Aylarca özledim diyen yanımda ol diyen çocuk benle yatan çocuk eskisi gelince beni bıraktı , kız cocugun atanacagi zaman çocuğa aylar sonra döndü ve sınav çıkışı iyili yanımdasın seni çok özledim diyen çocuk bu çocuk kendisine dönünce bana bilet aldığım halde simtir git berde yanimdaydin dedi halen kendime gelemiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
abooww iste kaliteli kasar olunca bir insan erkegi yanindan alabiliyormus ya da bir yeri cok kiymetli
Kim kaşar burada , kızı sevdiğinden mi bıraktı beni sence
oglani senden alan kasar kızı sevdiginden birakti bence belli ki onda olup sende olmayan bir sey var
Ne varmış onda olur bende olmayan , Allaha şükür ben de ayakr sonra atandim , kendisine aynen bunu yazasım var , zamanında insan hep daha iyisini ister diyordun ben atandim sen de kendisine enayilik yapacak kıza kaldın, zamanında aramızda aşk var diyordun, Kiz sana aylar sonra sen ataninca döndü aranızda menfaat ilişkisi varmış diye bunları yazasım var
yazsan bile boş belkide onun icinde hainlik vardi senin iyi davranislarini kullaniyordu bilemezsin
Ya burada kim menfaatçi oluyor karaktersiz oluyor ya Kiz , bu çocuk atanmasına yakın sınav sonuçları açıklanınca resmen yazdı, bunu hic mi beyni düşünmüyor hiç mi demiyor benim yanımda o vardı, ya
yok iste akliyla dusunmuyor baska yeriyle dusunuyor demek ki
Ben atandiktan profilime bir şeyler yazdıktan sonra engelledi kaldırdı ve sonrasında o kızla yeniden takipesmeye başladı
aman yolun gitmis salla sende yoluna bak ondan daha iyisini bulursun
Insallah , sence engeli neden kaldırdı artik yazmam diye mi ki
öyle düşündü büyük ihtimal ama bu sefer sen engelle hic engeli de acma birak ne hali varsa gorsun
Birisi de diyor ki muhtemelen senin onla bunla yattığını düşünen birisi diyir , çünkü onunla yattın vb diyir dedim öyle düşünüyorum Allaha havale ediyorum
bence tam tersi adamla o kiz belki yatti seninle yatmadi diye erkek ya bu zaten bana vermiyor o veriyor diye de gitti
Benle birlikte olduk ve sonrasında her yerden engelledi işte öncesinde de bizim tam bulusacagimiz sırada kız buna yazmış sonrasında ipler koptu
o zaman o kizda ya malzeme daha guzel gitti ya da vermedi kesin verecek diye gitti hacı yoksa baska biri olsa hazir iliski yasadigi birini birakmaz guzel biri gelse bile
Bundan bir sene önce bu benle konuşuyor diye kıza yazdım anladım dedim bak ikimizde de konuşuyor bu dedim , bu kız bana o beni ailesiyle kuzenleriyle tanıştırdı ilişkimizi herkes biliyor dedi ben şok oldum bu sokun üstüne bu çocuk beni aradı ors dedi saydırdı aradan altı ay geçti beni aradı yanımda ol vb bir şeyler dedi biz baya konuştuk seviyordum , sınav çıkışı da bana yazdi ben özledim dedi aylarca özledim dedi bana ve bilet aldım 7 saat onun için yol gidecektim dedim onda para olunca o da yapar eder , sonrasında bu kız daha biz buluşmadan önce çocuğa yazdı sonra ben yine de gittim birlikte eolduk bende kal dedi ve sonrasında en son Okay bu oldu
valla buyuk popiş olmussun olay sonunda knk ben olsam şok yasar ama nefrette yasar tekmeyi basarim okyanusta balik cok kotu bir tecrube diye bakmak gerek bazen
İşte bu olay sonrasında aylarca bana özledim diyen insan ben yataginda yatarken bana karaktersizlik yaptığın dedi , ben de buna ya sen bana karaktersiz demek için mi bu kadar yol çektirdin dedim sen bana karaktersiz demek için mi yanımda azara girmek icin mi bana aylarca özledim dedin dedim ya vallahi jrndime gelemiyorum ya
sonuna kadar haklisin bence sakinlesmen gerek kendine bir arinma gecesi yap al cips jelobon kola falan doldur ye ve kafandan onu sil olaylar her aaman yasanabilir sen bu olaydan ne ders cikardigin ona bak sonra da hayatindan sil bir daha da oyle insanlar sokmazsin olur biter
O istemiyorum deyince ben de ona her şeyi yiyip midene gömerken çok iyidi dimi dedim çünkü çoğu şeyi ben ödemiştim, o use bana ağ salağı allahin cimrisi dedi şaka gibi
intikam falan almaya calisma
Neden öyle dedin ki , ne intikamı ya saçma sapan işler, sadece Allaha bıraktım her şeyi, o kızda olup da bende olmayan neymiş
yok sanki biraz kin falan duydun gibi geldi de ondan dedim en iyisi bulasmamak ve bunlari unutmak veya sineye cekmek
Zaten yeterince kendisine saydım sövdüm, ben sandıkça sövdükce bence onların ekmeğine yağ sürüyorum, içlerinden diyorlardır bizi kıskanıyor beraber olmamızı diyorlardir
aynen oyle sende git hayatini yasa mutlu olacagin birini bul sende gul ve unut o zaman onlara en buyuk cezayi verirsin
Gezsem bile içimde bir yara var kendimi iyi hissetmiyorum , çoğu kişi dönmez artık o dedi
dönse gidecen mi bide kadinligin kadar zayif bir sey mi aciz misin git gez
Haklısın, sence Instagram hesabım açık mı olsun gizli mi
hangisinde daha rahat ediyorsan o sekil kalsin cok kasma
O kızda olan sende yok dedin ya ne olabilir bu , Allaha şükür kendime şükür ediyorum ama ne olabilir
onda fizik anlaminda ya da cinsellik olarak dedim de cinsellik zaten yapmissin ama diger turlu nedir bilemem cirkin sansi galiba
Bulusacagimiz zaman baktım o kızla takiplesiyor çıkar o kızı dedim , sonrasında kavga ettik yumuşadım bir dekendisi bana diyor her bulusacagimiz zaman bir bokluk çıkarıyorsun diyor
belli oldu sonunda ne oldugu
Neymiş
bokluk onda cikmis iste zaten bir kizi cikarmiyorsa erkek belliki bir sey var
Ya beni öyle bir hale dusurdu ki ne yiyesim ne içesim ne uyuyasım ne kalkasım yok , oturduğum yerde oturup , yattığım yerde yatakaliyorum üzüntüden, Allaha havale ediyorum ya
kendini cok paraliyorsun yapma cok salmissin kendini
O da bana demişti seninle yatmak istemedim çünkü kendini bana mecburmus gibi hissettiriyorsun demişti, bir erkek gözüyle bak ben mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum
mesaj atma sen belli ki baglanmissin ve ilk defa yasadiysan onunla cinselligi bu duygularin daha da yukselmistir normal ama yazip kavga cikarmanin anlmi yok dedigim gibi yoluna bak
Diğer kız da teweterena , bu kadar güzel sevdiğini bilmeseydim her dey daha güzel olurdu yazmış ve bu yazdigi sözden sonra yine takiplesmisler,
erkek belli ki aptal cok sorgulama beyni olan onu zaten yapmaz
Birbirlerine yazıyorlar bence bu sözleri , dün de bu çocuk iyiyse cennete gitsin abi diye bir söz yazmış, bana bu kadar iyi olma demişti aylar önce
iste belli ki itin g*tune sokulmaktan keyif aliyor birak ait oldugu yerde
Haklısın zaten kendi değerimi kwndim düşürdüm ben onu hep kabul ederek hep evet diyerek hep ona yazarak
iste o zaman kullanilan cepte gorunen kadin olursun erkeklerin yatagindaki sus esyasi olursun bunu kendine yapma
Tesekkur ederim fikirlerin beni kendime getirdi ama tek pişmanlığım onunla yatmak oldu bin pişmanım
onuda bu olmasa baskasi olacakti o sekilde dusun
Benim için dua eder misin olumlu anlamda kendimi iyi hissedeyim
ben dogustan cenabet biriyim ya benim ettigim dualar kabul oluyor olsaydi Şu an cok baska hayatlar yasiyordum bunun duadan cok kendinle ilgisi var
Yine de dua et olsun
geri seker bak emin misin sonra ahirette sovme bana
Bu çocuk simdide , levent lazım sana levent diye bir paylaşım yapmış sence bu kızla konuşuyorlar mi ya ben bir şey anlamadım
konusuyordur
Niye öyle bir paylaşım yapmış o zaman sence
bilemem
Ben De
zaten merak etme
Gurur yapmaya gerek yok Onu seçmiş * çekersin olur biter
Son cümlesinden bir şey anlamadım. Sözcükleri düzgün yazmak çok mu zor
Yazık olmuş
Halen sövesim var yazasım var halen
Biraz seçici olun kendinizi kalitesiz insanlara harcatmayın diyeceğim tek şey bu
Paragraf sorusu gibi
Yapıştıırr