Yavaş yavaş buna inanmaya başladığım için sorma ihtiyacı hissediyorum. Sırf bu yüzden gay damgası bile yedim. Kitap okuyan, sanatla, tiyatroyla ilgilenen, muzikler dinleyen, aşırı normal ve sıradan görünümlü bir erkeği neden adam yerine koymuyorlar? Koymuyorsunuz?
Kadınlar bir erkekte romantizmi, kibarlığı, nezaketi zayıflık olarak mı görüyor?
Okurken çok şaşırdım fakat bu durumu yaşama nedeniniz yaş ortalamanız diye düşünüyorum. Sizin yaşlarınızdaki kadınların büyük çoğunluğu daha çok toy oldukları için bahsettiğiniz özelliklerin tam tersi erkekler ile ilgileniyor olabilir fakat ilerleyen yaşlarda bu yanlış seçimleri sebebiyle hayli üzülüceklerdir, emin olabilirsiniz. Lütfen siz olduğunuz gibi kalın, sizinle benzer frekansta birisi ile mutlaka karşılaşacaksınız.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnan şaşırmayın. Belki de yastan dolayıdır. Ben de keza bu şekilde düşünmüştüm. Daha düşünceleri ve fikirleri oturan kadınlar bunlara değer verebilirler. Ben her zaman olduğum gibi kaldım, kimse için degisemedim. Teşekkürler yolumuz için