Yani aşırı çok koyu bir vajinam yok ama beyaz tenliyim ten rengime göre koyu kalıyor ve sanki gittikçe daha kararıyor erkekler rahatsız olur musunuz?
Hayır tiksinmem
Evet tiksinirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani aşırı çok koyu bir vajinam yok ama beyaz tenliyim ten rengime göre koyu kalıyor ve sanki gittikçe daha kararıyor erkekler rahatsız olur musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hayır tiksinmem ben fiziğe göre seçmiyorum aşka bakarım
hayir ya bir sey olmaz sorun da degil yanlislikla evete bastim kararma gayet normal agda gibi seyker kullanma onun yerine eldivenle kullanmaya calis ama tabiki gorsellik icin beyaz olmasi daha cok ceker
Bu takıntı da sadece kadınlarda var sanırım bizim öyle takintimiz yok esmer birisinden beyaz vajina beklemekte ne bilim 😅😁
Ama ben bembeyazım ve orası kara😪
O zaman emin ol bembeyaz değilsindir 😀 çokta önemli değil aynı sorun bizlerde de vardır illaki ne yani ilişkiye giricek bir kişi hiç aaaa seninki kara ama degip vazgececegini hiç dusundun mu 😀
hiç tiksinmem.. rahatsız olmam.. saplantılı bir oral hastası olarak tadı daha önemli benim için. harika bir zevk
Giyimine dikkat et %100 pamuklu çamaşır tercih et akşamları evde havadar giyin birde kür var uygula sorunun kalmaz… çoğu da takıntı etmez zaten
Evet tiksinirim erkek olsam sarışın kumral beyaz tenli hatunlar dışındakilere travesti gozu ile bakarım. Çok şükür bende yok
Ya bende sarışınım bembeyaz süt gibi tenim var vücudum da çok güzel ama orası kararıyor :(
Neden tiksiniyim ki tabi görmeden konuşamam ama bence azıcık siyahlaşması daha iyi
Genital bölge genelde ten rengine oranla daha koyu olabilir, bu çok normal
renginin ne önemi alakası varmış bence vıcık vıcık ıslanan bişi olsun
Ağda ile alıyorsan genital bölgeni daha da çok kararır haberin olsun
Hayır tiksinmem ama aşırı koyu ve klitorisi sarkmissa kötü gorunuyo
renk ayrımına karşıyım hiç sorun olmaz renk :D
ne alaka acaba
Hayır väjina rengi işi z kuşağı uydurması.
Beyaz ten esmer şeftali en sevdiğim 😉😍
Şimdi gelir her zaman ki tayfa dhjdj
Böyle saçma şeyleri takmıyorum pek kafama
evet tiksinç verici bence
Ya tek derdin bu olsun
Konuşmak ister misin?
fazla doğum kontrol hapı kullanmış başka sorum yok
Kullandım kullandıktan sonra kararmaya başlafı nasıl açılır ki bunlar :(
:D kremi var olmadı lazer ile açılıyormuş öyle duydum
Temizlenme yöntemini değiştirr
Kokusu güzelse, görünüşü güzelse... yerim onu
Renk takıntım yok :D