Birisi konusurken duymustum dirty talkii cok seviyorum bayiliyorum diyordu ne oluyor ki o
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dirty talk sevişirken birbirine hakaret etmek değil. Gündelik hayatında kullanmayacağın kelimeler kullanabilirsin istiyorsan evet ama o bile şart değil. Çok özür dileyerek yazıyorum, s*k beni diye bağırmak zorunda değilsin yani. Sevişme anında yapılan, tamamen ana odaklı, o anda yaptıklarınızdan ne kadar zevk aldığınıza dair bütün konuşmalar dirty talk'a giriyor.
Seveni var, sevmeyeni var. Ben tepemde vır vır konuşulmasından hoşlanmadığım için sevmiyorum mesela.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
seks yparken ya da sexting yaparken hakaret etmek
27 Yorumla
Soran+1 yılKufur gibi yani
- +1 yıl
Tam olarak hakaret değil tatlım..
Soran+1 yılAman neyse ne belliki cok sacma bisey
- +1 yıl
Cinsel ilişki anında partnerinizi daha da coşturacak şeyler söylemek gibi düşün.. ;)
Soran+1 yılZaten bizim millet ne kadar sacma sey varsa hep onu yapiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsevisme sirasinda ana avrat sövme gibi dusun sana devamli yollu diyecek belki tokatlayacak sert davranacak falan
08 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sacma bisey ya bunu mu seviyor millet yabi
- +1 yıl
millet degil seven kadinlarda var erkeklerde var ama hepsi degil ben mesela romantik sevismeye daha cok bayiliyorum ama bazen konustugum sexting yaptigim kadinlar kendilerine vurulmasi kufur edilmesi kelepcelerden ya da deri jartiyerli fanteziler falan kuruyor mesela bana cok uzak geliyor ama var yani
Soran+1 yılNe edep ne ahlak kalmis ya...
- +1 yıl
var oldugunu kim soyledi ki zaten bu devirde millet umursamiyor ama su yapmak isteyipte yapmaya korkan tayfa var onlarda kizlik zarindan korkuyor buyuk cogunlugu ki olmayan bir kizlik zarindan bekaretten korkuyorlar bunun farkina varan sayi daha cok artarsa daha fazla kadin ve erkek ilsiki yasar
Soran+1 yılZinadan bahsediyorum
- +1 yıl
milletin zinayi düşündüğü yok merak etme Şu an herkes menfaatine bakiyor kadin yakisiki parasıni yiyecek kullanacak kole bakiyor erkekte hangi kadinla ilisk yasarim diye bakiyor
Soran+1 yılIste bende buna kiziyorum zina almis basini gidiyor kimin eli kimin cebinde belli degil
- +1 yıl
ama yapacak bir sey yok ki kadinlara nasil bu erkek severken boy sorunu yapiyorsa ki biliyorsundur 180 alti erkek degildir tarzi videolar oluyor parasi olsun yakisikli kasli olsun kiskansin ama kisitlamasin gibi seyler cok donuyor bunu kadin kendine istiyorsa erkekte diyor ki ya ben boy desem kadinlarin cogu belli dha mantikli secim yapayim diyor ve diyor ki erkek en sonunda ya kadin bana neyi verebilir en fazla yatak performansi diyor sonra benden kadin bunlari istersen bende seks isterim diyor ha artik bu da yavasca kirilmaya basladi artik kadinlarda zevkine tek gecelik iliski yasamak istiyor her erkekten birer tat alayim diyip evlilik falan istemiyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sevişme esnasında sadece olayın etkisiyle hareket içermeyen (ya da normalde hakaret bile olsa o an normal karşılanacak) argo konuşmalar
00 Yorumlaherkese uygun bir şey değil. Anlaşılan senin tarzında değil. O yüzden boş ver
010 Yorumla
Soran+1 yılZaten bi cagdaki hic bisey benim icin uygun degil artik sacma sacma seyler ya yok kufurlu konusmakmis yok hakaretmis nesi guzel bunun millet kafayi siyirmis ya
Soran+1 yılZina almis basini gidiyor kimin eli kimin cebinde belli degil ne olacak bu milletin halu
Soran+1 yılHali
Soran+1 yılYani evlenirsin esin ile zateb herseyi yasarsin ona lafim yok ama ben herkesin uli orta yasmasini sevmiyorum bir gun onla bir gun sunla sevgili olmasini sevmiyorum
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNasil yani
+1 yılBuradan anlatilmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılAyip bisey mi
- +1 yıl
Bilmem :)
Soran+1 yılAnladim ne oldugunu ve cok sacma bisey millet neden seviyorsa
- +1 yıl
Yaaa ben sadece yatakta cok azinca agzimdan kacio ama sonra opup kendimi affetitriyorum
Soran+1 yılCok yanlis bir cagda dunyaya gelmisim...
- +1 yıl
Yaaa sitede hep ergenler var ondan oyle sende sorun yok tkp atarmisin
+1 yılCinsel içerikli konuşma demek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılmasum masum muhabbet:)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İlişki anında küfürlü sözcükler kullanması
04 Yorumla
Soran+1 yılNesi guzel ki bunun
Soran+1 yılMillet kafayi siyirmis ya
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken konuşmak
03 Yorumla
Soran+1 yılE ne yani bu mu guzel
- +1 yıl
Güzel tabi birbirine güzel tahrik edici şeyler söylemek
Soran+1 yılAman nesi guzel ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHastasıyım..
07 Yorumla- +1 yıl
Çok severim.
Soran+1 yılNe ki bu
- +1 yıl
Ayrıntılı açıklama istersen yaz bana..
Şimdi durduk yere ceza yemeyelim
Soran+1 yılAnladim ne oldugunu ve cok sacma bisey bence
- +1 yıl
Denemeden bence karar verme dostum.
Soran+1 yılYok almayim ben sagol
- +1 yıl
Sen bilirsin dostum..
+1 yılküfürlü sevişme :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNesi yani guzel bunun
- +1 yıl
bilmem ki ben pek beceremem zaten
Soran+1 yılMillet yani neresjnden bisey uyduracagini sasirdi
- +1 yıl
saçmalık işte karşıdakine saygısızlığı hükmetmek sanıyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılVar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılArgo küfürr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım