erkeğin egosu tavan yapar
- +1 yıl
Sen onu kullanmış gibi davran. Bir daha da yüz verme. Senin başkalarıyla seviştiğini düşünmesi bile onu deli eder.
Soran+1 yıl@PromisedLand kendisi dedi ben hayatinda olmucam dedi onun verdigi rahatlikdan bole yapti galiba
- +1 yıl
Üç gün sonra gel diyecek, işte o zaman gitme 😂
- +1 yıl
Hersey ok de en azindan binarkadas gibi olup bence bi kahve icebilirdi yagmur dinene kadar bunu bile yapmasa bir taksi cagirip bindirebilirdi
Soran+1 yıl@Alper35İzmir o an oyle pisman oldumki ben dedim niye geldim
Soran+1 yılKendine iyi bak derim kapiyi kapatti suratima
- +1 yıl
Ama bunu bilemezdin o kadar hayvan dicem hayvanlari severim yavsk olcagini
Soran+1 yıl@Alper35İzmir engelledim heryerden *
- +1 yıl
E yani de biraz gec kalmissin benim anlamadigim nokta su hadi bisey yapiosun o an hormonlarin calisiyo ok. Arkadasca sohbet etmek de mi zevk vermiyo hic cidden ya sana degil bu sozum yanlis anlama sakin
Soran+1 yıl@Alper35İzmir sohbeti zayıfti pek dertlesicek yapisi yoktu gozlemci bi tipti surekli soyle safsin bolesin dedi
- +1 yıl
Bi eklesene bi
Soran+1 yılOylede yapmadım ben ordan çıkar çıkmaz engelledim en ufak çıt sesine uyandı telefonumda telefonum telefonum nerde sanki ben hırsızım cok kotu hissettim kendimi, sabaha kadar zar zor uyudu evden biseyler yuruturum diye. Ben kız basima guvenmiste evine gelmisim o bana guvenmedi.
Soran+1 yılOylede yapmadım ben ordan çıkar çıkmaz engelledim en ufak çıt sesine uyandı telefonumda telefonum telefonum nerde sanki ben hırsızım cok kotu hissettim kendimi, sabaha kadar zar zor uyudu evden biseyler yuruturum diye. Ben kız basima guvenmiste evine gelmisim o bana guvenmedi..
- +1 yıl
Sen nasil da rahatca kalabildin orada ona da sasiriyorum
Soran+1 yıl@Alper35İzmir ters bisey soylesem bu seferde bogazıma bıcağı dayardı o an pisman oldum korkumdan sabahı zor ettim, soğuk bi yandan bi ego bi kibir sanki ben zorla geldim evine o kadar çok kötü hissettirdi bide sürekli telefonunu yoklaması allahım nasıl bi görgüsüzün aklına uydum dedim, evine davet ettigin kiza hirsiz muamelesi yapacaksan ne diye davet ediyosun dimi.
- +1 yıl
İzmir mi bu arada
Soran+1 yıl@Alper35İzmir izmit
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bu kadar kabullenici, boyun eğen, güvenilir oluyorsunuz*oldunuz neden yakınıyorsunuz? ilk defa konuştuğunuz birinin evine gidip başka ne bekliyorsunuz?
Erkekler sizin bu insanca davranışınızı kolay kadın olarak algılar ve sonuçta böyle öküzce davranırlar03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısınki, yapımızda ar bu galiba.
Soran+1 yılYapımızda var
- +1 yıl
sorunu biliyorsunuz o halde vaz geçin lütfen
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. maalesef yanlış insanlarla beraber olunca tüm erkeklere karşı ön yargı oluşuyor haliyle o sebepten bir şey diyemiyorum ama söz konusu olan şahıs karaktersiz gevşek lakayt biriymiş
18 Yorumla
Soran+1 yılArkadasim cok dedi guvenme dedi bununda altindan bisey cikacak insanlarin sagi solu belli olmaz dedi
Soran+1 yılNeyse elimin kiri olsun engeli koydum sktr ettim
Soran+1 yılBundan sonra adımlarımı sağlam atıcam
Soran+1 yılAsla yaşamam artık ozel şeyler
+1 yılSen hayat kadını gibi davranır önüne gelenin koynuna girersen hemen, karşılığında taşayacağın hayat da bulacağın erkek de bu olur. Kusura bakmada değişmesi gereken sensin.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklisin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
43Cevap
+1 yılAh be kızım be, 3'de 1'ini kullansanız bari keşke.
50 Yorumlahem vuruşmaya git sonra erkekler neden böyle dünyada 1 erkek 5 kadın düşüyor ha :) vıd vıdı edip durmayın
06 Yorumla
Soran+1 yılMk vermedimki zaten o amaclada gitmedim
Soran+1 yılSana yalan borcum mu var hırto
Soran+1 yılAnandır kaşar hemde halis kaşar
Seni çağırma amacı cinsellikti zaten, hevesini alınca bıktı, daha önce başkasıyla seks yaptın mı? Hamile kaldın mı bu adamdan?
02 Yorumla
Soran+1 yılDertlesicez ben oyle biri deilim dedi yalan soyledi, ilk defa gorustum. Erkek arkadasimla oldu bide.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkekler deme. Böyle öküzlerle aynı kategoride olmak istemem. Nezaketten gram pay almamış dağıtılırken
018 Yorumla
Soran+1 yılEve girerken bana yol vermedi bile once kendi girdi okuz
- +1 yıl
Genelde eli yüzü tipi düzgün yakışıklı pç dediklerimizde bu hayvanlık oluyor. Bu da öyle miydi tipi boyu yerinde vs
Soran+1 yılEvet aynen oyleydi
Soran+1 yılCok rahatca o yagmurda kapadi kapayi birakti oylece 1 saatten fazla o yagmurda minibus bekledim
- +1 yıl
Anlattıkça ağzım açık kalıyor. Bak libido tutku ve anlık hakşm olamamak başka bişey. Seninle bşrkikte olup olmamasından bağımsız; hanfendi gibi davranıp seni uğurlamak, gerektiği gibi uğurlamak adamlıktandır. Ben böyle tatmin ederim adamlık duygularımı. Erkeklik herkeste var zaten. Adamlık mesele
Soran+1 yılSorunlarim vardi dertlesiriz diyince inandim bende
- +1 yıl
Sorunlar olur. Dertleşilir. Dertleşirken Anlık yakınlaşma olır. Cinsellik olur. Bunlardan pişman olma. Adamına denk gelememişsin. Talihsizliğin o. Kullanılmış gibi de hissetme olur mu
Soran+1 yılBen engelledim heryerden o oyle hissetsin
Soran+1 yılİnsan evine gelen misafiri yolcu etmez mi
- +1 yıl
Akıllı olanı yapmışsın.
- +1 yıl
Eder de. Bağlanmasın bu bana diye içindeki tüm hayvanlığı sergiliyor işte bazıları
Soran+1 yılBen engellemesem o engelliycek
Soran+1 yılVerdim yolu
- +1 yıl
Daha güzellerine denk gelmen dileğiyle
Soran+1 yılGuzelinide istemiyorum cirkininide benden her turlusu uzak dursun, sagol
- +1 yıl
Böyle muameleden sonra bunu söylemen normal
Soran+1 yılHaketmedim işini gordu soğudu ilgisizleşti
- +1 yıl
Sen de işini gördün. Öyle bakma olaya. Evet asıl isteğin derdine bi gram fayda bulabilmekti anlatıp ama libidonun derdini çözdün
+1 yılCidden böyle erkekleri nereden buluyorsunuz 🤦♂️ bizde aptal gibi iyi niyetten kaybedelim. Yanlış zamanda yanlış insanlarla karşılaşıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış adammış ve amacı kendi arzularını doyurmakmiz yazik
02 Yorumla
Soran+1 yılOyleymis kendime cok kızdım
- +1 yıl
Naparsin tanımak için mecbur mahatab oluyoz kavun degilki koklayara anlayalım iyimi kötümü kızma kendine daha bunu gibiler cikicak hayat boyu onumuze
+1 yılBu ülkede bir kızlara çok. deger veriliyor popolar kalkıyor kendilerini bir şey sanıyorlar iki doğru kızlarda yanlış erkeklerle harcaniyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılİşte böyle düşüncesiz kişiler ile birlikte olan çok akıllız kızlar var bu zaman da
012 Yorumla
Soran+1 yılDusuncesiz kaba
- +1 yıl
Yazık etmişsin kendine
Soran+1 yılAkla karayi sectim guvenlikten cikican diye
- +1 yıl
O kişinin maddi durumu nasıl senin ve onun yaşı kaç
Soran+1 yılO 23 ben 30
- +1 yıl
Nasıl ya yaşı küçük biri ile mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çok garip geldi gerçekten
- +1 yıl
Bilmiyorum ama ya ben çok düşünceli biriyim ya da başka bir şey benim hayatımda ya da cevreme dahil olan her kişi benim için değerli biridir bunu geçtim aynı yatağı paylaştığım kişi ise o kişi daha da önemlidir benim için gerçekten bazıları değer bilmiyor kötü olan da kızlar genelde değer bilmeyenlere yakın oluyr
Soran+1 yılTek gecelik gordu beni ondan odun davrandi
- +1 yıl
Kötü olmuş bu senin için nerede yaşıyorsunz
- +1 yıl
İstanbul sa normal
Kalbini kırmış senşn beklentini çok yüksek tütmüşsün
012 Yorumla
Soran+1 yılBasimin altina yastik bile getirmedi dondum sabah kadar
Soran+1 yılİleriye gitmedik
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİstedigini tam anlamiyla bulamadi ondan bu tavrı
Soran+1 yılYataga geldim geri gittim kosede uzandim israrla
Soran+1 yılBoylemi davranmasi gerek
Soran+1 yılİşini gordu baska ne olacak
Adam malmış hata yapmış daha bir iki kere daha giderdin erkenden yüzünü belli etmiş🤣🤣🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılFilm izlicektik guya acti filmi başinda kapatti
Adı herifin tekiymiş, kadını durağa değil evine bırakır adam olan
012 Yorumla
Soran+1 yılO yagmur nasil yagdi gorsen kedi yavrusu gibi kaldım
Soran+1 yılRahatsiz etmisiz beyfendiyi bide taksimi cagiracak ozel
Soran+1 yılİlkin samimi geliyolar inaniyo insan
Soran+1 yılNe insanı insanliktan nasibini almamis
Soran+1 yılŞaka gibi hic bisey demeden kapinin arasindan el salladi yuzume bakmayip
Soran+1 yılGecede cikip gitsem ayni muameleyi gosterecekti.
+1 yılBunda bilecek bir şey yok zaten amacı ve niyeti belliymiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Büyük ihtimal başkası gelecek ondan öyle yapmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahahaha iyi olmuş valla nerde it çakal var muhattapsınız bir insan konuşmasan bile belli eder kendini anlayamıyorsanız bu yaşta kusura bakmayın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Bir fa*hişe gibi davranmışsın sonra da şikayetleniyorsun, Paranı alsaydın bari.
00 Yorumla
+1 yılYaa cok karisik duygular icindeyim cok kiskandim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam bari taksi çağırır bişi yapar ya da gitme birlikte kahvaltı yapalım der
00 Yorumla
+1 yılBiraz tanısaydın keske.. Bazı seyler önem teşkil eder bu durumlarda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette hayır o yüzden ilk buluşmayı kendi yaşadığın yerde gerçekleştir. Mesela buluşalım mı desem nerede yaşıyorsun oraya çağırsan gelirim 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyuh. sende slkmısın.. yazık sana yemin ederim üzüldüm.
013 Yorumla
Soran+1 yılOyle gonderdi beni.
Cevap sahibi+1 yılinanmak istemiyorum. lütfen kurgu yaptığını söyle
Soran+1 yılKurgu degil bugun yasadim bunu
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️üzüldüm adına.. o hayvan adına senden özür dilemek isterdim ama hayvan işte.
Soran+1 yılOflayıf pofladı suratima bile bakmadı
Soran+1 yılArkama baktim belki gelir diye, gelmedi.
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm.. kim olursa olsun bir kadına bu yapılmaz.
Soran+1 yılYapan yapiyo
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirdesin
Soran+1 yılİzmit
Cevap sahibi+1 yılok. bursa'ya gel misafirperverlik gör.
Soran+1 yılYok kardesim benim dilim yandi
Cevap sahibi+1 yılpeki. sen bilirsin.. ben geliim senin misafirperverliğini görelim ozaman?
+1 yılKöprüyü geçene kadar her şey 😂
Tek vazgeçilmez olduğunuz şeyiniz orası, anlamdınız gitti 😂07 Yorumla
Soran+1 yılArtık anladım, gece yurttan nasil cikacam diye akla karayi sectim ben.
- +1 yıl
İşin sonunda sen de zevk aldıysan. Büyütmeye gerek yok.
Soran+1 yılPek almadim
Soran+1 yılSamimi davranmadi
- +1 yıl
Bu trole son verelim canım 😂
Soran+1 yılTrol olsa keşke😔
- +1 yıl
Özele gel canım 🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk defa konuştuğun birinin evine giden bir kadına erkekler değer vermez hala bunu anlamadınız mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru kişişere bakmassınız, yanlış insanlara verirsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılVermedim sevistim o da dakika surdu
Cevap sahibi+1 yılDeğer vermekten bahsettim
Soran+1 yılBen deger vermedimki sadece anlık inandim fedakarlik ettim
+1 yılSen degersizine denk gelmissin oyle okuz gibi davrananlar sehirden kovacan daga bayira
00 YorumlaKolayca elde etti işini gördü ve gönderdi.
03 Yorumla
Soran+1 yılErkekler icin hic degeri yok boyle bi fedakarligin
Soran+1 yılBeni hakeden biri hiç çıkmadı karşıma onu napcaz kavun değilki bu koklayasın😔 adam gibi adam beni bulduda ben mi istemedim😔
+1 yılNerden bulursunuz böyle çapsızlari
04 Yorumla
Soran+1 yılBizede hep boleleri denk gelir
- +1 yıl
Bize de sen gibisi denk gelmez
Soran+1 yılŞans işte
- +1 yıl
Detaylı konuşmak ister misin
bunlar yüzünden bizim adımız çıkıyor arkdaş
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle valla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece sevişseydin iyi
07 Yorumla
Soran+1 yılOyle yaptim vermedim max 3 5 dk sevistim karşı koltuga gectim inatla orada kaldim
- +1 yıl
Helal kız sana devamını beraber yapalım ben öyle değilim merak etme 😉
Soran+1 yılHıhı kesin oyle degilsin
- +1 yıl
Dene ve gör
- +1 yıl
Hiç bir balık erkeğinin odun olduğunu gördün mü sen
Soran+1 yılBunun balığı balinası yok, erkeklere guven olmayacagini ogrendim.
- +1 yıl
Sen bana güven ya dert etme
Sen ne tam canım missin
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılSanirim İzmir de sin 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnanalım mi şimdi buna?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBugün yine yazar merak etme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Istedigini alincaya kadarmis hersey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Biz tam tersi yaparken bizi bulmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni hep okuzler buluyo
+1 yılYanlış tercih... nerede yaşıyorsun sen...
02 Yorumla
Soran+1 yılİzmit, evet cok yanlis tercih, ordan cikar cikmaz nosunu engelledim instagramdanda engelledim.
- +1 yıl
Çok iyi yapmışsın tebrik ediyorum seni gerçekten... konusalimmi biraz...
+1 yılHevesin kaçar
00 YorumlaVermedin diye böyle yapmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. Yazık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Yaptığı şerefsizlik.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel kafalar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOdunun birind denk gelmişsin
020 Yorumla
Soran+1 yılArtık git der gibi yaptı
Cevap sahibi+1 yılTam odunmuş cidden :( üzüldüm
Soran+1 yılO pişmanlik ben naptim hissi o muamele
Soran+1 yılSadece ben naptim diye sordum kendime
Cevap sahibi+1 yılEvet senin hatanda ilk buluştuğun birisiyle yapman. Ama o daha haksız
Soran+1 yılBen ona içimi açtim derdimi anlattim
Soran+1 yılAdam degilmis
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle değilmiş :( kıyamam sana :(
Soran+1 yılHayat acımasiz be kardesim 1 saattte kac minibus gecti hic biri durmadi o yagmurda.
Cevap sahibi+1 yıl:( hasta olmadın umarım
Soran+1 yılSaçlarım hep ıslak insallah olmam, bundan sonra allah şahit hic bir erkek için tırnagimi bile kesmem.
Cevap sahibi+1 yılNe zaman oldu bu.
Soran+1 yılGece gittim
Cevap sahibi+1 yılSaçlarını kurutup üstünü değiştirdin değil mi
Soran+1 yılDegiştirdim
Cevap sahibi+1 yılİyi bari üzme lütfen kendini
Soran+1 yılAklıma geldikce uzuluyorum o muamelesi
Cevap sahibi+1 yılUzulme insan değilmiş boş ver
Soran+1 yılAsla insan degilmis
Cevap sahibi+1 yılÇıkar insanın karsısına hep böyleleri üzme kendini
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖküzlük etmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılHazirlanmak sonra guvenlige gidip gelmek odevleri bi kenara birakmak. Yok arkadas bundan sonra geberiyom deseler kimse icin gitmicem bi yere.
- +1 yıl
Emin olmadığın insanlar için çok fedakarlık yapma bence
Soran+1 yılArtık yapmicam
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalletmişsiniz
00 YorumlaHarbi neden böyleler
10 Yorumla
+1 yılNerde tanıştınız
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı